doğru valla canım.mesela bana herkes senin ikizin olacak deyip duruyodu bende kendimi alıştırmıştım.:)) tedavide oluyodum birde, kesin çoğul olur diyordum..ama kendiliğinden oldu minik erkekim tek başına geldi bana
kıyamam ben ona sağlıkla doğsun mucizen inşallah rabbim hepimizinkini korusun
teşekkürler canım.çin takvimine göre kız çıkıyodu çin takviminide çürüttüm böylece
Süper valla :) Paşa geliyor demek çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
hmm pardon yazıyormuş. ben yanlış yaptım galiba bu çizelgeyi bir daha deneyeyim
Kızlar topiğinize benide eklermisiniz bende 4 haftalık hamileyim bu hafta öğrendim mutluluktan Alalhıma şükrediyorum:92:
Kızlarr,pıtırcığımın kalp atışını duydum bugün inanılmazzzz:)))) doğum 17 mart dedi sevgili doktorumm
Kızlarr,pıtırcığımın kalp atışını duydum bugün inanılmazzzz:)))) doğum 17 mart dedi sevgili doktorumm
merhaba arkadaşlar bende varım taptazecik 7 haftacığız bizde:)9 ay uğraşın ardından doktorumun bu ay hiç yumurtan gelişmemiş olmaz dediği,ümidimi yitirdiğim,ağlaya ağlaya geçirdiğim bir ayda geldi mucizem.şükürler olsun Allah ım hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn:)
tebrikler canım.Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
iyi geceler canım nasılsın,nasıl gidiyor...
çok şükür miniğimi dün ultrasyonda gördüm...10+3 haftamızdayız meleğim taklalar atmaya,,su içmeye başlamış...
rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
ne güzel maşllahAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım...bu arada bebişini gördün ya özlüyosun artık dimi hergün ultrasona giresin geliyor valla ben öyleyim
merhaba arkadaşlar bende varım taptazecik 7 haftacığız bizde:)9 ay uğraşın ardından doktorumun bu ay hiç yumurtan gelişmemiş olmaz dediği,ümidimi yitirdiğim,ağlaya ağlaya geçirdiğim bir ayda geldi mucizem.şükürler olsun Allah ım hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?