testi bugün yaptım koşa koşa hastaneye gittim.. şu an tatildeyim ama özel hastanede kan testi yapıldı değerim 408 çıktı dr gebesin dedi diğer kan değerlerini de beğendi ama ne kadar olduğunu bilemem çünkü kese görünmüyo dedi.. 8 10 gün sonra bi dr gidip ultrasonla baktırın dedi.. bide sanırım daimi hastası olmicağımdan başka açıklama yapmadı yani ben ne yapim neye dikkat edim ne yim ne içmim :)) hiç bi bilgim yok sadece folic asit verdi ve 2 saat de bir az ye dedi.. o kadar
ayy ben çok istiyorum böyle tekmelesin beni ne biliim hissedeyim içimde :))süper olmalı.2 hafta dişimizi sıkarız napalım dimi ama
canım gebeliğin ilk zamanlarında başka yapılacak birşey yok zaten,kese karından gözükmezz zaten alttanda bakmazlar genelde,sen şimdi hoplama zıplama:=))) denize felan girerken dikkat et atlama dalma:=))) evine dönünce gidersin doktoruna görürsün inşallah keseciğini
bende bende bendeee çok istiyorum bir an evvel hissetmek istiyorum
teşekkür ederim :) bakalım tatil dönüşü giderim artık :) inşallah sorun yşamam keseyide görür kalbinide duyarım
biraz evvel tatlı bişeyler yedim canım istemediği halde belki duyarım diyetatlı yiyince hareketleniyomuş ya umut işte erken merken duyarım belkim
2.gebeliğini yaşayanlar 14.haftadan itibaren hissedebiiyorlarmış,benden 3 hafta büyük arkadaşım da 3 yada 4 gün önce ilk kez hissettitarif edemiyor bir türlü o anlatırken bile nasıl etkilendim ya,Rabbim ne büyük mucizesi ne büyük..
öyle valla.bende sürekli akrabalara soruyorum duyarmıyım neden duymuyorum diye milletin başının etini yiyorum
10+5 haftalık hamileyim kasıklarım çok ağrıyor...sizce normal mi?günbakan cnm senn bebeğin daha büyük...sen daha iyi bilirsin..sanki karnımın içini yırtıyorlar gbi,,sendede böyle olmuşmuydu cnm..
valla benim kasık ağrım halen devam ediyor canım.hatırlarsın dr a bile gitim kaç sefer sırf bu yüzden.rahim büyüdüğü için oluyor dedi dr.ama eğer artarsa gel mutlaka dedi.sende artarsa ihmal etme canım.hatta dün akşam yerimden kalkamadım sanki karnıma bıçak saplamışlar döndürüyorlar içimde korkuç oldu yaa.dur bakalım daha nelr göreceğiz
cnm yaa çok zormuş gerçekten anne olmak...inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza
evet canım zor gerçekten.bende birde bu ara sinir baş gösterdi.çok sinirliyim.eşime sürekli kzıyorum falan alttan alıyor ama patlayacak adam bir gün.her şey batıyor resmen.neden mutfak dağıldı neden bunu düzeltmedin vs vs vs...sanırsam hamilelikten
bende 5 haftalık hamileyim miniciğimi ultrasonda küçücükte olsa gördüm hafta sonu inanılmaz mutlulukkkk allahım hayırlısıyla ilerlememizi nasip etsin inşallahh...... :)
mrb arkadaşlar bir süredir giremiyorum çünkü bu sıpacık beni şimdiden yoruyor çok yorgun hissediyorum kendimi halsizim.normal olduğunu söylüyorlar.sizde de oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?