Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

Kızlar biz 32 haftalığız.Size birtavsiyem olacak bol bol uyuyun.Rahat bir uykunun tadını çıkarın.Bizim kadar büyüdüğünüzde ne sağda rahat var ne solda nede sır üstü, zaten yüzüstü yatmayı unuttuk bile..

ne güzel o haftalara gelebilmeyi rabbim bizede nasip etsin inşallah...şu sıra pek uyuyamıyorum..gece bulantılarım oluyor:83::83::83::83:

ayyy bence ikiz senin bebişler çünkü sonuç normalde 2 katı olmalıydı ama seninki 3 katından fazla, hadi bakalım hayırlısı bir daha ne zaman gidecen doktora????

Ya evet bende iki günde iki katı artar diye biliyorum benimki nerdeyse 4 kat artmış :) Salı günü gideceğim kontrole. Bakalım o zaman belli olurmu bilmiyorum.

arkadaşlar burda hamile kalan herkese soruyorum sizin kahverengi akıntınız oldumu yerleşme akıntısı ne olur söleyin

arkadaşlar burda hamile kalan herkese soruyorum sizin kahverengi akıntınız oldumu yerleşme akıntısı ne olur söleyin

Canım senin sorunun nedir? Kahverengi akıntın mı var yoksa olmamasınımı kafana takıyorsun?
Bu durum herkeste olacak diye bişey yok. Bazı kadınlarda olabiliyor.

Son düzenleme:
Canım senin sorunun nedir? Kahverengi akıntın mı var yoksa olmamasınımı kafana takıyorsun?
Bu durum herkeste olacak diye bişey yok. Bazı kadınlarda olabiliyor.

cnm bnm aşılamanın 18.günü ve daha adet olmadım 12.gününden beri kahverengi akıntım var yarın test yapacam ama sabırsızlanıyorum size soruyorum

cnm bnm aşılamanın 18.günü ve daha adet olmadım 12.gününden beri kahverengi akıntım var yarın test yapacam ama sabırsızlanıyorum size soruyorum

Ben aşılamanın 15.günü test yapmıştım. Nasıl durdun valla bravo :)
Evet kahverengi akıntılar gebelik belirtisi olabilir.
Bunun dışında kasıklarında ağrı, göğüslerinde hassasiyet gibi belirtilerin var mı canım?
İnşallah yarın güzel haberler alırız senden. Ama olmazsa da çok da fazla kafana takma olur mu?
Rabbim bilir en güzel zamanını.

ya evet bende iki günde iki katı artar diye biliyorum benimki nerdeyse 4 kat artmış :) salı günü gideceğim kontrole. Bakalım o zaman belli olurmu bilmiyorum.

salı günü belli olur büyük bir ihtimalle
Bende salı günü gidicem ilk kez doktora bakalım çok merak ediyorum kızıma hamile kalmak için çoook uğraştığım için şimdi buna inanamıyorum ultrasonda görünce inanacam heralde

Kızlarrrr nerdesiniz yahuuu????

Heee kiminiz uyuyosunuz kiminiz lavaboda öööööööö yapıyosunuzz

Ay benimde ilk defa akşamdan beri midem bulanıyo ööööööö

Kızıma hamileyken hiç böyle olmamıştım ne zormuş mide bulantısı,tansiyonumda 8-4 başım ağrıyo offff kötü bi akşam

ben uzun zamandır burdayım siz nerdesiniz asıl?geçmiş olsun bu arada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…