tavsiyelerinize uydum nasıl olmuş -salonum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım merhaba.
muhtemelen eskı yorumlarda bende vardım:) benım evımde hardal turkuaz ve ben bayılıyorum bu renklere...
senın salonuna da cok yakışmış.
bulabılırsen tv üstüne hardal turkuaz çerçeve alabılırsın. mumluk alabılırsın.
gözümü tırmalayan tek şey o canlı koca çiçek. sanki yeşil olduğu için kombini bozmuş gibi geldi.

O koca canli cicegi cok seviyorum ama :)) kafes mumluklardan almak istiyorum iki tane farkli boyda yapay cicegin yanina yere koymayi dusunuyorum icinede hardal ve turkuaz buyuk mum koyarim . Sence nasil bu fikir ??

O koca canli cicegi cok seviyorum ama :)) kafes mumluklardan almak istiyorum iki tane farkli boyda yapay cicegin yanina yere koymayi dusunuyorum icinede hardal ve turkuaz buyuk mum koyarim . Sence nasil bu fikir ??
tamm sevıyosan kalsın çiçek:)
turkuaz yada hardal bı jelatınle saksıyı kaplayabılır renk katabılırsın:)
mum fikrini de sevdim.

çok hoş olmuş. basit dokunuşlar odanızı çok değiştirmiş, turkuaz da çok yakışmış.

kızlar işyerindeyim ve evimin cok dağınık bir fotosu var bilgisayarımda,foto mak. denemek ıcın cekmıstım:)
görmek ısteyen varsa maıl adresınızı atın bana:)

kızlar işyerindeyim ve evimin cok dağınık bir fotosu var bilgisayarımda,foto mak. denemek ıcın cekmıstım:)
görmek ısteyen varsa maıl adresınızı atın bana:)
bana da özelden mesajlayabilirsin :))

Süper olmuş. Tv Ünitesini 20-30 cm sola almalısınız bence.

bende beğendim,ferah
güle güle otur bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…