şmdi bn şöle bşey yapıyrm bide fikrinizi alıyım dedim.. :) :kedi:
sabah akşam kfileks yiyorum (çikolatalı) öğlende sebze yemeğiyle haşlama tavuk flan aradada salatalık.. :)
3 günde aerobk step yapıyorum.. sengözlerimebaksanab
17 yaşındayım daha.. :) zemuszemus
sizce ek bi spora daha gerek warmı bu yaptıklarım yeterli mi hafta 1 kilo flan verebilmk için.. :) fisfisfis
Böyle muhalif olmayı sevmem ama yeterli besini sadece çikolatalı k-flexle sağlayamassın,
ne kadar kilon var bilmiyorum ama uzun süre yapacaksın,demir değerlerin düşer,hormonların vs.,sonucunda ise saçların dökülür en başta
Beyninde daha gelişme evresinde,boyun daha uzayacak,ayrıca bu yaşta yeterli kalsiyumu almassan (yoğurt ve süt yemelisin) ,30 undan sonra kemik erimesi olabilirsin ve o zaman süt tüketmek için çok geç,
azcık bişeyler eksildi mi ,hemen vucut sinyal verir
Herşey birbirine zincirleme bağlı,en başta kırmızı et ,tahıllar,sebzeler ve süt ürünleri tüketmelisin.Kflex ise sadece karbonhidrat içerir.
Ama diyosan benim bikaç kilo fazlam var 1 ayda biter o zaman değerlerine hiçbirşey olmaz tabi
Boşver biraz yavaş ver kiloyu,
ama boyun kısa kalmasın,beyin hücrelerin ölmesin,saçların dökülmesin,dişlerin zayıf kalmasın ve daha bilmediğimiz binlerce şey,
Hamileyken sadece 9 ay yeterli süt tüketmediğim için 3-4 tane dişim kanal tedavisi oldu ,ama yine de sen bilirsin