Tayin oldum

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.026
1.726
333
Sakarya
Kızlar herkese merhaba , kendi memleketimde ilçedeydim çalışıyordum uzun süredir tayin çok düşündüm merkeze hatta istedimde ama olmadı vermediler en son vazgeçmistim zatenki bir anda tayin geldi .Tayin isteme sebebim burası küçük bir yer belki daha başka olur diye düşündüm ve mevcut yöneticimde mobbinng uyguluyordu 😥bunlar bana göre gitme sebebiydi bir haftadır ildeyim ailemde geldi şimdilik ama ya o kadar pişman oldumki gittiğime yoğun olacağını biliyordum ama bu kadarını bilemedim resmen canım çıktı.Yeni bir yere adapte olmakta aşırı zor geldi anksiyete tuttu ve hiçbirşey yemiyorum çok halsizim .Ailemde artık geri dönmek zorunda yalnız kalcağimi düşündükçe iyce kötü oluyorum sanki hiç alişamiyacağim gibi geri dönüşümde yok artık nasıl bòyle gider bilmiyorum .Evet çok uzak değilim 1.5 saatlik yol ama nihayetinde heran gidemem ve yoğunluk beni aşıri zorladi .Bòyle bir durumu varmi yaşayanlar nasil atlattiniz?

Yeni çalışma ortamı ve yeni bir ev her zaman zorlu ve streslidir. Krizi fırsata çevirebileceğiniz olanaklar ancak siz alışmaya ve uyum sağlamaya başladıktan sonra ortaya çıkacaktır. Bu süreçte iş yerinde daha girişken, evinizdeyken ise yaşam alanınızı daha yaşanabilir hale getirecek yöntemler denemenizi tavsiye ederim. Benzer bir süreçte yeni daireme mum yakarak, hoş kokular, tütsüler kullanarak alışmıştım. Kimse gelip sırtınızı sıvazlamayacak. Ufak motive yollarıyla hayattan keyif almaya bakın.

Yeni çalışma ortamı ve yeni bir ev her zaman zorlu ve streslidir. Krizi fırsata çevirebileceğiniz olanaklar ancak siz alışmaya ve uyum sağlamaya başladıktan sonra ortaya çıkacaktır. Bu süreçte iş yerinde daha girişken, evinizdeyken ise yaşam alanınızı daha yaşanabilir hale getirecek yöntemler denemenizi tavsiye ederim. Benzer bir süreçte yeni daireme mum yakarak, hoş kokular, tütsüler kullanarak alışmıştım. Kimse gelip sırtınızı sıvazlamayacak. Ufak motive yollarıyla hayattan keyif almaya bakın.
Haklısınız umarim başarabilirim

Düzen değiştirmek zor oluyor.
Bende iş yeri ve ilçe değiştirdim.
Aylar oldu hala alışamadım.
İnsan zor adapte oluyor.
Umarım siz alışırsınız.

Tekmi gittiniz sizde ? Yani bi diyorumki arayıp söyleyeyim burda yapamıyorum diye ama alacağim tepki iyi olmaz :KK43:
Hayır sizinki gibi değil benim durumum.
Araç kullanıyordum.
Şimdi yürüyorum mesafe yakın.
Ev filan değişmedim.
Yöneticilerim toksik.

Çalıştığınız insanlar iyiyse alışırsınız.
Yoğunluğa alışılıyor.

Hayır sizinki gibi değil benim durumum.
Araç kullanıyordum.
Şimdi yürüyorum mesafe yakın.
Ev filan değişmedim.
Yöneticilerim toksik.

Çalıştığınız insanlar iyiyse alışırsınız.
Yoğunluğa alışılıyor.
Hmm anladım .Yani idare ederler yağmurdan kaçarken doluyami tutuldum bilmiyorum :(

Hmm anladım .Yani idare ederler yağmurdan kaçarken doluyami tutuldum bilmiyorum :KK43:
İki yerde tamamen artı ve eksi yönleri aynı olmaz ki.
Size uygun artı eksiler kıstas olmalı.
Ben mesela trafikten çok bıkmıştım. Geriyordu artık beni. Her gün aynı stres. Park yeri vs. Yok kışın çalıştı çalışmadı. İşe geç kaldım kalmadım stresi.Şartlar eşit olmuyor hiç.

İki yerde tamamen artı ve eksi yönleri aynı olmaz ki.
Size uygun artı eksiler kıstas olmalı.
Ben mesela trafikten çok bıkmıştım. Geriyordu artık beni. Her gün aynı stres. Park yeri vs. Yok kışın çalıştı çalışmadı. İşe geç kaldım kalmadım stresi.Şartlar eşit olmuyor hiç.
Yani ben malesefki yanlış bir karar almışım ben küçük yerlere alışmışım keşke böyle birşey yapmasaydım ama olan oldu :(

Bir akrabam da öyle küçük yerde çalışıyor her gün git gel.
Ama büyük yerde yapamam der hep.
Küçük yerin derdi ayrı büyük yerin ayrı.
İnsan alışıyor ama zaman alıyor.
Geldiğim yere de alışmam zaman almıştı.

İnsan bağ kuruyor ister istemez
Ben iki önce çalıştığım ilçeye gidince bir tuhaf oluyorum ordaki anılarım canlanıyor.
Her yer farklı işte.

Eski yöneticiniz mobbing uyguluyormuş. Bence çok çabuk alışırsınız. Mobbingte tayin edilmek öyle zor ki.

Kıymetini bilin bence.

Zamana bırakın. Hayatınızda biri yoksa belki orda tanışma imkanınız olur. Bu açıdan bakın. Yoğun olmak da güzel..bünyeyi zorluyor ama zaman daha bereketli oluyor o zaman sanki. Daha kıymetli oluyor. Bu tempoya da alisirsiniz.

Back
X