Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

Amiin hepimize nasip etsin Rabbim..Öyle çok şükrediyorumki..Sen epey beklemişsin canım ben 9 ayda dibe vurdum.pko lu olduğum için hiç olmayacak diye düşünmeye başlamıştım.Çok zor Allah isteyen herkese bebiş versin

bende 4 haftalık hamileyim

süpriz oldu ama herşeyin hayırlısı

ne güzel arkadaşım seni çok bekletmeden gelmiş meleğin.bende tedavi süresince eşime en başta keşke korunmasaymışız diyordum.çok bekledim ama kavuştum meleğime.Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

neden topikte kimsecikler olmuyor yaaa yada ben denk gelmiyorum.....yarın kısmetse dr gideceğim ve inşallah bu sefer cinsiyetini öğreneceğim tabi bacaklarını sıkıca kapatmassa:=)) bu arada 16+3 oldukkk çok şükürrrr.....

birde canım ben dikkat ettim hafta dönümlerinde daha çok ağrıyor mesela benim yarın 16 hafta oluyor bugün baya ağrıdı

hmm benim öyle olmuyor dediğim gibi batma şeklinde oluyo bi anlık bişi,rahim büyüdükçe ağrı oluyormuş dr kendini çok dinliyorsun en ufak bi ağrıyı bile hissediyorsun o yüzden diyor eeee ilk bebek olacak o kadar dimi ama...

evet ilk günlerdeki yoğunluk yok.ben açık bırakıyorum genelde işlerime bakıyorum arada da buraya yazıyorum:))dr dan gelince mutlaka haber ver merak ederim.sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek farketmez ki dimi canım.senin içine ne doğuyor peki?mesela benim kız doğuyordu çin takvimine görede kızdı amaaaa oğluşum olucak

öyle valla.banada hep kendini çok dinliyosun diyorlar.zor bulunca böyle oluyor sanırım

kızlar merhaba :)) ben de hamileim ama henüz haftamı bilmiyorum 4 5 hafta civarı sanırım beta 408 çıktı.. henüz kese gözükmedi.. sorum şu kese ne zaman gözükür ve kalp atışları ne zaman duyarız

haber veririm canım,ay evet hiç farketmez sağlıklı olsunlar yeter,kızda olsa erkekde olsa çok sevineceğim kesin ama benim gönlümde hep bi kız çocuğu vardı,amma velakin çok kuvvetli bir his erkek olduğunu söylüyor,birde tedavilerde erkek olma olasılığı yüksek ya galiba oda biraz etkiliyor düşüncemi bakalım kısmetse yarın öğrenicezz...

hayırlı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kese ve kalp atışı farklılık gösteriyor herkeste canım 5 haftalıkken duyan da var 8 haftalıkken duyanda dr ne zamana randevu verdi yada dr a gittin mi canım???

hayırlı olsun canım,keseyi bu aralar görürsünüz zaten kalp atışınıda 6.haftanın sonlarında duyabilirsiniz.

ayyy senin yerine bende heyecanlanıyorum bana ne oluyosabenim randevuma daha çok var.bu gittiğimde dr a ben 15 günde bir geleyim merak ediyorum diyeceğim bakalım.bu arada sen hareketlerini duyuyomusun bende henüz bişey yok

testi bugün yaptım koşa koşa hastaneye gittim.. şu an tatildeyim ama özel hastanede kan testi yapıldı değerim 408 çıktı dr gebesin dedi diğer kan değerlerini de beğendi ama ne kadar olduğunu bilemem çünkü kese görünmüyo dedi.. 8 10 gün sonra bi dr gidip ultrasonla baktırın dedi.. bide sanırım daimi hastası olmicağımdan başka açıklama yapmadı yani ben ne yapim neye dikkat edim ne yim ne içmim :)) hiç bi bilgim yok sadece folic asit verdi ve 2 saat de bir az ye dedi.. o kadar

çok güneşte durma kendini yorma dereotu ve maydonoz yeme çünkü rahim kasılmalarını arttırıyormuş dr yasakladı bana

ayyy senin yerine bende heyecanlanıyorum bana ne oluyosabenim randevuma daha çok var.bu gittiğimde dr a ben 15 günde bir geleyim merak ediyorum diyeceğim bakalım.bu arada sen hareketlerini duyuyomusun bende henüz bişey yok

sorun yoksa 15 günde bir gitmeni kabul etmez,ben önceleri çok sık gittim şimdi herşey ii gözüküyo o yüzden ayda 1 gelmeye başla dedi,yok ya bende hissedemiyorum,18.haftadan sonra hissetmeye başlarmışız,,öfff çok var daha yaaa

çok güneşte durma kendini yorma dereotu ve maydonoz yeme çünkü rahim kasılmalarını arttırıyormuş dr yasakladı bana

dereoto ve maydonuz :) 40 yıl düşünsem aklıma gelmez...

birde şunu sorcam ara ara bir sancı girio kasıklara sanki adet olmuşçasına bu normal mii

ayy ben çok istiyorum böyle tekmelesin beni ne biliim hissedeyim içimde :))süper olmalı.2 hafta dişimizi sıkarız napalım dimi ama

dereoto ve maydonuz :) 40 yıl düşünsem aklıma gelmez...

birde şunu sorcam ara ara bir sancı girio kasıklara sanki adet olmuşçasına bu normal mii

kasık ağrısı ve adet sancısı gibi ağrı ilk haftalarda normalmiş.ama artarsa gel demişti dum.sende artmadığı sürece sorun etme.benim hala kasık ağrılarım devam ediyor.ben çok bekledim ya yavrumu baya bir araştırma yapıyorum:))dr u soru manyağı yapıyorum. o da sabırla cevaplıyo sağolsun..bu arada birde ceviz ye beyin gelişimi için iyiymiş bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…