Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

kızlaaaar meleğimin cinsiyetini öğrendim bugün.dayanamadım 4 boyutlu ultrasona gittim.minik erkekim geliyoooor

kızlaaaar meleğimin cinsiyetini öğrendim bugün.dayanamadım 4 boyutlu ultrasona gittim.minik erkekim geliyoooor

maşallahh maşallahh canım,bizim dönemde erkek patlaması yaşanıyor ya kimle konuşsam erkek diyor sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

darısı sana sende biran önce öğrenirsin inşallah.gerçi bizim için hiç önemi yoktu erkek kız farketmez.Allahım bana minik mucizemi gönderdi ya gerisi hiiiiiç önemli değil

canım bende ister kız ister erkek olsun sağlıklı hayırlı olsunda hep ona dua ediyorum farketmicek ikisinide çok sevincem hatta ikiz üçüz falan olsun dahada sevinicem

canım bende ister kız ister erkek olsun sağlıklı hayırlı olsunda hep ona dua ediyorum farketmicek ikisinide çok sevincem hatta ikiz üçüz falan olsun dahada sevinicem

doğru valla canım.mesela bana herkes senin ikizin olacak deyip duruyodu bende kendimi alıştırmıştım.:)) tedavide oluyodum birde, kesin çoğul olur diyordum..ama kendiliğinden oldu minik erkekim tek başına geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…