Tayin ve kararsizlik

Bizim tayin Aydın cıktı geldik ama küçük ilçelerinde 6 yıl yaşadık. Denize 2 saat mesafeydi. Yani sen ister Antalya ister Aydın ister Antalya yaz. Ama deniz kenarında olacağının garantisi yok. Ben olsam Ankara ya giderdim. İlerde kızlarım oradaki okulları kazanırsa gitmeyi düşünüyorum Ankara ya

kıaryı neden kafanıza takıyosunuz kı.ankaradan aldığınız kırayı kendı kıranızı karşılanır.yanı kendı evınızde oturuyor gıbı olcaksnız.sakın ve kalabalık olmayan şehırler cıdden huzurlu.uzak olmkda bence çok guzel

polis memuru eşim doğudan sonra batida 10 yıl dedi süre olarak ev olduğu için gitmek istiyorum uzn bir süre olduğu için bir de kendo evimde düzenli bir hayatım okur diye düşündüm kiraya cikmaktansa anakraya bende sevmiyorum sadece mantık olarak düşünüyorum
Bayram özel günler vs hep yalnız olunca artık sabit bir yerde yanında aiken olsun istiyorsun ..hasta olup 1saat de olsa çocuğu bırakacak kendın gıdecek bir yer arıyorsun.. Doğu gorevı de bıttıgıne gore evet ankara da aılenızın olduğu kendı evınız mantıklı, çok yüz göz olmazsanız sorun olmaz ama ankara da iş yükü fazla Eşiniz için,yoğun bı yer ,başka bir yer ankaraya yakın da olabılır tercıh edıp evınızı satıp tayın olduğunuz yerden yenı alabılırsınız hayırlısı olsun zor karar ..

Daha çok gençsiniz eşiniz doğru söylüyor şimdi değişik bir yerde Deniz kokusuyla yaşamak için güzel yıllarınız bence bunu değerlendirin. Ankara nasıl olsa memleketinizmiş ilerde gene dönersiniz hatta belki Ege hoşunuza gider yaşlılığınızı bile orada geçirirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,şuanda eşimle doguda bir ilcedeyiz eşimin işi nedeniyle seneye batı ya gidiyiruz.
Eşim ankarada ev aldı yatırım amaçlı.
50.000 tl kredi ödüyoruz 4 yıl odeme yapicaz.
Ailem ankarada ankarada doğup büyüdüm 1 yaşında oğlum var aldığımız ev annemlerle aynı mahalllede eşimde ankarali yıllardır ankarada yaşamış.
Ben ankaraya gelmek istiyorum anneme yakin ev aldik diye kendo evimde yaşamak istiyorum ve kendinidir yere ait hissetmek istiyorum .
eşimde yıllardır ankaradayiz hayatımızda bir değişiklik olsun deniz kenarında bir yere gidelim diyor egede falan.
Ancak ben belirsizlikten korkuyirum neresi olacağını bilemediğimiz için buraya gelsem yıllardır aynı çevrem bir şey olsa ihtiyaç annem var hastalık vs hamilelik birde evin burada olmasin bağlayıcı bir unsur oldu benim için kendi evime gelirim diye düşündüm .
Eşimde isetmiyor gittiğimiz yerde kiraya çıkalım burayı da kiraya verelim ankaradaki evi diyor birde gittiğimiz yerde 10 yil kalicaz sonra yine tayin
Karar vermek zor
Biz de sizin gibi düşündük, deniz kenarı biryerde yaşayalım dedik. Pek memnun kalmadık. Aile benim için çok önemli. En kötüsü akşam "hadi çaya koyun geliyoruz" diyip ailemin evine gitmek, iş çıkışı yemeği birlikte yemek benim için servet.

Canım çok teşekkür ederim.düzen istiyirum aldığımız ev triblex 3 katlı bahçeli çocuk için iyi olur diyirum gittiğim yerde nasıl olacak kirada olucak ve kafam rahat olucak mı diyirum yerleşmek istiyirum bir yere 1p yılda uzun eğitim yönünden anakra iyi bilmediğim etmediğim çevre çocuk küçük açıkçası korku var belirsizlik olmasından ankrada neyi ne yapicam belli cevrwm belli semt guzel ve sakin herşey elimizin altında okul avm parklar ulaşım kolay
aman deyim deniz havası deyip kanmayın kiralar çok yüksek ilçesindeyiz 1500 kira ödersin merkezine kültürler çok farklı kimse kimseye selamı zor veriyor. Kayınvaldem kanserdi yollarda küçük çocuklarımla gitgel perişan olduk hem evin varmış ailem yakınında bunlar servete değer

Kesinlikle çok haklısın şuanda bulunduğunuz yerde tek bir arkadaşım yok kahve içmeye gideyim o kadar sıkıncı ki ailem bir kaç sokak üstte oturuyir eğer gelirsem ankaraya yani çok yakın 3 günlük dünya diyirum neden onlardan uzak kalayım annem torununu görsun diyirum .
Evde ankaradan aldik kendo evimde rahat olurum diyirm ve gerçekten başka şehirde yanliz olmak zor desteğe ihtiyaç duyiyor insan sağlık sorunu olur doğum olur bişey olur zor 3 yıl falan olsa belki giderdim ama 10 yıl uzun süre gercekten
Bugün kızkardeşimin mezuniyet töreni var ve ben gidemedim çünkü yol uzak halsizdim. Bulantım vardı hastaneye gitmek zorunda kaldım eşim işte kimse yok yanımda. Bişey olsa çıkıp gelmeleri saatler sürer. Sahil kenarı dedik geldik buraya kiraların istanbul ankaradan eksiği yok fazlası var. 2aydır gidebildiğimiz yerler sahildeki kafeler yada avmler sürekli de sahil çekmiyor insanı uzaktan hoş geliyor sadece görüntü. Ben annemle vakit geçirmeyi çok seviyorum belkide ondan bilmiyorum yanlışta yönlendirmek istemem. Mesela bebeğim olduğunda bana yardım edecek kimse yok insanlk hali ihtiyaç duyabilirim. Hem bebeğimi annem yıkasın o öğretsin bana herşeyi isterim sevincimi üzüntümü herşeyimi paylaşmak. Bakıcı bulur baktırırım sıkıntı değil anane sevgisiyle büyür birazda.
Ek olarak yakın arkadaşım egede memur iş yükü yok denecek kadar az boş boş oturmaktan depresyona giriyor sürekli. Sahilin dibinde oda inan çık gez diyorum artık bıkmş gitmiyor bile. Kısaca göründüğü kadar çekici gelmiyor bana. Ben sağlıkçıyım mesela atıyorum istanbuldaki 100 hastayı muğladaki 10 hastaya değişmem. Kendimi geliştirebilmek bilgilerimi taze tutmak isteyen biriyim arkadaşlarım ağlayıp zırlarken bana çok tuhaf geliyor açıkçası. Küçücük bir sağlık ocağında damar yolu açmayı unutmuş bir sürü hemşire arkadaşım var. Bahçede çiçek ekiyorlar boşluktan. Eşiniz böyle düşünmesede sıkılacaktır kesin.

Bugün kızkardeşimin mezuniyet töreni var ve ben gidemedim çünkü yol uzak halsizdim. Bulantım vardı hastaneye gitmek zorunda kaldım eşim işte kimse yok yanımda. Bişey olsa çıkıp gelmeleri saatler sürer. Sahil kenarı dedik geldik buraya kiraların istanbul ankaradan eksiği yok fazlası var. 2aydır gidebildiğimiz yerler sahildeki kafeler yada avmler sürekli de sahil çekmiyor insanı uzaktan hoş geliyor sadece görüntü. Ben annemle vakit geçirmeyi çok seviyorum belkide ondan bilmiyorum yanlışta yönlendirmek istemem. Mesela bebeğim olduğunda bana yardım edecek kimse yok insanlk hali ihtiyaç duyabilirim. Hem bebeğimi annem yıkasın o öğretsin bana herşeyi isterim sevincimi üzüntümü herşeyimi paylaşmak. Bakıcı bulur baktırırım sıkıntı değil anane sevgisiyle büyür birazda.
Ek olarak yakın arkadaşım egede memur iş yükü yok denecek kadar az boş boş oturmaktan depresyona giriyor sürekli. Sahilin dibinde oda inan çık gez diyorum artık bıkmş gitmiyor bile. Kısaca göründüğü kadar çekici gelmiyor bana. Ben sağlıkçıyım mesela atıyorum istanbuldaki 100 hastayı muğladaki 10 hastaya değişmem. Kendimi geliştirebilmek bilgilerimi taze tutmak isteyen biriyim arkadaşlarım ağlayıp zırlarken bana çok tuhaf geliyor açıkçası. Küçücük bir sağlık ocağında damar yolu açmayı unutmuş bir sürü hemşire arkadaşım var. Bahçede çiçek ekiyorlar boşluktan. Eşiniz böyle düşünmesede sıkılacaktır kesin.
Kalbim uzaklaşmak istiyor ama mantığım ankara diyor eşimde sırf iş yonunden ankarayi istemiyor ama konuştum kendi evime gelmek istediğimi ve aileme yakın olmak istediğimi soledim hamilelikte cok zor oluyor tek olmak sizinde mutlaka ihtiyacınız olacak hamilelik ve dogumdan sonra çünkü ben surekli ailemin yanına gelip gidiyorum mecbriyetten

Back
X