Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

bende 29yaşdan temmuz da da hamile kaldığım için kız gözüküyo..bulantı sabahları olmuyo öğlen akşam ara ara geliyo gidiyo yokluyo beni ( bende niye böyle çok oluyo kusmuyorum ama bulanıyo hiç iyi hissetmiyorum midemi...

merhaba arkadaşlar ben 5+5 deyim benim sorunum test pozitif cıkınca hemen hastaneye gittik tabi öncesinde cok sancım vardı kasıklarıma bıcaklar saplanıyordu sanki kahverengi akıntım gelmeye başladı hastane hem kan hemde idral testti yaptırdık sonuc pozitif ama idralde idral yolu enfeksiyon cıktı dktor antibiyodik verdi verdi ilaçı aldım 1 tane içtim tedriginoldum bebeğime zarar verir mi diye benim gibi olupta antibiyotik kullanan arkadaşlar varmı?

arkadaşlar anlamdım cinseyiti nasıl tahminediyorsunuz?temmuz ayında hamile kalnlar kız mı oluyor anlamdım?

geçmiş olsun canım kadın doğum doktorun verdiyse antibiyotiği sorun olmaz heralde
arkadaşlar anlamdım cinseyiti nasıl tahminediyorsunuz?temmuz ayında hamile kalnlar kız mı oluyor anlamdım?
çin takvimi diye bişey var google yaz ne kadar doğru bilinmez

bende hiç kusmadım çok şükür sadece yataktan kalınca bulantım var inşallah böyle devam eder çalışıyorum çünkü bide kusarsam işim zor

arkadaşlar çin takvimi bende doğru çıkmadı.doğru çıkanlarda vardır elbet ama ben çürrüttüm o takvimi:)) ona göre benim kız görünüyordu ama oğlum olacak kısmetse

merhaba bayanlar..

öncelikle benim miniğimin akranı baya var bu topicte :) sat 26 haziran.. şu an 5+6 dayım.. dün keseciğimi gördüm çok şükür.. 15 gün sonra kalbi dinlemeye çağırdı doktorum.. inşallah onuda duyucaz..

bende hala mide bulantısı filan yok maşallah.. inşallah da olmaz çünkü bende kusma fobisi var

sadece uyku hali arada hafif bel ağrısı.. zaman zaman kasık ağrısı var.. en büyük sorunum gaz.. ah ah hele gece oldumu karnım bi şişyor sanki 4 aylık hamile.. bide uykudan uyandırıyormu sancı fena yani.. süt içmeye korkuyorum o yüzde... yoğur peynir ayran cacık açığı kapamaya çalışıyorum işte..

benimde tüm tahliller temiz çıktı sadece bol su dedi doktorum ki aslında çok içiyorum ama dahada fazla iç dedi.. işimede gelmiyo değil.. karnım guruldaıkça su içiorrum azıcık iştahım dizginlenmiş oluyor.

bu arada çin takvimi ile ilgili bir açıklama yapayım.. çin takvimine göre
Cinsiyet Hesapla | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü burdan hesaplarsanız belki daha önce bakanlarınki tutar.. farkı hesaplıyor burası.. hatta cinsiyeti belli olan bi denerde haber verrise baya ii olur :))

denedim canım şimdi kız çıktı yineama benim oğlum olacak

kızlar merhabalar.. inşallah hepiniz sağ salim sağlıkla kavuşursunuz bebişlerinize.
bende 9+5 haftalık hamileyim.. hepimizde ki şikayetler hemen hemen aynı.. :) özellikle yemek yedikten
sonra olmak üzere şiş bir göbeğim var.. ki gaz dan kaynaklı olduğunu okudum forumda da...
veeee en çokta bebişi görmek istiyorum bir an önceeeeee.. 6 haftalıkken görmüştüm en son..

ayrıca yeni hamile olun arkadaşlar; belirtiler herkeste farklı oluyor.. örneğin bulantı bende hiç yoktu.. 6. haftaya girince başladı ve garipki belli bir zamanı olmayan bi bulantı :) bi bakıyorum içtiğim su midemi bulandırıyor.., ya da özellikle yemek kokuları... :)

yaaaa kızlar biz tatil ayarlamıştık hesapladım 6. haftama denk gelicek okadar yemek çeşidi olan otelde yiyemicemmi hiçbişey
boşuna okadar parayı yatırdık desene ben şimdiden çekiyorum ozaman dahamı fena olcaz acaba inşallah kusma falan olmaz
bide sizce tatile çıkmak otobüs yolculuğu falan hareketli olmak yüzmek sizce bi zarar verirmi hamileliğime dikkat etmem gereken şeyler varmı

ben 10 haftalıkken tatile gitmiştim.ama uçakla otobüs yorup sarsabilir.druna bi sor bence.yüzmek yararlı, zararlı değil...ama güneşe dikka et dr bana güneşte çok durma sakın demişti

merhabalar amin inşallah bende 8 haftalık hamileyim aynen benimde müthiş bir şişkinliğim var genelde yemeklerden sonra oluyor ama bulantım yok ara ara oluyor ozaman hiç bir şey yiyemiyorum ertesi gün hiç birşeyim yok:)

merhabalar amin inşallah bende 8 haftalık hamileyim aynen benimde müthiş bir şişkinliğim var genelde yemeklerden sonra oluyor ama bulantım yok ara ara oluyor ozaman hiç bir şey yiyemiyorum ertesi gün hiç birşeyim yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…