Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

biraz daha heyecan yaratıyım diyor demek ki senin ufaklık

hayırlı sağlıklı olur inş canım....

biraz daha heyecan yaratıyım diyor demek ki senin ufaklık

wallaa 3 aylıkken 4 boyutluya gitmiştik o zman erkek gibi gördük.herkesedee erkek dedik.hattaa ablam bir valiz kıyafet aldı.bakalım bize süpriz yapıcakmı artık bi dahaki ultrasonda kesin belli olur.

hayırlı sağlıklı olur inş canım....

aminn canımm. hepimizinki inşallahhh

Son düzenleme:
bende daha 5 haftalık hamileyim daha eşime bile söylemedim çok mutluyum ama bir o kadar da tedirginim 6 ay önce bebeğimin kalp atışlarını duyamamıştık 9. haftada düşük yapmıştım inşallah bu sefer bebeğim sorunsuz büyür. bugün kandil ltf benim ve bebişim için dua edin bi daha üzülmekten çok korkuyorum. doktor 2 hafta sonra gel bakalım dedi o zamn inşallah kalp atışlarını görürüm allah herkese hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah isteyenlerede hemen versin

tebrikler canım Rabbim inşallah bir daha kötü şeyler yaşatmaz.inşallah sağlıkla kucağımıza alrız bebeklerimizi

Siz ne zamn görmüştünüz kalp atışları çok merak ediyorum bende zaman geçmek bilmiyor

canım ben 6 haftalıkken görmüştüm.ama kişiden kişiye değişir bazen 8. haftada bile duyulduğu oluyormuş ...sen stres yapma bol bol dua et.bende çok bekledim meleğimi ama çok şükür kavuştum mucizeme...sende haftaya bi git istersen dr a duyulur belki

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, allahım sizin meleğinizide hepimizinkini korusun inşallah

slm kızlar nasılsınızzzzzz???benim şu akıntılar fena halde canımı sıkmaya başladı pofffffffffff

kuzumu ultrasyonda gördüm bugün şükür herşey yolunda bebeğim kıpır kıpır maşallah çok heyecanlandım..

rabbim herkese nasip etsin..

şükürler olsu 4. hamileliğim bu bende ilk defa bebeğimin kalp atışını duydum inşlh hepimiz sağlıklı bi şekilde yavrularımızı alırız kucağımıza

kızlar bişey dicemm stres durumarında falan bebek nasıl etkileniyordur acaba????fikri olan var mı????

kızlar bişey dicemm stres durumarında falan bebek nasıl etkileniyordur acaba????fikri olan var mı????

hamilelikte annenin her halinden her duygusundan bebek etkilenirmiş,elinden geldiğince rahat olmaya elini karnına koy ayetel kürsü oku bebeğinden ve senden ne önemliki salla gitsin boşverrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…