benim içimede hep kız doğuyordu canım....12+2 ama üç boyutlu ultrasyonda direk pipisini gördük....
ikili test yaptırmaya gitmiştim..şükür normal çıktı..cinsiyetinide öğrenmiş oldum...benm için farketmez ilk çocuğum ama nedense hep kız hayal ediyordum..neyse rabbim sağlık versin....
çin takvimi benimkinide bilemedi
erkekler hemen gösteriyomuş yiğidin malı meydanda olur diyolar heralde
dediğin gibi canım kesinlikle farketmez.kız erkek önemli değil sağlıklı olsunlarda.sevindim testlerin temiz çıkmasına da.çin takvimi meselesine gelince yalan işte arkadaşım baksana sende de bende de fos çıktı...benimde yarın sabah randevum var özlemiştim fındığımı görelim bakalım ne alemde
dediğin gibi canım kesinlikle farketmez.kız erkek önemli değil sağlıklı olsunlarda.sevindim testlerin temiz çıkmasına da.çin takvimi meselesine gelince yalan işte arkadaşım baksana sende de bende de fos çıktı...benimde yarın sabah randevum var özlemiştim fındığımı görelim bakalım ne alemde
ooooooooo ne çabuk öğrendiniz yaahadi bakalım ay bi anda duygulandım aşılama yaptırıpta zaman saydığımız günler aklıma geldi
cnm kesinlikle tok git...aç gidersen masum masum duruo..dermanı olmuyor bebeğin...
Allah bagıslasın cümlemizin bebeğini inş.
berraksu avatar resmın cok hosmus senın bebegın sanırım o görüntüyü görmek için neler vermezdim 2 hafta nasıl gececek bilmiyorum..
Cinsiyetleri öğrenen arkdaşlar hayırlı olsun ne güzel bi duygudur eminim. Artık renk de belli olduğuna göre ufak tefel alışverişler yapılabilir. Ben 11+4 de 2li test için gittim cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi. Acaba erkek olsa gösterir miydi doktor da söyler miydi bilmiyorum. Taabi herşeyin haıyrlısı ama bu seneki erkek bebek anneleri kervanına inşallah ben de katılırım :) Bi oğluşum olsun istiyorum. Rabbim verir inşallah. Amin
slm kızlar ben hamile kalmadan öncede idrar yolları sorunu yaşardım muhtemelen sistitti günüm wc de geçerdi..şimdi geceleri wc den çıkamıyorum azcık bişey birikiyor oda kasıklarımda galiba idrar kesem de ağrı yapıyo hep o ağrıyla uyanıyorum 5 haftalık hamişim dahada arttı tuvalet sorunum en sonunda klozette uyuyup kalcam diye korkuyorum
hamileliğim çok yeni ilaç tedavisi alsam bebiş zarar görürmü kapana kısıldım kadın doğuma idrar kültürümü yaptırsam anlarmıki...acillll
canım sende yakın bir zamanda öğrenirsin...önce karnımdan bakıldı cinsiyet belli değil gibiydi...dr birde alttan bakım dedi direk pipisini gördük...üçgen gibiydi pipisi sanırım daha ufak olduğu için öyle göründü..bende umutlu değildim sanırım erkek daha kolay anlaşılıyor...darısı sana cnm
canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın oğluşunu.nasıl geçiyor zaman insan anlamıyor.şimdi eşime söylüyorum hani ilk hamilemiz var ya 12 haftalık olmuş die şaştı kaldı. ben daha gidemedim dr perşembe çağırdı.keseyi göremedim ya içim bi garip korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?