- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
nasıl yani çalışmayacaksın dedi ve çalışmadınız mı?
e o zaman eşiniz muhtemelen şöyle düşündü, daha önce kabul etmişti şimdi de eder.
neden kendinize bu kötülüğü yaptınız?
bence babanız buna daha çok üzülmüştür, o kadar okuttuğu kızı bi adamın çalışmayacaksın demesiyle diplomalı ev hanımlığını kabul ediyor.
Babam kanser olmasa kızımı şifamsın dıye sevmese daha kolay olacaktı benım ıcın her sey emın olun. Babam cok duskun bana. Tek kızım, ilk evladım. İlk torunu ben verdım. Ve tek... Kolay olmuyor hanımefendı kanserlı asırı duygusal olan 60 yasına dayanmıs bır babadan oyle kocan daha rahat luks yasayacak dıye ayrılması.....Arkadaşım boşanma ya..Tabi ki ailene değer ver ama boşalacak kadarda abartma.Kendi çekirdek ailene de değer ver eşin neredeyse sende orda ol sizde bir ailesinin. Ve eşinizi memleketin en güzel şehirlerden birine tayin istemiş.Millet oralara tayini çıksın diye yıllarca bekliyor..Üstelik İstanbul'da yakın arkadaşım Ayvalıktan ev aldı ve fırsat buldukça oraya gider gelir güzel doğasından kopamaz.
okudum şimdi
ve eşiniz uzlaşmacı davranmamış siz de davranmayın diyorum artık
adam meğer iyi niyetli değilmiş
ben geçim sıkıntısı çektiğini ve istNbuldan yorulduğunu
çocuğunu daha güvenli daha sakin bir yerde büyütmek istediğini düşünmüştüm
ama pek öyle değil sanırım
Bosanmak istiomusta sebebi yokmuş tayini bahane etmiş gibi.
üzülecek evet ama normal bır dede torun ılıskısı olsa bende sızın dedıgınız gıbı kolayca karar verebılırdım. Ama hasta olunca işler degısıyor. benım ıcın alacagım marka kıyafetler bınecegım luks araba kanser hastası olan ve ne kadar daha hayatta kalacagı bellı olmayan babama bu hasretı yasatmaktan daha onemlı degıl , olamaz.diğer yorumları okumadım ama
baban herhalukarda etkılenecek bence
yuvanı dagıtınca uzulmeyecegını mı sanıyorsun
eger baska sorunlarınız varsa ayrılın ama bence torun dede ılıskısı ıcın bosanmak bana cok sacma geldı
pekı aılenın fıkrını aldınmı özellıkle annenle bı konussan cok buyuk ıkılende oldugunu belkı hem bı yol gosterır hemde gıdecek olsan bıle senı rahatlatacak bıseyler soyleyebılır ona gore rahat karar verırsınüzülecek evet ama normal bır dede torun ılıskısı olsa bende sızın dedıgınız gıbı kolayca karar verebılırdım. Ama hasta olunca işler degısıyor. benım ıcın alacagım marka kıyafetler bınecegım luks araba kanser hastası olan ve ne kadar daha hayatta kalacagı bellı olmayan babama bu hasretı yasatmaktan daha onemlı degıl , olamaz.
konuştum. beklemede kal sessız kal. Tayın cıkarsa bakarız de dıyor. Zavallılar uzuluyor ya. Byefendının aılesı cok taraflı oldukları ıcın ogullarını kardeslerını savunacaklar onu ıyı bıldıgımden onun tarafından kımseye acamadım bu konuyu. uzulen hep ben ve benım aılem oldu maalesefpekı aılenın fıkrını aldınmı özellıkle annenle bı konussan cok buyuk ıkılende oldugunu belkı hem bı yol gosterır hemde gıdecek olsan bıle senı rahatlatacak bıseyler soyleyebılır ona gore rahat karar verırsın
Herhalde ben de gitmezdim.Babanız kanser hastası olsa, kızınızı bana şifa oldun öyle bir zamanda geldin ki dese, anneniz ıltıhaplı eklem romatizması yuzunden ellerını kımıldatamıyor olsa, tek kız ılk evlat olsanız tek torun veren olsanız sız boyle yapabılır mıydınız kolayca?
Sizi üzmek için soylemedm inanın diğer yorumlari ve verdiğiniz cevaplarida okumadım ama insn rahat yaşamak yok araba bilmem ne almak için nasıl yuvasını yıkmayı göze alırkihala aynı yatakta yatıyoruz. yatagın en ucunda olsa da yatagı ayırmadı. Daha persembe guunu ıkıncı cocuk planı yapıyordu. Ben sevmedıgını dusunmuyorum...
bılmıorym ınanın bılmıyorum kızım da olmasa kafayı tırlatırdım herhalde. o var da dızgınlıyor benı...Sizi üzmek için soylemedm inanın diğer yorumlari ve verdiğiniz cevaplarida okumadım ama insn rahat yaşamak yok araba bilmem ne almak için nasıl yuvasını yıkmayı göze alırki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?