merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.aslında uzun zamandan beri takip ediyodum ama daha yeni üye oldum. bende 19 haftalık hamileyim.sanırım bi oğlumuz olucak ama emin olamıyrouz bi türlü bizim yaramaz kordonunu bacaklarının arasına almış çıkarmıyo bi türlü :)
herkese günaydın.Dün test yaptım ve hamileyimŞimdi yapmam gerekenler nedir?doktora gidicem tabiki,sadece buradan öğrenmek istiyorum merak ettiğimden:26:.Tecrübeliler söyleyebilir mi?testler, aşılar vs...???
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.aslında uzun zamandan beri takip ediyodum ama daha yeni üye oldum. bende 19 haftalık hamileyim.sanırım bi oğlumuz olucak ama emin olamıyrouz bi türlü bizim yaramaz kordonunu bacaklarının arasına almış çıkarmıyo bi türlü :)
biraz daha heyecan yaratıyım diyor demek ki senin ufaklık
hayırlı sağlıklı olur inş canım....
bende daha 5 haftalık hamileyim daha eşime bile söylemedim çok mutluyum ama bir o kadar da tedirginim 6 ay önce bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık 9. haftada düşük yapmıştım inşallah bu sefer bebeğim sorunsuz büyür. bugün kandil ltf benim ve bebişim için dua edin bi daha üzülmekten çok korkuyorum. doktor 2 hafta sonra gel bakalım dedi o zamn inşallah kalp atışlarını görürüm allah herkese hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyenlerede hemen versin
tebrikler canım Rabbim inşallah bir daha kötü şeyler yaşatmaz.inşallah sağlıkla kucağımıza alrız bebeklerimizi
Siz ne zamn görmüştünüz kalp atışları çok merak ediyorum bende zaman geçmek bilmiyor
canım ben 6 haftalıkken görmüştüm.ama kişiden kişiye değişir bazen 8. haftada bile duyulduğu oluyormuş ...sen stres yapma bol bol dua et.bende çok bekledim meleğimi ama çok şükür kavuştum mucizeme...sende haftaya bi git istersen dr a duyulur belki
kuzumu ultrasyonda gördüm bugün şükür herşey yolunda bebeğim kıpır kıpır maşallahçok heyecanlandım..
rabbim herkese nasip etsin..
tebrikler çok sevindim allah bizede nasip etsin inşallah amin
slm kızlar nasılsınızzzzzz???benim şu akıntılar fena halde canımı sıkmaya başladı pofffffffffff
kuzumu ultrasyonda gördüm bugün şükür herşey yolunda bebeğim kıpır kıpır maşallahçok heyecanlandım..
Rabbim herkese nasip etsin..
emel 06 nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik??
kızlar bişey dicemm stres durumarında falan bebek nasıl etkileniyordur acaba????fikri olan var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?