Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

Bir yandan da seviniyorum ohh midem bulansın bulansın ki çok yemeyeyim.kızımda 18 kg almıştım off off bir şiştim 38 olan ayak numaram 40 oldu o da parmak arası terlik ayakkabı giyseydim 42 falan olurdu heralde

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım??ya ben bugün dışarı çıktım gezmek için tam 2 saat olmuş gezeli alışveriş falan derken zaman geçmişş((şimdi akıntım varrr yarın kontrole gidicem ama çok korkuyorum kızlarrrr(((((((((

Bir yandan da seviniyorum ohh midem bulansın bulansın ki çok yemeyeyim.kızımda 18 kg almıştım off off bir şiştim 38 olan ayak numaram 40 oldu o da parmak arası terlik ayakkabı giyseydim 42 falan olurdu heralde

cnm isteği kadar bulansın genede kilo alınır diye düşünüyorum...
sağlıklı olsunlarda...ben şu 12. haftayı atlatayım yürüyüşe başlıyacağım..

nedenmiş bakalım

bugün bi rüya gördüm düşük yapmıştımsonra kafa dağıtmak için dışarı çıktık ama çok yorulmuşumm bacaklarım kasıklarım ağrıyoobilmiyorummm çok korkuyorummmm işte ama bişey olmaz heralde biraz akıntım arttı ve rengi koyulaştı sankiii

cnm benimde çok akıntım var...hamileyiz tabiki normalden fazla olacak akıntı...sağlıklı gebeliklerin hepsinde olurrahat ol...bende gezdim geldim çok iyi geldi..

cnm benimde çok akıntım var...hamileyiz tabiki normalden fazla olacak akıntı...sağlıklı gebeliklerin hepsinde olurrahat ol...bende gezdim geldim çok iyi geldi..

sanırım ben biraz fazla gezdimmm yaaa....Rabbim korusun hepimizi ve bebeklerimizi inşallahhhhhh sanırım yine hormonlarım devreye girdi çok duygusal oldum çoookkkk

benim rüyamı anlatayım kesem küçücüktü..bebeğim çok büyüktü keseyi patlatmıştı.o gün üzüldüm .sonra kontrole gidince rahatladım.hayır hayır kafana taktığın için görüyorsun böyle rüyalar

kimse yok mu benii yalnız bırakmayınnnn

Hayatım ne olur üzme kendini bu kadarr... Olabilir kahverengi lekeler, akıntılar.
Bak sana bişey söyleyim benim kızkardeşimin ilk bebğinde de oldu yoğun şekilde, şimdi hamile yine akıntısı var.
Özellikle ilk zamanlarında adetin son günleri gibiydi nerdeyse. Ama doktoro gitti hiçbişey yok.
Sen 2 saat gezmişsin, o şehir dışından Ankara'ya geldi o halde
O yüzden lütfen kafana takma bu kadar ve üzme kendini.
Biliyorsun stres bize iyi gelmezz

kolay gelsin canım.dua et bana merak ediyorum teyzesi valla.sende ankaradasın sanırım;?dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…