Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

kolay gelsin canım.dua et bana merak ediyorum teyzesi valla.sende ankaradasın sanırım;?dimi

cnm bugün dr gideceksin dimi...inşallah bi sorun çıkmaz miniğin cinsiyetinide öğreniriz..evet cnm ankara y.mahllelym...benm netim açık ara ara bakrım sen dr gelince yaz muhakkak oldumu cnm...sonra görüşürüz....

tamam canım sanada çok kolay gelsin yorma kendini çok fazla.bende çukurambardayım.neyse ben drdan gelince girerim haber vermek için ama anca akşama olur herhalde görüşürüz

hanımlar merhaba, size bir şey sorucam ben de 6 haftalık hamileyim, çok merak ediyorum karnınız ne zaman çıkmaya başladı :90:

bi an önce çıksın istiyorum da :78:

arkadaşlar bende hamileyim bugün öğrendim çok mutluyum aranıza bende katıldım artık bende anne olcam inşalllah aminnnnnnnnn..

hanımlar merhaba, size bir şey sorucam ben de 6 haftalık hamileyim, çok merak ediyorum karnınız ne zaman çıkmaya başladı :90:

cnm çok acele ediyorsun...4.aydan itibaren çıkmaya başlar diye biliyorum.sonra göbüşlü göbüşlü gezeriz

berraksu teyzesi biz geldik yavrumla dr dan.ama cinsiyet belli değil neyse iyiymiş meleğim ya o yeter bana.haber vereyim dedim...sana kolay gelsin sanırsam misafir ağırlamakla meşgulsündür şu an

berraksu teyzesi biz geldik yavrumla dr dan.ama cinsiyet belli değil neyse iyiymiş meleğim ya o yeter bana.haber vereyim dedim...sana kolay gelsin sanırsam misafir ağırlamakla meşgulsündür şu an

gözünaydın cnm minik iyiymiş sevindim...evet cnm misafirlerim var...arada kaçamak yaptım seni merak ettim öpüyorum

gözünaydın canım,sağlığı iyi yaaa o yeterrr
Darısı bize canım,bende yarın gidicem doktora

dün kendimi çok yormuşum sabaha kadar bel ve kasık ağrısından öldüm

ayy yorma kendini bu kadar yaa.valla aslında sana diyorum aynı şeyi bende yapıyorum.sanki ev pismiş sürekli temizlemem gerekiyormuş gibi geliyor:))birde misafir geldimi üstüneeeee oooh ballı lokma tatlısı.yorgunluğun alası oluyor

valla canım kişiden kişiye değişiyor.mesela benim neredeyse 14 haftalık yemek yeyince belli oluyor.akşamları belli sadece.sabahları hamile değilmişim gibi.sanırım iki haftaya kadar benimki de belli olur.sözün kısası 16 haftadan sonra çıkıyo çoğunlukla.

anladım canım, baya geç çıkıyomuş :))
tşk bilgi için

tamam canım sanada çok kolay gelsin yorma kendini çok fazla.bende çukurambardayım.neyse ben drdan gelince girerim haber vermek için ama anca akşama olur herhalde görüşürüz

Merhaba öncelikle Allah kolay bir hamilelik ve doğum süreci versin ..
Ben de Ankara da hatta Çukurambardayım merak ettim doktora yakında bir yere mi gidiyorsun? Benim hamileliğim 7+5 ve henüz doktoru kesinleştiremedim o nedenle merak ettim. Ben şimdilik Akay a gidiyorum.

yüzüncüyıl hastanesine gidiyorum ve çok memnunum.tavsiye ederim drum dilek özdur.çok tatlı bir bayan

yüzüncüyıl hastanesine gidiyorum ve çok memnunum.tavsiye ederim drum dilek özdur.çok tatlı bir bayan

Baya yakına gidiyormuşun senin adına sevindim. Ben de biraz zaman ilerlesin Aydan Biri ye mi gitsem diyorum Koru hastanesinin yanındaymış muayanehanesi zaten eşi de Korunun sahibiymiş. Ben Akay a rastgele gitmiştim hamile kalınca değiştirmedim aslında doktorum sevimli bir bayan Başak Ovayurt.Ama bu işin ilerisi de var yani doğumu eve yakın bi yerde yapmak isterim, doğal olarak da doktor da buralarda olmalı. Dilek hanımı netten biraz araştırayım olmazsa bir randevu ayarlayıp deneyim. Çok uzattım kusura bakma bilgi verdiğin için teşekkürler

rica ederim.akaya da iyi diyorlar ben hiç gitmedim ama.sen yine en iyisi araştır aklının yattığına git canım.dr çook önemli.ben tedavi sürecinde de hep dilek hanımlaydım ve sağolsun hep pozitifti beni hiç üzmedi hep destek verdi.ilk bebeğin mi peki canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…