ay ben de çok merak ettim :)cicek22 evin cok guzel tamamını forumlarda paylasırsan sevınırım
Yok gercek degil ama herkes gercek saniyor orkideyi... senin salon fotonu mesaja atsanaben çok beğendim, hatırlıyorum bu salonu, yorum yapmamıştım ama... mavi bence çok güzel renk katmış, benim salonda böyle, vison renge, mavi dekor :) o tv ünitesindeki orkide gerçek mi canım, o saksıda oluyor mu?
çok güzel duruyor. ben şimdi atarsam gözleriniz bozulur vallaYok gercek degil ama herkes gercek saniyor orkideyi... senin salon fotonu mesaja atsana
tamam .. ne zaman istersen :))çok güzel duruyor. ben şimdi atarsam gözleriniz bozulur vallatoplayayım en kısa zamanda mesaj atarım canım, şimdi müsait değil :)
teşekkür ediyorum nazlier...Çok beğendim ben de, güle güle oturun :)
Tesekkurlergüzel görünüyor
ortadaki yastığın rengi kaybolmuş sanki böyle..[/QUOTE
Bir koltugun uzerine koydum tablonun onundekine koymadim. krem mi aliyim bunu verip
canım öncelikle salonun ve mobilyaların çok şık sade hali de oldukça güzeldi böyle de çok şık olmuş ancak nacizane birkaç fikrimi belirtmek isterim, foto çekiminden mi bilmiyorum ama yastıklar hardal sarısı durmuyor normal sarı gibi, eğer sarıysa bence o sarı yastıkları kaldırıp yerine "turkuaz krem kahve " desenli yastıklar kullansan daha göz yormayan daha uyumlu bir salon olur ya da illaki bu yastıklar olacaksa o zaman düz sarı turkuaz geçişi çok sert olmuş aralara "sarı turkuaz krem kahve" desenli birkaç yastık koyarsan çok daha güzel görsellikte uyumlu bir salonun olur diye düşünüyorum örnek foto koyuyorum , tabiki bu benim dekorasyon anlayışıma göre, önemli olan sizin nasıl mutlu olduğunuz Allahım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsinHer turlu yapici elestiriye acigim .
canım niye kaldırdın şalı koltuktan? tekli üzerine koymuşsun öbür foto da dursaydı...Her turlu yapici elestiriye acigim .
canım öncelikle salonun ve mobilyaların çok şık sade hali de oldukça güzeldi böyle de çok şık olmuş ancak nacizane birkaç fikrimi belirtmek isterim, foto çekiminden mi bilmiyorum ama yastıklar hardal sarısı durmuyor normal sarı gibi, eğer sarıysa bence o sarı yastıkları kaldırıp yerine "turkuaz krem kahve " desenli yastıklar kullansan daha göz yormayan daha uyumlu bir salon olur ya da illaki bu yastıklar olacaksa o zaman düz sarı turkuaz geçişi çok sert olmuş aralara "sarı turkuaz krem kahve" desenli birkaç yastık koyarsan çok daha güzel görsellikte uyumlu bir salonun olur diye düşünüyorum örnek foto koyuyorum , tabiki bu benim dekorasyon anlayışıma göre, önemli olan sizin nasıl mutlu olduğunuz Allahım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin
kız sen benim salonu beğenmedin değil micanım öncelikle salonun ve mobilyaların çok şık sade hali de oldukça güzeldi böyle de çok şık olmuş ancak nacizane birkaç fikrimi belirtmek isterim, foto çekiminden mi bilmiyorum ama yastıklar hardal sarısı durmuyor normal sarı gibi, eğer sarıysa bence o sarı yastıkları kaldırıp yerine "turkuaz krem kahve " desenli yastıklar kullansan daha göz yormayan daha uyumlu bir salon olur ya da illaki bu yastıklar olacaksa o zaman düz sarı turkuaz geçişi çok sert olmuş aralara "sarı turkuaz krem kahve" desenli birkaç yastık koyarsan çok daha güzel görsellikte uyumlu bir salonun olur diye düşünüyorum örnek foto koyuyorum , tabiki bu benim dekorasyon anlayışıma göre, önemli olan sizin nasıl mutlu olduğunuz Allahım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin
ah senin evini de görmemiz şart oldu şartya canım hatta şimdi tekrar düşündüm de desenli yastığa falan bile gerek yok sarıları kaldır yeter koltuk şalını da turkuaz al zaten aksesuarların da turkuaz gayet güzel durur bu arada benim salonumda krem ve camel rengi koltuklar turkuaz ve "turkuaz camel krem" desenli yastık kombini var
fıstık ben de tam senin konuya yorum yazıyordum bildirim gelince bakayım dedim senmişsin bu kadar olurkız sen benim salonu beğenmedin değil miah cicim bu işler böyle işte herkesin zevki farklı farklı bu arada arkadaşın yastıkları hardal değil de şeftali rengi yanılmıyorsam...ama bence turkuaza çok yakışmış vazoda aynı tonda çiçekleri de var aynı rengin açık tonununda koltuk şalı da almış...senin tavsiyen de çok güzel kahve turkuaz ikilisi de harika ama bu şeftali rengi kasvetli havayı güzel dağıtmış bana göre lakiiiiiin senin yorumlarını çok sevdiğimi özellikle belirtmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?