Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

mrb arkadaşlar bir süredir giremiyorum çünkü bu sıpacık beni şimdiden yoruyor çok yorgun hissediyorum kendimi halsizim.normal olduğunu söylüyorlar.sizde de oluyor mu acaba

canım seninde bebişin hayırlı olsun bende dün zorda olsa gördüm hemen hemen aynı zamanda hamile kalmışız sat ne benim 24 haziran

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum. hayırlı olsun meleklerimiz. benim sat 22 haziran

benden 2 gün öndesin senin meleğinde hayırlı olsun ne durumdasın şimdi biz dün keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışlarını duyucaz inşallah

günaydın arkadaşlar

teşekkür ederim canım.benim hamile olduğumu öğrendiğim gün 28 temmuzdu. doktor şu anda ultrasonda bişey görünmez. 1 hafta 10 gün sonra gel dedi. kese hemen görünmez belki diye ben de haftaya pazartesiye randevu aldım. önceye alsam mı diye düşünüyorum kararsız kaldım.

canım ben 29 temmuzda kendim test yaptığımda öğrendim tatildeydim pazar günü döner dönmez hastaneye gittim kanda baktırdım beta hcg 1840 olmuştu hastanedeki doktor ultrasonla karından baktı göremedi bende korktum ve dün her zaman gittiğim doktoruma gittim o alttan baktı ve hemen gördü karından görünmüyormuş daha küçük olduğu için kalp atışıda 10 gün sonra anca duyulur dedi ay bi duysam nasıl rahatlayacağım çok korkuyorum bişey olacak diye bide işe gidip gelirken minibüse biniyorum nasıl kasıyorum kendimi

benim hiç bulantım yok arada birde kasıklarıma ağrı giriyo normalmi acaba:26:

ben de dün minibüsteydim canım bir de ayakta gitmek zorunda kaldım. kendimi pek kasmadım ama elim sürekli karnımdaydı. sanki her an bişey olacakmış da onu koruma altına almak istedim :)) benim bugün bulantım başladı. dünden beri de baş dönmelerim artmaya başladı. kasık ağrısı bende de arada oluyor canım. gayet normalmiş merak etme

nasıl beslenicem ne yiyicem ne içicem hep meraktayım sanki yediklerim ona gitmeyecek az gelecek gibi geliyobendede her sabah 11 gibi baş dönmesi oluyo bide folikasit kullanıyormusun dr bana elevit diye bi hap verdi folikasit vermedi acaba bişey olurmu ki:26:

ben zaten önceden folik asiti kullanmya başlamıştım. folik plus kullanıyorum. doktora gidince değiştirecek mi bakalım. kan değerlerim de benim normalde düşük o yüzden pekmez içmeye başladım. süt hiç içemezdim ama meleğim için içmeye başladım biraz nesquik karştırarak şimdilik alışana kadar :))

bende içiyorum süt ama paket değilde günlük süt içmek lazımmış günlük sütüde nasıl bulurum bilmiyorum

Canım büyük marketlerde bulursun günlük sütü.
Ayrıca süt içemiyorsanız yoğurt ve peynirle bu açığı kapatabilirsiniz

Fundacım bu arada elevitin içinde de folik asit var merak etme.
Ayrıca kasık ağrılarımız normal.
Rahmimiz gittikçe büyüdüğü için o kasılmalar normalmiş.
Doktoruma sordum o söyledi

ben de geldim. bugün dr umu aradım haftaya perşembeye çağırdı.ama ben heyecandan soracağım herşeyi unuttum.aşılamadan sonra progestan kullanıyodum ona devam ediyim mi bilen var mı?

ben de geldim. bugün dr umu aradım haftaya perşembeye çağırdı.ama ben heyecandan soracağım herşeyi unuttum.aşılamadan sonra progestan kullanıyodum ona devam ediyim mi bilen var mı?

hayırlı olsun canım,progesterona devam et dr gidene kadar,gidincede sorarsın muhtemelen biraz daha devam ettirir,

cnm slm hamişlik nsl gidiyor bakalım?ağrın falan var mı?

iyi canım sağol karnım ağrıyor biraz dinleniyorum.ama çooooook mutluyum oğluşum akşam üstü beni tekmeledieşim de hissetti çok süper bişeymiş :))senin nasıl gdiyor peki canım

iyi canım sağol karnım ağrıyor biraz dinleniyorum.ama çooooook mutluyum oğluşum akşam üstü beni tekmeledieşim de hissetti çok süper bişeymiş :))senin nasıl gdiyor peki canım

şükür rabbimize çok güzel bir duygu...sanırım bende bayramda öğrenirim cinsiyetini..

teyzesi dün dr gittik kuzumu hıçkırık tutmuş...su içmeyi beceremiyormuş daha..

boyu 5.5 cm olmuş şükür günü ile tam uyumlu çıkıyor...sağsağlim kucaklarımıza alsak bebeklerimizi inşallah

inşallah canım.maşallah kuzuya kocaman olmuş.bende 9 ağustosta gidicem inşalah...bu arada ben sürekli yatıp dinliyorum yine hissedecekmiyim diye

inşallah canım.maşallah kuzuya kocaman olmuş.bende 9 ağustosta gidicem inşalah...bu arada ben sürekli yatıp dinliyorum yine hissedecekmiyim diye

maşallah cnm..bundan sonra bol bol tekmeler annesi merak etme sen...darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah.

nede olsa benim bebeğimden 5 hafta büyük abisi olucak.

Son düzenleme:
maşallah cnm..bundan sonra bol bol tekmeler annesi merak etme sen...darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah.

nede olsa benim bebeğimden 5 hafta büyük abisi olucak.

inşallah canım.bol bol tekmelesin seninkide inşallah.bende yatıp yatıp dinliyordum ama diyorum kendi kendime daha duyamam diye derken kuzum pıt pıt attı minik tekmelerini.değişikmiş onun olduğu hemen anlaşılıyor.gaz sandığımızda olurmuş dr demişti ama gaz gibi değil bildiğin kıpırdıyor..bu arada abisi dedin ya komiğime gitti minik abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…