4 mesaj oncesinde eski hali..tesekkurlerEski halini bilmiyorum :) ama şuan gayet iyi güzel günlerde oturun kullanın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/dscn2374-jpg.1446177/Fotografi var mi?
Halindaki pembe ve mavi tondan duz renk yastiklar cok yakisacaktir
O koca canli cicegi cok seviyorum ama :)) kafes mumluklardan almak istiyorum iki tane farkli boyda yapay cicegin yanina yere koymayi dusunuyorum icinede hardal ve turkuaz buyuk mum koyarim . Sence nasil bu fikir ??canım merhaba.
muhtemelen eskı yorumlarda bende vardım:) benım evımde hardal turkuaz ve ben bayılıyorum bu renklere...
senın salonuna da cok yakışmış.
bulabılırsen tv üstüne hardal turkuaz çerçeve alabılırsın. mumluk alabılırsın.
gözümü tırmalayan tek şey o canlı koca çiçek. sanki yeşil olduğu için kombini bozmuş gibi geldi.
tamm sevıyosan kalsın çiçek:)O koca canli cicegi cok seviyorum ama :)) kafes mumluklardan almak istiyorum iki tane farkli boyda yapay cicegin yanina yere koymayi dusunuyorum icinede hardal ve turkuaz buyuk mum koyarim . Sence nasil bu fikir ??
Senin evin fotosunu gorebilir miyim bana fikir versin diye ..ozelede atabilirsin fotofrafini..tamm sevıyosan kalsın çiçek:)
turkuaz yada hardal bı jelatınle saksıyı kaplayabılır renk katabılırsın:)
mum fikrini de sevdim.
ayy bence buraya atsın bizde görelim lütfennn bende merak ettimSenin evin fotosunu gorebilir miyim bana fikir versin diye ..ozelede atabilirsin fotofrafini..
Tesekkurler guzel yorumunuz icin dublemutlulukçok hoş olmuş. basit dokunuşlar odanızı çok değiştirmiş, turkuaz da çok yakışmış.
bana da özelden mesajlayabilirsin :))kızlar işyerindeyim ve evimin cok dağınık bir fotosu var bilgisayarımda,foto mak. denemek ıcın cekmıstım:)
görmek ısteyen varsa maıl adresınızı atın bana:)
Tesekkurler guzel yorumunuz icin dublemutlulukçok hoş olmuş. basit dokunuşlar odanızı çok değiştirmiş, turkuaz da çok yakışmış.
Tesekkurler...avizeye bayıldım:)
Tesekkurler.bende beğendim,ferah
güle güle otur bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?