Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

ben 10 haftalıkken tatile gitmiştim.ama uçakla otobüs yorup sarsabilir.druna bi sor bence.yüzmek yararlı, zararlı değil...ama güneşe dikka et dr bana güneşte çok durma sakın demişti

saol cnm 4 saatlik bi yolculuk olcak allahım yardımcı olsun..ilk 3 ay düüşük tehlikesi oluyo diyolar burda okudukça insan çok etkileniyo (

saol cnm 4 saatlik bi yolculuk olcak allahım yardımcı olsun..ilk 3 ay düüşük tehlikesi oluyo diyolar burda okudukça insan çok etkileniyo (

tabiki tehlike var.ama dr una sorduysan o da sakınca yok dediyse takılma bence.sordun değil mi ben sormuştum.uçağın zararı olur mu güneş kreminin zararı var mı falan diye o da bişey olmaz demişti

Son düzenleme:
kizlar ayni soruyu bende sorucaktim kismetse 21 de turkiyeye gelicem ucakla sadece 3 saat suruyor ve 8 ci haftada yapmis olucam bu yolcugu henuz doktoruma sormadim genel kontrolde sorcam ama kafama koydum cokta hayal kurdum gitmek istiyorum bayramda ailemle olmak istiyorum onlara soledim bile birazarastirdim eger dusuk tehlikesi yoks sorun degil diyorlar sizler ne dusunuyorsunuz

bende 3 senelik evliyim. her ay hamilemiyim hayaliyle yaşayanlardanım. geçen gün sadece rutin bi kontrol esnasında 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyum. şükürler olsun. seyahate çıkmak oruç tutmak fazla ayakta kalmak gibi şeyler kesinlikle yasak dedi doktormuz. :44:

herkesin mide bulantısı ya da kusması olmuyorki.. ki bendeki de aleni bir bulantı değil. masaya oturduğumda yemekleri rahat rahat yiyorum. ki genelde bulantılar mutfaktai pişen yemeklerin kokularından vs oluyor. o yüzden tatilde eminim ki rahatlıkla herşeyi yiyip içebilirsin.. ki daha geçen açık büfe iftardayım otelde hemen hemen herşeyden yedim :) şimdiden iyi tatiller.
birde yolculuğu dr una sorman en doğrusu.
şu da bir gerçek ki dikkat etmemiz gereken herşey belli, fazla yorulmamak, enfeksiyon kapmamaya dikkat etmek (ki o yüzden bence denize falan girerkende dikkat etmek en iyisi)
yine en güzeli bunları tekrardan dr a sormak :)

saol cnm walla doktor bile senin kadar fikir vermedi öneride bulunmadı :))) tek kelime gidebilirsin dedi yormadı kendini...havuzdan uzak durun diyolar ben normalde bile enfeksiyon yüzünden sevmiyorum girmemde en güzeli imkan varsa denize gidip yüzmek...wc olayı sıkıntı yapıyo hamiş kalmadan bikaç ay önce idrar yollarımda enfeksiyondan sistitten şpheleniyodum oda geçmedi sabaha kadar wc deyim azbişey geliyo uyutmuyo beni gecelerim uykusuz geçiyo (( ilaçda kullanmak istemiyorum..günlerim wc de geçiyo :)) dışarı çıkınca su içmiyorum korkudan ama sağda solda wc arıyorum haftaya yolculuk nası yapcam bilmiyorum :)) hasta bezimi bağlasamm :))) öğüre öğüre kusma olayım olmasında çişe razıyımm

cnm allah bağışlasın gözünüz aydın :))

cnm allah bağışlasın bebeğini..yolculuk sanırsam tüp bebek tedavisi ve riskli gebelik geçirenlerde sakat galiba..yolculuğa dedilde bavul bekleme ve taşıma kısmına dikkat et ağır kaldırmak yasak..bende allahım kısmet ederde bebeğim büyürse karnımda 5 yada 6 aylıkken bende ailemin yanına uçakla gitmeyi düşünüyorum çanta bavul taşımak zor oluyo malum eşim çalıştığı için evde kalıyo izmir istanbul aşındırıyorum tek başıma..

arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim 1 bucuk ay once kürtaj oldum ve kürtajdan 1-2 hafta sonra hic adet olmadan hemen hamıle kalmısım sukurler olsun Rabbıme ınsallah bebegım bana sıkıca tutunur ve saglıklı bır sekılde doğar diğerinin kesesi bozuk oldugu ıcın alındı bunun kesesı düzgün doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ama beklemek ne mümkün

birde benım kasık batmalarım bırden kesıldı hıc bır agrım sızım yok sımdı hıc hamıle degıl gıbıyım sızce neden bırden bıttı kasık agrılarım???

Son düzenleme:

sagol canim seninde bebegin saglikla buyusun insallah yasadigimiz bu sikintilari unutucaz onlari kucagimiza alinca bavul almayi dusunmuyom esimde diyor ben veririm pasaport kontrolde yanimda olcak hani illa almak istersem yanima birseyler careyi bulduk gittigimdede kiz kardesim karsilicak oda bavulumu alicak eger goturursem bunlari astikta korkum birsey olurmu aslinda benim aklima bile gelmedi kayin valdem kizim bir kere uzulduk bir daha uzulmeyelim 3 ayin bitsin ole gel dedi ay bende tez canliyim butun hayallerimi kurdum duramam gitmem lazim dedim sen bilirsin kizim dedi duaciyim dedi sagolsun esim tek cocuk ve bebegimde ilk ve tek torun olcak inanilmaz ustume titriyor sagolsun tek basina yolculukta hic cekilmiyor ben sevmedigim icin belki oncedende hep midem bulanirdi benim bakalim bu sefer ne olcak insallah guzel rahat bir yolculuk yapariz kazasiz belasiz

kesin kesin bu sene erkek senesi bencede:)) kime sorsam erkek diyo ayol.oğlumuza kimi alıcaz ilerde biriniz kız doğurun bakiyim.mesela benim içime kız doğuyodu hep dr erkek dedi.yarın yine randevum var dr bu sefer kız derse bilemem:))

benim içimede hep kız doğuyordu canım....12+2 ama üç boyutlu ultrasyonda direk pipisini gördük....

ikili test yaptırmaya gitmiştim..şükür normal çıktı..cinsiyetinide öğrenmiş oldum...benm için farketmez ilk çocuğum ama nedense hep kız hayal ediyordum..neyse rabbim sağlık versin....

çin takvimi benimkinide bilemedi

dediğin gibi canım kesinlikle farketmez.kız erkek önemli değil sağlıklı olsunlarda.sevindim testlerin temiz çıkmasına da.çin takvimi meselesine gelince yalan işte arkadaşım baksana sende de bende de fos çıktı...benimde yarın sabah randevum var özlemiştim fındığımı görelim bakalım ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…