Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

kıyamam ben ona sağlıkla doğsun mucizen inşallah rabbim hepimizinkini korusun

Hoşbulduk kızlar bu topik konusunda bana yardımcı olurmusunuz nasıl dahil olup takip ediliyor pek anlamıyorum

slm kızlar
bende 6+3 haftalık hamileyim
benim ki süpriz yumurta
çünkü daha evliliğimizin 50. günündeyiz
beni de ekleyin topiğinize

merhaba arkadaşlar bende varım taptazecik 7 haftacığız bizde:)9 ay uğraşın ardından doktorumun bu ay hiç yumurtan gelişmemiş olmaz dediği,ümidimi yitirdiğim,ağlaya ağlaya geçirdiğim bir ayda geldi mucizem.şükürler olsun Allah ım hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn:)

tebrikler canım.Allah sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

çok şükür miniğimi dün ultrasyonda gördüm...10+3 haftamızdayız meleğim taklalar atmaya,,su içmeye başlamış...

rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

çok şükür miniğimi dün ultrasyonda gördüm...10+3 haftamızdayız meleğim taklalar atmaya,,su içmeye başlamış...

rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

ne güzel maşllahAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım...bu arada bebişini gördün ya özlüyosun artık dimi hergün ultrasona giresin geliyorvalla ben öyleyim

ne güzel maşllahAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım...bu arada bebişini gördün ya özlüyosun artık dimi hergün ultrasona giresin geliyorvalla ben öyleyim

evet cnm aynen öyle...parmakları iyice belirginleşmiş..allahıma şükürler olsun..gerçekten bu bir mucize

canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde ümitlerim tükendiği ağlayarak geçirdiğim bi dönemdi meğerse hamileymişim 5 yıl bekledik bizde şimdi 6 haftalık hamileyim rabbim hepimize tamamını erdirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…