anlıyorum seni aynı şeyleri yaşadım bende hamile kalınca bu sefer başka endişeler başlıyo acaba nasıl yaşıyomu vs vs diye teşekkür ederim bu arada sarısı en kısa zamanda senin başına canım
sağol canım ben sadece idrarda çıktıktan 2 gün sonra kanda baktırdım 1840dı bidaha da yaptırmadım kan testi bulantım sabahları oluyo sadece kraker yiyorum bende geçiyo6. haftadan sonra başlıyomuş bulantılar senin ne kadar oldu çin takvimine göre en son adet tarihim 24 haziran ona bakarsam erkek ama hamile kaldığım zaman tahminen temmuzdu ona görede kız oluyo ama bu sene erkek senesiymiş sağlıklı olsunda hiç farketmez
bende 29yaşdan temmuz da da hamile kaldığım için kız gözüküyo..bulantı sabahları olmuyo öğlen akşam ara ara geliyo gidiyo yokluyo beni( bende niye böyle çok oluyo kusmuyorum ama bulanıyo hiç iyi hissetmiyorum midemi...
geçmiş olsun canım kadın doğum doktorun verdiyse antibiyotiği sorun olmaz heraldemerhaba arkadaşlar ben 5+5 deyim benim sorunum test pozitif cıkınca hemen hastaneye gittik tabi öncesinde cok sancım vardı kasıklarıma bıcaklar saplanıyordu sanki kahverengi akıntım gelmeye başladı hastane hem kan hemde idral testti yaptırdık sonuc pozitif ama idralde idral yolu enfeksiyon cıktı dktor antibiyodik verdi verdi ilaçı aldım 1 tane içtim tedriginoldum bebeğime zarar verir mi diye benim gibi olupta antibiyotik kullanan arkadaşlar varmı?
çin takvimi diye bişey var google yaz ne kadar doğru bilinmezarkadaşlar anlamdım cinseyiti nasıl tahminediyorsunuz?temmuz ayında hamile kalnlar kız mı oluyor anlamdım?
bende 29yaşdan temmuz da da hamile kaldığım için kız gözüküyo..bulantı sabahları olmuyo öğlen akşam ara ara geliyo gidiyo yokluyo beni( bende niye böyle çok oluyo kusmuyorum ama bulanıyo hiç iyi hissetmiyorum midemi...
merhaba bayanlar..
öncelikle benim miniğimin akranı baya var bu topicte :) sat 26 haziran.. şu an 5+6 dayım.. dün keseciğimi gördüm çok şükür.. 15 gün sonra kalbi dinlemeye çağırdı doktorum.. inşallah onuda duyucaz..
bende hala mide bulantısı filan yok maşallah.. inşallah da olmaz çünkü bende kusma fobisi var
sadece uyku hali arada hafif bel ağrısı.. zaman zaman kasık ağrısı var.. en büyük sorunum gaz.. ah ah hele gece oldumu karnım bi şişyor sanki 4 aylık hamile.. bide uykudan uyandırıyormu sancıfena yani.. süt içmeye korkuyorum o yüzde... yoğur peynir ayran cacık açığı kapamaya çalışıyorum işte..
benimde tüm tahliller temiz çıktı sadece bol su dedi doktorum ki aslında çok içiyorum ama dahada fazla iç dedi.. işimede gelmiyo değil.. karnım guruldaıkça su içiorrum azıcık iştahım dizginlenmiş oluyor.
bu arada çin takvimi ile ilgili bir açıklama yapayım.. çin takvimine göre
Cinsiyet Hesapla | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü burdan hesaplarsanız belki daha önce bakanlarınki tutar.. farkı hesaplıyor burası.. hatta cinsiyeti belli olan bi denerde haber verrise baya ii olur :))
benim kız da çıkıyo erkekte ne olacak şimdi:)
kesin ikiz seninkiayy çok güldüm yaaa
yok yok olmaz::))
kızlar merhabalar.. inşallah hepiniz sağ salim sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize.
bende 9+5 haftalık hamileyim.. hepimizde ki şikayetler hemen hemen aynı.. :) özellikle yemek yedikten
sonra olmak üzere şiş bir göbeğim var.. ki gaz dan kaynaklı olduğunu okudum forumda da...
veeee en çokta bebişi görmek istiyorum bir an önceeeeee.. 6 haftalıkken görmüştüm en son..
ayrıca yeni hamile olun arkadaşlar; belirtiler herkeste farklı oluyor.. örneğin bulantı bende hiç yoktu.. 6. haftaya girince başladı ve garipki belli bir zamanı olmayan bi bulantı :) bi bakıyorum içtiğim su midemi bulandırıyor.., ya da özellikle yemek kokuları... :)
yaaaa kızlar biz tatil ayarlamıştık hesapladım 6. haftama denk gelicek okadar yemek çeşidi olan otelde yiyemicemmi hiçbişey
boşuna okadar parayı yatırdık desene ben şimdiden çekiyorum ozaman dahamı fena olcaz acaba inşallah kusma falan olmaz
bide sizce tatile çıkmak otobüs yolculuğu falan hareketli olmak yüzmek sizce bi zarar verirmi hamileliğime dikkat etmem gereken şeyler varmı
kızlar merhabalar.. inşallah hepiniz sağ salim sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize.
bende 9+5 haftalık hamileyim.. hepimizde ki şikayetler hemen hemen aynı.. :) özellikle yemek yedikten
sonra olmak üzere şiş bir göbeğim var.. ki gaz dan kaynaklı olduğunu okudum forumda da...
veeee en çokta bebişi görmek istiyorum bir an önceeeeee.. 6 haftalıkken görmüştüm en son..
ayrıca yeni hamile olun arkadaşlar; belirtiler herkeste farklı oluyor.. örneğin bulantı bende hiç yoktu.. 6. haftaya girince başladı ve garipki belli bir zamanı olmayan bi bulantı :) bi bakıyorum içtiğim su midemi bulandırıyor.., ya da özellikle yemek kokuları... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?