benimde ilk meleğim biraz uğraştırdı ama geldi minik mucizem.Allah hepimize sağlıklı evlatlar ve doğumlar nasip etsin
Biraz önce topiğin sayfalarını okurken ne zorluklarla geldiğini de okudum. Minik melek çok uğraştırmış inşallah bundan sonrasında uğraştırmaz sağlıklıca kolayca gelsin inşalah dünyaya. Hepimizin bebişleri çok akıllı çok sağlıklı çok şanslı bebişler olur inşallah. Annelerini de üzmezlerse ekstra mutlu oluruz di mi :)
slm arkadaşlarm iyimisiniz....kardelen arkadşımız ne yaptı acaba merak ettm...bugün dr gidecekti.?
hep yatıyorum zaten sıkıcı oluyo ama napayım bebek için katlanıyorum yeterki olsun yarın doktor kontrolum var dua edin lütfen
hoşgeldin yoktun uzun süredir iyimisin canım
iyi gbiyim cnm senn 9.haftalarında kasık ağrın oluyormuydu cnm..benm genellikle gece oluyor.
annemler yanımda da dün biraz dolaştık pek giremedim..sen nslsın?
ayy evet maalesef oluyordu hatta hala da oluyor.kasık ağrısı rahim genşlediği için oluyormuş benim yaklaşık bir haftadır sol kasığım kötü.birde ishal olmuşum maalesef nedendir bilinmez.kötüyüm yani.patates haşladım muz yedim ama geçmedi inşallah geçer(
cnm geçmiş olsun bak bunları yeme ishalken Süt
- Sütlaç
- Dondurma
- Karpuz
- Kavun
- Kayısı
yemen gerekenler
Muz
- Elma
- Şeftali
- Ekmek
- Zeytin
- Peynir
- Patates Püresi
- Az yağlı makarna belim kasığım özellikle gece çok şiddetli cnm dün 1 saat uyudum.
sağol canım bilgilerin için.kasık ağrın için bi dr a görün istersen bana şiddetlenirse gel demişti drum.bu arada ben calcimax d3 kalsiyum ve magnezyuma başladım dr verdi magnezyum kramplar içinmiş.birde lierac krem önerdi karnımın çatlaklarını önlemek için umarım işe yarar.şimdiden kaşınmaya başlasdı karnım çünkü
tamam cnm şimdi folbiol kullanıyorum...daha da şiddetlenirse gidicem doktora
sağol canım bilgilerin için.kasık ağrın için bi dr a görün istersen bana şiddetlenirse gel demişti drum.bu arada ben calcimax d3 kalsiyum ve magnezyuma başladım dr verdi magnezyum kramplar içinmiş.birde lierac krem önerdi karnımın çatlaklarını önlemek için umarım işe yarar.şimdiden kaşınmaya başlasdı karnım çünkü
canım birde bol bol su iç bana 3 litre iç dedi dr.iyi geliyormuş.bebek içinde çok iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?