ben 10 haftalıkken tatile gitmiştim.ama uçakla otobüs yorup sarsabilir.druna bi sor bence.yüzmek yararlı, zararlı değil...ama güneşe dikka et dr bana güneşte çok durma sakın demişti
saol cnm 4 saatlik bi yolculuk olcak allahım yardımcı olsun..ilk 3 ay düüşük tehlikesi oluyo diyolar burda okudukça insan çok etkileniyo(
yaaaa kızlar biz tatil ayarlamıştık hesapladım 6. haftama denk gelicek okadar yemek çeşidi olan otelde yiyemicemmi hiçbişey
boşuna okadar parayı yatırdık desene ben şimdiden çekiyorum ozaman dahamı fena olcaz acaba inşallah kusma falan olmaz
bide sizce tatile çıkmak otobüs yolculuğu falan hareketli olmak yüzmek sizce bi zarar verirmi hamileliğime dikkat etmem gereken şeyler varmı
herkesin mide bulantısı ya da kusması olmuyorki.. ki bendeki de aleni bir bulantı değil. masaya oturduğumda yemekleri rahat rahat yiyorum. ki genelde bulantılar mutfaktai pişen yemeklerin kokularından vs oluyor. o yüzden tatilde eminim ki rahatlıkla herşeyi yiyip içebilirsin.. ki daha geçen açık büfe iftardayım otelde hemen hemen herşeyden yedim :) şimdiden iyi tatiller.
birde yolculuğu dr una sorman en doğrusu.
şu da bir gerçek ki dikkat etmemiz gereken herşey belli, fazla yorulmamak, enfeksiyon kapmamaya dikkat etmek (ki o yüzden bence denize falan girerkende dikkat etmek en iyisi)
yine en güzeli bunları tekrardan dr a sormak :)
bende 3 senelik evliyim. her ay hamilemiyim hayaliyle yaşayanlardanım. geçen gün sadece rutin bi kontrol esnasında 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum. şükürler olsun. seyahate çıkmak oruç tutmak fazla ayakta kalmak gibi şeyler kesinlikle yasak dedi doktormuz. :44:
kizlar ayni soruyu bende sorucaktim kismetse 21 de turkiyeye gelicem ucakla sadece 3 saat suruyor ve 8 ci haftada yapmis olucam bu yolcugu henuz doktoruma sormadim genel kontrolde sorcam ama kafama koydum cokta hayal kurdum gitmek istiyorum bayramda ailemle olmak istiyorum onlara soledim bile birazarastirdim eger dusuk tehlikesi yoks sorun degil diyorlar sizler ne dusunuyorsunuz
cnm allah bağışlasın gözünüz aydın :))
cnm allah bağışlasın gözünüz aydın :))
cnm allah bağışlasın bebeğini..yolculuk sanırsam tüp bebek tedavisi ve riskli gebelik geçirenlerde sakat galiba..yolculuğa dedilde bavul bekleme ve taşıma kısmına dikkat et ağır kaldırmak yasak..bende allahım kısmet ederde bebeğim büyürse karnımda 5 yada 6 aylıkken bende ailemin yanına uçakla gitmeyi düşünüyorum çanta bavul taşımak zor oluyo malum eşim çalıştığı için evde kalıyo izmir istanbul aşındırıyorum tek başıma..
cnm benimde oğlum olacak.....
cnm benimde oğlum olacak.....[/QUO
aaa demek erkenden öğrendin.maşşallahhh....:naza:: topiğin her yannı erkekler sardı.hepimizinki erkek olacak bu gidişle Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin arkadaşım
cnm benimde oğlum olacak.....
benim içimede hep kız doğuyordu canım....12+2 ama üç boyutlu ultrasyonda direk pipisini gördük....
ikili test yaptırmaya gitmiştim..şükür normal çıktı..cinsiyetinide öğrenmiş oldum...benm için farketmez ilk çocuğum ama nedense hep kız hayal ediyordum..neyse rabbim sağlık versin....
çin takvimi benimkinide bilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?