Tavukcuk`un Diyet Gnlüğü

dietlerimden biliyorum ağzına bir kere sürünce o ödül tekrar hayatına giriyor..sigara bırakmak gibi keseceksin her seyi kilon gerçekten boyuna göre cok fazlaymış ama bilinçli bi diyetle istedigin kiloya ineceksindir yalnız o öğle yemegindeki ekmek fazla yani bence hiç ekmek yeme diyetin boyunca ekmek yerine etimek al arada sırada ye onu da..öğle yemegine tavuklu salata daha iyi olabilir..hadi bakalım kolay gelsin..

başarılar dileyip motive etmeye geldim kardeş :) daha 17 yaşındaymışsın, sakın bırakma diyeti, hayatını düşün.
"ayy aman bundan da nolcak ki bana toplu olmak yakışıyor zaten" diye içinden geçirme asla, kendini kandırma, kolaya kaçma. (ama tabi saçma sapan da zorlama kendini )
yapabilirsin, metabolizman hızlı, yaşın küçük, ha gayret canım!

çok beğendim canum tavuğun hikayesini :)) nasıl gdiyor diyet ben dün bozdum bi kaç kere 400-500 gramlar üst üstte eksilmedi tartıda benimde moralim bozuldu sanırım ama bugun çok iyi :)

ben de sana katılmak istiyorum tavukcuk ben de pamukçuk )

tavukcuk geri geldin
Geldiiim :)) Seni burda buldum çokta mutlu oldum :)))

Ayyy canııım Böyle mesajları görünce öyle mutlu oluyorumki kendime inancım daha da artıyor çok teşekkür ederim.Çok öpüyorum

çok beğendim canum tavuğun hikayesini :)) nasıl gdiyor diyet ben dün bozdum bi kaç kere 400-500 gramlar üst üstte eksilmedi tartıda benimde moralim bozuldu sanırım ama bugun çok iyi :)
Yazdığın için çok teşekkür ederiiiim :) Her şey süper gidiyor. Hiç kasmıyorum kendimi. Eğer çok sevdiğim bi şey yaptıysa annem 1 tabak ondan alıp yanındada 1 kutu ayran içip kurtarıyorum işi. Mesela Annem bugün galeta unlu ciğer kızartma yapmış küçük bi tabaak yedim yanında da ayran. Eğer yemeseydim yağsız tuzsuz diyet yemeklerimle karnım doyardı elbet ama masadan kalkar kalkmaz mutfağa koşar o ciğeri yer üstüne de nasıl olsa bozdum deyip Allah ne verdiyse yerdim.Sonra da vicdan azabıyla uğraş dur tabi insanız cıslar da olacak çikolata,tatlı,yağlı vs.. Tabi bize +400-500 lere mal olabiliyor. Önemli olan kilo almanın verdiği üzüntüyle 'nasıl olsa kilo aldım' deyip yemeğe devam etmemek.Ve seni tebrik ediyorum önemli olan bence yılmadan ne olursa olsun devam etmen . Başarıcaz biliyorum

Sözlerin beni çok duygulandırdı canım :) ben dün nasıl olsa yedim diyerek çok az daha yedim ama akşam devam etmedim bu durumda sabırım kilo veremem neden oldu heralde birazda veremedim dediğimde sadece ertesi dün 200 gr eksilmiş tartıda yani :) :S motive eksikliği diyorum heralde sen kaç kilo verdin canım ben de bi kere bozdum özgüvenim kaçtı canım önemli olan bozduğun yerde fazla yememek zaten :S

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

Bk düşünsene akşam da devam etseydin + ların dibini görebilirdin belki :))
son 10 günde 3 kilo verdim.

Bk düşünsene akşam da devam etseydin + ların dibini görebilirdin belki :))
son 10 günde 3 kilo verdim.

Canım aynı durumdayız ben de 8 günde 3 kilo verdim canım neredeyse durumumuz aynı canım valla sağol devam etmediğim için şanslı hissediyorum kendimi rahatladım sayen de biraz canım :) 10 mü oldu diyete başlayalı 77 kilo musun şimdi canım :)
Boyun kaç canım :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne demekk burda olma amacımız birbirimize yardımcı olmak :)) Aslında martın 15 inde başlamıştım.19 u da doğum günüm. O gün tıka basa yedim ertesi günde ondan ertesi günde. Hep yarın başlarım , bu son çikolata dedim.Aptal gibi kendimi kandırdım kısacası :)) sonra hooop geri kiloya dönüüş.. 1nisanda tekrar başladım. Bu sefer daha bilinçli,daha azimli.. yaz geliyor sonuçtaa :)) ve evet şimdi 77 kiloyum ama farklı yanımız boyumuz olabilir ben 1 55 im yani senden daha kilolu duruyorumdur :))))

Evet canım bende 76 700 kilodaydım en son tok karnına da öyle çıkıyorum vermişimsir evet benim çok belli olmuyor ama ben istemiyorum ya bıktım artık hep birbirimizi motive edelim canım böyle devam ben 70 olmuştum ama geri aldım böyle devam canım :)

Bi daha geri almamak dileğiyle diyeyim o zaman :)) boyun kaçtı ?Ha bide yaşın :)

Bi daha geri almamak dileğiyle diyeyim o zaman :)) boyun kaçtı ?Ha bide yaşın :)

Canım 21 yaş 173 boy 76.700 kilom aynen bi daha almak istemiyorum ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…