kısslar ben de tayfun beyin hastasıyım ilk aşılamam 29 ağustosta yapıldı sonuç negatif adetten sonra tekrar gittim bu sefer de kist oluşmuş şimdi oks alıyorum yarın sonuncusunu alıcam ardından da adet olur olmaz doktorumun yolunu tutacağım inşallah bu sefer olur Allah hepimize kolaylık versin
Merhaba Beysu,
Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Haftaya sonucumuzu öğrenecegiz. Karamsar şeyler düşünmüyorum. Tayfun hoca yumurta sayım az olmasına rağmen kalitesinden dolayı olumlu şeyler söyledi. Bir de transferimi yaparken olumlu şeyler düşünün dedi. Acayip duygulandım. Devamlı kendime telkin veriyorum. Tabii tevekkülü de elden bırakmıyorum. Umuyorum olumlu sonuçlar alırız.
hakkında hayırlısı olsun.başka hastası yokmu niye kimse takılmıyo burda?
beysucum ben güzel haberi aldım çarşamba günü bugün de ikinci kan testim yapıldı. çok şükür o da iyi. umuyorum sağlıcakla tamamlayacağım hamileliğimi. darısı senin başına olsun inşallah. sonucumu embriyolog mehmet hoca bildirdi. öyle babacan hastasını harika sekilde sahiplenen birisi mehmet cincık. tayfun bağış da son derece iyi ve pozitif bir bilim adamı. ayrıntıya gömülmüyor ama diğer taraftan gerçekçi. her şeyi doğrudan söylüyor. sağolsunlar varolsunlar. bebeklerimi kucağıma aldığımda ilk onlara gidecegim:)
cnm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasib etsin darısıda başımıza olsun inşallah dualarınıda bizden eksik etme lütfen. ikizlermi bebeklerimi demişsin ne tatlııııı
cnm bide sana bişey sormak istiyorum sen ordamı yaşıyosun bilmiyorum ama ben şehir dışından gelicem o civarda 1 aylık eşyalı kiralık ev bakıyoruz. emlakçı olmadan kiralamak istiyoruz çünkü kira harici 1000 tl istediler ve masraflarımızla birlikte bizi çok aşıyor tahmin edersin.o çevrede bildiğin duyduğun varsa haber verirsen sevinirim.
merhaba,
sanırım benimle birlikte acıbademden olan üç oldu galiba. Çağrınızı duyup geldim. Ben de 29 nisanda transfer yaptırıp güzel haberi anneler gününde aldım . aslında erkendi ama dayanamadın ne yapayım böyle bir haber böyle bir günde alınmalıydı.
Bende de rezerv sorunu vardı iki yumurta ancak çıktı. şanslıyım ki ikisi de döllendi ve transfer edildi. Şimdi 10 günün geçmesini bekliyorum tek mi çift mi diye ...inşallah Allahım herkese bu özel duyguyu yaşatır.
Sizi bulduğuma çok sevindim. İnsan aynı şeyleri hisseden birileriyle konuşmak istiyor. ayrıca hem hastane hem çalışanlar hemde tayfun beyden çok memnun kaldım Tayfun hoca insana güven veriyor. Yaklaşımı çok insancıl . Acıbademi ulaşım kolaylığından dolayı seçmiştim ama çok çok memnun kaldım. kendimi değersiz ve soyulmaya hazır bir müşteri gibi hissettirmediler. aksine... İnşallah olamaz ama olursa yine oraya giderim.
Canım, sen benden daha önce öğreneceksin galiba . Lütfen buradan haber ver. Merak ediyorum.
sen de fiziksel olarak değişiklikler hissediyor musun yoksa ben mi erkenden havaya girdim, bilemiyorum ama olağanüstü birşeyler olduğunu hissediyorum. Aslında oniki yaşında bir kızım var bu duyguyu biliyorum ama bu kadarı fazla gibi geliyor. Bu da bana acaba ikiz mi diye düşündürüyor. Çok merak ediyorum. Lütfen haberleşelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?