çok güzel olmuş tatlımm, hayırlı olsunn, çok yakışmış..Nasil olmus turkuaz ve hardali sectim başka tavsiyeleriniz..
Sepha uzerine de konuluyor bir cok yerde gordum ...mesela kaderimin yazildigi gun dizisinde salonda sepha ustundeydi :))canım sehpanın üzerindeki Hz Fatma eli diye satılan şeylerden sanırım öyle değil mi? O duvar süsü değil mi ya ben duvara asılıyor diye biliyordum onları
ilk hali nasıldı linkini koyarmısınız bencede çok güzel olmuş canım
Fonlar turkuaz olursa baska renk aksesuarve kirlentle kombin edemem . ☺ mesela nbordo kirlent ve bordo bir kac aksesuar koysam degisik hava olur yada yesil kombin...hardal yastiklari tutup sadece diger yastiklari degistirebilirim ..diye dusunuyorum sikilinca...Bencede çok hoş olmuş keşke fonlar da turkuaz olsa daha da canlanır salon.
ilk hali boyleydi...ilk hali nasıldı linkini koyarmısınız bencede çok güzel olmuş canım
CANIM GERÇEKTEN YAKIŞMIŞ RENKLİ YASTIKLAR BENİMDE KOLTUKLARIM BÖYLE DÜZ RENK RENKLİ YASTIKLARI BENDE DÜŞÜNÜYORUMTesekkurler...
Fotografi var mi?CANIM GERÇEKTEN YAKIŞMIŞ RENKLİ YASTIKLAR BENİMDE KOLTUKLARIM BÖYLE DÜZ RENK RENKLİ YASTIKLARI BENDE DÜŞÜNÜYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?