Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

benimde ilk meleğim biraz uğraştırdı ama geldi minik mucizem.Allah hepimize sağlıklı evlatlar ve doğumlar nasip etsin

benimde ilk meleğim biraz uğraştırdı ama geldi minik mucizem.Allah hepimize sağlıklı evlatlar ve doğumlar nasip etsin

Biraz önce topiğin sayfalarını okurken ne zorluklarla geldiğini de okudum. Minik melek çok uğraştırmış inşallah bundan sonrasında uğraştırmaz sağlıklıca kolayca gelsin inşalah dünyaya. Hepimizin bebişleri çok akıllı çok sağlıklı çok şanslı bebişler olur inşallah. Annelerini de üzmezlerse ekstra mutlu oluruz di mi :)

kesinlikle öyle :))

hep yatıyorum zaten sıkıcı oluyo ama napayım bebek için katlanıyorum yeterki olsun yarın doktor kontrolum var dua edin lütfen

yanılmıyorsam bugün dr kontrolün vardı dimi canım?? nasıl geçti kontrol ne dedi drun merak ettim

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
bende dün gittim doktora
Gerçekten hamileymişim,inanamıyordum gerçekmiş
Herşey yolunda allahın izniyle haftaya kalp atışlarını duycaz inşaallah

iyi gbiyim cnm senn 9.haftalarında kasık ağrın oluyormuydu cnm..benm genellikle gece oluyor.

annemler yanımda da dün biraz dolaştık pek giremedim..sen nslsın?

ayy evet maalesef oluyordu hatta hala da oluyor.kasık ağrısı rahim genşlediği için oluyormuş benim yaklaşık bir haftadır sol kasığım kötü.birde ishal olmuşum maalesef nedendir bilinmez.kötüyüm yani.patates haşladım muz yedim ama geçmedi inşallah geçer(

cnm geçmiş olsun bak bunları yeme ishalken Süt
- Sütlaç
- Dondurma
- Karpuz
- Kavun
- Kayısı

yemen gerekenler

Muz
- Elma
- Şeftali
- Ekmek
- Zeytin
- Peynir
- Patates Püresi
- Az yağlı makarna belim kasığım özellikle gece çok şiddetli cnm dün 1 saat uyudum.

sağol canım bilgilerin için.kasık ağrın için bi dr a görün istersen bana şiddetlenirse gel demişti drum.bu arada ben calcimax d3 kalsiyum ve magnezyuma başladım dr verdi magnezyum kramplar içinmiş.birde lierac krem önerdi karnımın çatlaklarını önlemek için umarım işe yarar.şimdiden kaşınmaya başlasdı karnım çünkü

Son düzenleme:

tamam cnm şimdi folbiol kullanıyorum...daha da şiddetlenirse gidicem doktora

hayırlı akşamlar kızlar,
toplangel kasık ağrısı çok şiddetliyse doktoruna sor mutlaka...
Gunebkn,sen artık kalsiyum,magnezyum depolayacaksın çünkü bundan sonra senin vücudunda bu vitaminler olmayacak:)
magnezyumu sakın ihmal etme ilerde acayip kıramplar gircek bu iyi günlerimiz
Lıeracda kullandım ben ama acayip çatladı göğüslerim,karnım ve bacaklarım 8.ayımda doktorum artık üzülme çatlayacak vücut ne sürersen sür çatlar dedi bol bol kremle ne varsa sür nemli kalsın sakın kaaşıımaaaaa

canım birde bol bol su iç bana 3 litre iç dedi dr.iyi geliyormuş.bebek içinde çok iyiymiş

su içmenin bir faydasıda,idrar yolları iltihaplanmasına yakalanmanı engelliyor..
Kızıma 7 aylık hamileydim heralde yakalandım bu hastalığa ayyy ölcem dedim çokta değilmiş benimki erkekn doğuma kadar gidiyomuş önlem almazsan ilaç kullanmazsan mecbur ilacı kullandım çünkü doktorum iltihap ilaçtan daha zararlı dedi

herkese günaydın.Dün test yaptım ve hamileyimŞimdi yapmam gerekenler nedir?doktora gidicem tabiki,sadece buradan öğrenmek istiyorum merak ettiğimden:26:.Tecrübeliler söyleyebilir mi?testler, aşılar vs...???

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.aslında uzun zamandan beri takip ediyodum ama daha yeni üye oldum. bende 19 haftalık hamileyim.sanırım bi oğlumuz olucak ama emin olamıyrouz bi türlü bizim yaramaz kordonunu bacaklarının arasına almış çıkarmıyo bi türlü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…