Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

Son düzenleme:
sıcaktan uyuyamıyorum yaa( ne zaman serinleyecek ben delirmezsem iyi sürekli elimi ayağımı ıslatıp yatıyorum ama banamısın demiyosenin aran nasıl sıcakla

sıcaktan uyuyamıyorum yaa( ne zaman serinleyecek ben delirmezsem iyi sürekli elimi ayağımı ıslatıp yatıyorum ama banamısın demiyosenin aran nasıl sıcakla

cnm bende öyle camlar açık uyuyorum midem sürekli bulanıyor...sanırım üşütüyorum..

ama açmayıncada uyuyamıyorum...gece çok geç yatıyorum sabah erkenden ayaktayım:78::78::78:

neyse canımcım yatayım ben artık..sıcak ama neyse kendine ve miniğine iyi bak görüşürüz minik abinin teyzesi

evet canım folikasit varmış okudum prospektüsünü bugün iyiyim ağrım sızım yok çok şükür sanrım iş yerindede genelde oturduğum için belim falan ağrıyo hergün 1 bardak süt 1 kase yoğurt kahvaltıda peynir yumurta mutlaka yiyorum

mrb kızlar içinizde en taze hamile benmiyim acaba bugün itibariyle 4+5 im daha önümde allahım nasip ederse çook günler var..kalp atışları kesedeki bebişimi görmek falann oyyy zaman nasıl geçicek :) kan tahlilleri kaç haftaya kadar sürüyo kızlar bide benim herhafta mı kontrolole gitmem lazım...en tecrübesiz acemi anne adayıyımmmm :))))))))))

hadi bakalım hayırlı olsun ben bugün 6. haftaya girdim keseyi görmek dışında henüz bişey yapamadık 11 inde kalp atışlarını görücez inşallah tahlil falan istenmedi sanırım kalp atışlarından sonra isteniyo her hafta gitmene gerek yok dr gereken zamanları söylüyo sana

merhaba taze anne adaylarııııı
tecrübelerinize ihtiyacım var

28 günde bir adet görüyorum.21 temmuz da adet oldum. adetin 9.11.14.ve 16 günlerini değerlendirdim.
çık sık wc ye gidiyorum,gaz var, ateş basıyor ofiste 5 klıma çalışıyor ve ben yanıyorum.şuanda da mide bulantım var.

sizce bunlar belirti olabilir mii??

canım umarım öyledir ama bu belirtiler için daha çok erken bak benim 1.5 ay oldu hala hiç bişey hissetmiyorum kanda çıkmasa adetim kesilmeseydi keseyi görmeseydim inanmazdım hamile olduğuma benim tam adet olmam gereken hafta çok gazım vardı ve hemen yoruluyordum hep uyumak istiyordum onun dışında bişey yoktu ama kişiden kişiye göre değişir belirtiler adet gününü bekle bakalım eğer bekleyemem dersen kanda bi baktır ama dediğim gibi çok erken daha bebiş varsa çıkmayabilir bu belirtiler psikolojik bebek beklediğin için benimde öyleydi her ay yaşıyordum bu belirtileri

haklısın daha çok erkeen..ama ister istemez acaba diyor insan :):)
beklemeketen başka çare yok çatlaya çatlaya bekleyeceğim mecburen :)

bu arada seni de tebrik ediyorum!! :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn :):)

seninde hayırlı olsun cnm allah kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi...kan sonuçların nasıl benim 2 gün içinde 2 katına çıkmış..tahmini 2 hafta içinde bizde duyarız diye düşünüyorum...bulantın varmı benim öğlen akşam sürekli gece bile oluyo çubuk kraker dayanmyo bana :)) çin takvimi duydum cinsiyetleri doğru çıkıyo diyolar ama duydunmu hiç

aynen ya benimde içim uyuyodu hasta olmamı beklediğim hafta..öyle yorgundumki...ara ara bulantı sorununu çok yaşamaya başladım halbuki daha çok erken..

anlıyorum seni aynı şeyleri yaşadım bende hamile kalınca bu sefer başka endişeler başlıyo acaba nasıl yaşıyomu vs vs diye teşekkür ederim bu arada sarısı en kısa zamanda senin başına canım

sağol canım ben sadece idrarda çıktıktan 2 gün sonra kanda baktırdım 1840dı bidaha da yaptırmadım kan testi bulantım sabahları oluyo sadece kraker yiyorum bende geçiyo 6. haftadan sonra başlıyomuş bulantılar senin ne kadar oldu çin takvimine göre en son adet tarihim 24 haziran ona bakarsam erkek ama hamile kaldığım zaman tahminen temmuzdu ona görede kız oluyoama bu sene erkek senesiymişsağlıklı olsunda hiç farketmez

benimde en son adet 3 temmuz..pzt. gününden itibaren 5. haftama gircem..benim sabahları olmuyo ama gün içinde hep bulanıyo geçiyo bidaha oluyo akşamda gecede oluyoo inşallah böyle gitmez kusma yok ama 6. haftadan sonra odamı başlıcak acaba..takvime göre önemli olan hamile kalınan ay ve yaş ama yaş konusunda 82liyim çin takvimine göre yaşım 30 oluyo galiba..

29 yaş temmuza bakınca kız 30 yaş bakınca erkek 82 doğumluysan 29a niye bakmıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…