Tüp Bebek Merkezleri Tayfun Ba'n hastalar, burada deneyimlerimizi paylaalm

rapor geçiyor. bu nedenle ilaç haric 3550 TL oduyorsunuz. 1025 TL de ilaçlara alıyorlar. tayfun hoca ve mehmet hoca( embriyolog) ilgileniyor. tayfun hoca ne derse güvenin. bu arada misafirhanesi yok diye biliyorum.

arkadaşlar ilaçlar için ayrı rapor çıkartmamız gerekiyor mu yoksa aldığımız tüp bebek raporuyla ilaçları da raporlu alabilir miyiz? il dışından gelenler kalma işini nasıl halletti acaba ? bizim gibi il dışından gelip yaptıranlar bilgilendirirse sevinirim....

rapor geçiyor. bu nedenle ilaç haric 3550 TL oduyorsunuz. 1025 TL de ilaçlara alıyorlar. tayfun hoca ve mehmet hoca( embriyolog) ilgileniyor. tayfun hoca ne derse güvenin. bu arada misafirhanesi yok diye biliyorum.

bilgilendirme için tşk ederim....raporsuz ne iştiyorlar peki?

ilaçlar kısıye gore degısıyor benım 1100 tuttu orda baska bır kadının 2000 cıvarı tuttu. ucretı normalde 4250 ama ındırım yaptırılabılır raporlu fıyetını bılmıyorum ama ılaclar ıcın de ayrı rapor gerekıyor

merhaba canım.biz ertelemey6e karar verdik.şubat tatiline kadar bekleyeceğiz mantıklı olan da bu aslında.bir an moralimiz bozuldu yeter artık yaptıralım dedik ama sakin kafa ile düşününce daha beklememiz gerektiğini anladık.benim eşimde problem var.bu aralık ayında öğrendik değerler çok düşükrü 10 ve 20 bin gibi 1. derece varikosel dediler biz de ameliyat yaptırdık şubatta.ameliyatın altıncı ve sekizinci aylarının önemli old söyledi doktorlar.ağustosta 6. ayımız olacak.3. ayda verdiği semen analizinde çok yükselme olmayınca çok üzüldü eşim.ben de temmuzda yaptıralım o zaman tüp bebek dedim.ama şimdi düşününce daha vaktimiz var sanırım.eğer şubata kadar anlamlı bir artış olamzsa biz de tayfun hocanın yanında soluğu alacağız.eşim ist doktorluk yapan bir arkadaşına danıştı ve mehmet cıncığın çok değerli bir doktor old.ve alanında çok iyi old.zatewn tüp bebekte embriyoloğun önemli old. söyledi.gönül rahatlığı ile bu ekibe kendini teslim edebilirsin canım.allah yardımsınız olsun.inşallah iyi haberlerini alırız.

tşk ederim canım biz de bugün yarın rapor işine bakacağız.sonrada istanbulda kalacak yer çok çalışmalıyız çooooooooooook...hakkımızda hayırlısı olsun.sizede çok geçmiş olsun inşallah sizde umutlarınıza kavuşursunuz.keçiboynuzu kürünü öneririm arı sütü polen ,panax bunları öneririm eşin için...

raporunuz yoksa 4250+ ilac oduyorsunuz. İlacı hastaneden alın. hayli indirimli oluyor. Zira normalde 2000 TL civari. zaten orda iğneyi nasıl vuracağınızı vs de gösteriyorlar.eczacı tanıdığınız varsa o zamanda indirimli alabilirsiniz tabii.

biz ilaç raporuda çıkarmak istiyoruz tüp bebek raporuyla olmazsa hastaneden alacağız bakalım...bir de kalacak yer meselesini halledebilirsek çok güzel olacak...

merhaba arkadaşlar ,
ben de Tayfun Bey'e gidiyorum... haziranın 30 unda aşılama yapıldı ama bugün olumsuz olduğunu öğrendik... Tayfun Bey ile konuşunca hemen gel tüp bebek için bakalım dedi... yarın kontrolum var...

ben daha önce 2 düşük yaptım ve bir de organları gelişmediği için 6,5 aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım... daha önceki doktorlarımda acıbadem de çalışan doktorlardı ama hiçbiri Tayfun Bey gibi ilgili değildi... bu gün Tayfun Beyle konuştuktan sonra randevu almak aklıma bile gelmedi ama kendisi görevlilere randevu aldırmış hemen benim için... randevu bilgilendirme maili gelince çok şaşırdım...

ben de çok güvendim kendisine ve sizlerin de yazılarını görünce çok mutlu oldum :)

bir de rapor konusu nedir?? nasıl tüp bebek için rapor alınıyor???

Öncelikle hamileliğini tebrik ederim.Yazılarını okuyunca benzer durumda olduğumuzu fark edip ben de umutlandım. Ben de erken menapoz riskin taşıyorum. 1 negatif tüp denemem oldu. sadece 2 yumurtam vardı ve döllenmedi. transfer aşamasına bile gelemedik. yaşımdan dolayı doktorum umutluydu aslında ama 1,5 cm çikolta kistim de olduğundan belki de kalitesiz olmasının sebebi oldu, bilemiyorum. merak ettiğim şu, benim ilk denememde 300 mg merional kullanmıştık. bu ay yine tüp tedavisindeyim ve bu kez doz arttırıldı. 450 menagon ile başladık ve 6 yumurtam oldu. sizin ne kadar dozla kaliteli embriyo elde edilmişti? Kaliteyi doz etkiler mi acaba?

Merhaba arkadaşlar.. Ben maslak acıbadem bülent tıraş hastasıyım 1 aşılama 1 detüp bebek denememiz oldu negatif sonuçlanan.. Tayfun beyle bir kez görüşme şansımız oldu ben 2 tüp bebek denemesini tayfun beyemi gitsem acaba diyorum.. Kanımda pıhtılaşma var.. Ne yapacağımı şaşırdım artık sizce neesi daha iyi??????????

sanırım bu form artık takip edilmiyor. ben de yazmıştım ama kimsenden yanıt gelmedi. ben de tayfun bey ile görüşmek istiyorum. sonrasında karar vereceğim.

sanırım bu form artık takip edilmiyor. Ben de yazmıştım ama kimsenden yanıt gelmedi. Ben de tayfun bey ile görüşmek istiyorum. Sonrasında karar vereceğim.

şimdiye kadar dr un kimdi öğrenebeirmiyim.. Ben tayfun hocayla bir kez görüştüm ve çevremde pozitif sonuçlanan 2 kişi var.. çok iyi bir hoca olduğunu biliyorum aslında ama kafam çok karışık.. şimdiye kadar çok dr değiştirdim herkes farklı şeyler söylüyo ...

Ben Bahçecideyim. rezerv sorunum var. bu ay transferim olacak. bu formda da bir kaç arkadaşın aynı sorunu varmış ve pozitif olmuş. o sebeble ben de görüşmek istedim.tayfun bey hakkında senin görüşlerin neler peki?sorununu da öğrenebilir miyim?

inşallah herşey yolunda gider ve gebe olursun en kısa zamanda..benim kanımda pıhtılaşma var 1. tüp bebek denememden sonra genetik araştırma yapıldı o zamn ortaya çıktı transferden sonra hergün iğne olmam gerekiyormuş ama olmadığım için bebişler tutunamadı..tayfun hocayla ilk görüştüğümde bize 1 saatini ayırdı.tüp bebekle ve bebek sahip olmayla ilgili bir çok şey anlattı slayt üzerinde sonrasında bana bi takım testler verdi bunları istediğin yerde yaptıra bilirsin sen sonucu bana tlf. bildir ben sana ne yapman gerektiğini söylicem dedi çok defa tlf da görüştük.. çok yardımcı oldu bi çok konuda ve ücret talep etmedi.. ben kendimi bu işe adadım benim amacım sizi bebk sahibi edebilmek mantığına sahip bi çok yer çok fazla ticari amaç güdüyo.. tayfun hocada tüp bebek yapmadım çünkü kadıköy acıbadem maslak acıbademin teknolojısine sahip değildi maslak ve bursa acıbademin labaratuvarı çok iyi bu konuda..şimdilerde acaba tayfun hocayamı gitmeliyim diye kafam biraz karışık bahceciden fiat teklifi aldım ilk denemeleri biraz pahalı geldi acıbadem suan bayag bi indirim yapacak 2. denemem olduğu için..bahceci fiyatta yardımcı oluyormu?

hepimizin allah yardımcısı olsun zor süreçler ama sen çok şanslısın. rezerv sorunu ya da sperm sorunu yok. başarı şansın çok yüksek öncelikle bunu bil. benim ilk denemede az yumurtam vardı ve döllenmedi bu sebeble bahçecide sana yapılan testen istedi ve benim de pıhtılaşmaya yatkınlığım çıktı ama biz transfer aşamasına bile gelemediğimiz için bir şey yapılmadı. 2. denememde 1'i döllendi ama bu kez de progesteron hormonum yüksek çıktı ve transfer yapılmayıp orta kalite tek embriyoyu dondurdular ve 2 hafta sonra çözülmede bi hasar olmazsa transferim olacak.belki bana da pıhtılaşma problemi için iğne verecekler şimdilik bilemiyorum. bahçecinin labratuarları çok iyi olduğunu ve tecrübeli oldukları için ben tercih ettim. ama bayağı yoğun bir merkez. bunun dışında fiyat olarak yardımcı olunmuyo. ama benim transferim iptal olunca ilk denememde, 2. denemem daha uygun oldu tabii. biraz pahalı bir merkez onu söyliyim. ama sanırım bu işte isim yapanalrın hepsi öyle. senin rezerv sorunun yoksa neden labratuara o kadar takıldın ki? bence transfer sonrası seni iyi takip edecek bir doktor olsa daha iyi olur gibi geldi bana. başka bir yer var mı aklında? tayfun bey çok ilgiliymiş anlattıklarından onu çıkardım. acıbadem kadıköyün embriyoloğunu çok methediyolar ayrıca. ama ben maslak ı hiç araştırmadım bilemiyorum. merkez çok, tedavi zor o yüzden benim de kafam çok karışık(

Amin inşallah..eşimdede şekil bozukluğu var oyuzden iyi bir labaratuvarda önemliydi bizim için.. biliyomusun bilmiyorum benim dr um hakkında bi takım haberler çıktı soruşturmaya falan girdi bu olaylarda tambizim tedavi aşamamızın sonrasındaydı benim tedirginliğim oyüzden.. eşim de onlar artık bizim herseyimizi çok iyi biliyor değiştirmemiz mantıksız diyor çok dr değiştirdim teksen çamlıbele gittim her dr dahada kafa karıştırdı şuan bahcecide var aklımda.. güzel düşünelim güzel olsun..ben şunu çok iyi biliyorum allah ol derse olacak ..hayırlı vakitte hayırlı evlatlarımız olsun inşallah sabırlı olmak çok çok önemli rabbim gönlüne göre versin..[/QUOTE]

içinin rahatlatmak için söylmiyorum inan erkek problemleri çözülüyo. şansın çok çok yüksek. hep olumlu ol. bahçeciyi de iyice araştır derim. olumsuz yorumlar da okudum ben. ben başka merkezde denemediğim için kıyaslıyamıyorum. ama maslak konusunda eşimde lab. konusunda iyi demişti araştırıp. iyi spermleri seçme konusunda özel teknikleri varmış. bahçecide de varmı onu bilmiyorum. hani şu sperimi bilmem kaç daha büyütüp seçiyorlar.sizin için sanırım o gerekli. pıhtılaşma da iğnelerle çözülüyo zaten.inşallah hamilelik haberini alırım. sağlıklı, hayılı çoçukLARın olsun:)

içinin rahatlatmak için söylmiyorum inan erkek problemleri çözülüyo. şansın çok çok yüksek. hep olumlu ol. bahçeciyi de iyice araştır derim. olumsuz yorumlar da okudum ben. ben başka merkezde denemediğim için kıyaslıyamıyorum. ama maslak konusunda eşimde lab. konusunda iyi demişti araştırıp. iyi spermleri seçme konusunda özel teknikleri varmış. bahçecide de varmı onu bilmiyorum. hani şu sperimi bilmem kaç daha büyütüp seçiyorlar.sizin için sanırım o gerekli. pıhtılaşma da iğnelerle çözülüyo zaten.inşallah hamilelik haberini alırım. sağlıklı, hayılı çoçukLARın olsun:)[/QUOTE]

içime su serpti valla..isteyen herkesin olsun inşallah.. seninde hayırlı haberlerini beklicem takibimdesin:d aklının bir köşesinde de bulınsun bizim bi tanıdık gitmediği yer kalmadı hiç kimse çocuğun olur diyemedi doğuştan kızın kanında bi problem vardı sürekli kanı falan değişiyodu ve tayfun hoca onu gebe bıraktı son günlerinde doğumunada bizzat tayfun hoca girecek..acıbademde yatak ücreti çok yüksek olduğu için sen hastaneni ayarla ben istediğin yere gelicem diyo ben çok etkilenmiştim çok az kişi yapar bunu...

ben bütün gün oturup araştırdım daha da araştırıcam ama tayfun bey bayağı bi aklıma yattı. forumları okup düşüne düşüne psikolojim bozuldu, herhalde bi de psikolog masrafı çıkıcak:) şu var ki 2 2 daha 4 eder yok. dediğin gibi allah isterse oluyo bu kadar basit.... benim hem çikolata kistim var, hem rezervim çok az (27 yaşında), hem pıhtılaşma var... eğer benim olursa herkesin olur diyorum:)bir şey duyar, okursam paylaşırım seininle. hamile kalınca da haber ver de iyi şeyler duyup mutlu olayım..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…