Teşekkür ederimmm..
Ya bende de kasık ağrıları oluyor. Korkuyorum açıkcası. :18:
BHCG ilk testte 340 çıktı, iki gün sonra 1449
Doktor çoğul olabilir dedi. sizde neydi sonuçlar
ayyy bence ikiz senin bebişler çünkü sonuç normalde 2 katı olmalıydı ama seninki 3 katından fazla, hadi bakalım hayırlısı bir daha ne zaman gidecen doktora????
çok rahat diyosan canım memnunsan ilk muaneme bende orda başlayabilirim...
bi araştıralım eşimle bizde gidebiliriz sendemi ankarada oturuyorsun...neresinde..
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin rabbim sana bağışlasın inşallah...
Kızlar biz 32 haftalığız.Size birtavsiyem olacak bol bol uyuyun.Rahat bir uykunun tadını çıkarın.Bizim kadar büyüdüğünüzde ne sağda rahat var ne solda nede sır üstü, zaten yüzüstü yatmayı unuttuk bile..
çok sağol canım bu duana amin diyorum...bugün biraz kanamam oldu korkuyorum
ayyy bence ikiz senin bebişler çünkü sonuç normalde 2 katı olmalıydı ama seninki 3 katından fazla, hadi bakalım hayırlısı bir daha ne zaman gidecen doktora????
Ya evet bende iki günde iki katı artar diye biliyorum benimki nerdeyse 4 kat artmış :) Salı günü gideceğim kontrole. Bakalım o zaman belli olurmu bilmiyorum.
cnm senin hiç kahverengi yerleşme akıntın oldumu
arkadaşlar burda hamile kalan herkese soruyorum sizin kahverengi akıntınız oldumu yerleşme akıntısı ne olur söleyin
Canım senin sorunun nedir? Kahverengi akıntın mı var yoksa olmamasınımı kafana takıyorsun?
Bu durum herkeste olacak diye bişey yok. Bazı kadınlarda olabiliyor.
cnm bnm aşılamanın 18.günü ve daha adet olmadım 12.gününden beri kahverengi akıntım var yarın test yapacam ama sabırsızlanıyorum size soruyorum
ya evet bende iki günde iki katı artar diye biliyorum benimki nerdeyse 4 kat artmış :) salı günü gideceğim kontrole. Bakalım o zaman belli olurmu bilmiyorum.
Kızlarrrr nerdesiniz yahuuu????
Heee kiminiz uyuyosunuz kiminiz lavaboda öööööööö yapıyosunuzz
Ay benimde ilk defa akşamdan beri midem bulanıyo ööööööö
Kızıma hamileyken hiç böyle olmamıştım ne zormuş mide bulantısı,tansiyonumda 8-4 başım ağrıyo offff kötü bi akşam
ben uzun zamandır burdayım siz nerdesiniz asıl?geçmiş olsun bu arada canım
kızlar mide bulantısı ne kadar devam ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?