Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

erkekler hemen gösteriyomuş yiğidin malı meydanda olur diyolar heralde

cnm sabah kahvaltı yapmadan gitmiştim...herzaman kıpır kıpır olan bebek,bi halsiz dümüştü ki yavrum benim dr dedi kahvaltı çok önemli...

aman dikkat edin..

cnm kesinlikle tok git...aç gidersen masum masum duruo..dermanı olmuyor bebeğin...

cnm kesinlikle tok git...aç gidersen masum masum duruo..dermanı olmuyor bebeğin...

Allah bagıslasın cümlemizin bebeğini inş.

berraksu avatar resmın cok hosmus senın bebegın sanırım o görüntüyü görmek için neler vermezdim 2 hafta nasıl gececek bilmiyorum..

ikili test yapmıyanların aklında bulunsun mutlaka hastaneye tok gidin..bebek hiç kıpırdamıyor...ense ölçümü zor alınıyor..

kızlar ben kaçtım yemek yapmaya gidiyorum.görüşmek üzere özür dilerim mesaj bi kaç kere yayınlanmış

Son düzenleme:

merhabalarr bende dahil oldum aranıza
bende sizler gibi taze anneyimm 10 haftalık henüz 15 gün sonra testler için kontrole gidicem
acaba cinsiyetini öğrenebilirmiyim yaa çok merak ediorum walla:)

Allah bagıslasın cümlemizin bebeğini inş.

berraksu avatar resmın cok hosmus senın bebegın sanırım o görüntüyü görmek için neler vermezdim 2 hafta nasıl gececek bilmiyorum..

evet cnm avatar resmimde bebeğim 10+2 idi şuan 12+2 rabbim su gibi geçirsin seninde zamanını bebişini göresin

Cinsiyetleri öğrenen arkdaşlar hayırlı olsun ne güzel bi duygudur eminim. Artık renk de belli olduğuna göre ufak tefel alışverişler yapılabilir. Ben 11+4 de 2li test için gittim cinsiyet sormak aklıma bile gelmedi. Acaba erkek olsa gösterir miydi doktor da söyler miydi bilmiyorum. Taabi herşeyin haıyrlısı ama bu seneki erkek bebek anneleri kervanına inşallah ben de katılırım :) Bi oğluşum olsun istiyorum. Rabbim verir inşallah. Amin

slm kızlar ben hamile kalmadan öncede idrar yolları sorunu yaşardım muhtemelen sistitti günüm wc de geçerdi..şimdi geceleri wc den çıkamıyorum azcık bişey birikiyor oda kasıklarımda galiba idrar kesem de ağrı yapıyo hep o ağrıyla uyanıyorum 5 haftalık hamişim dahada arttı tuvalet sorunum en sonunda klozette uyuyup kalcam diye korkuyorum
hamileliğim çok yeni ilaç tedavisi alsam bebiş zarar görürmü kapana kısıldım kadın doğuma idrar kültürümü yaptırsam anlarmıki...acillll

canım sende yakın bir zamanda öğrenirsin...önce karnımdan bakıldı cinsiyet belli değil gibiydi...dr birde alttan bakım dedi direk pipisini gördük...üçgen gibiydi pipisi sanırım daha ufak olduğu için öyle göründü..bende umutlu değildim sanırım erkek daha kolay anlaşılıyor...darısı sana cnm

cnm geçmiş olsun muhakkak kadın doğumcuya görün...bebeğe zarar vermeyen ilçlar oluyor ondan yazar...eğer çaresine bakmazsan bebeğinde enfeksiyon kapar allah korusun.

canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın oğluşunu.nasıl geçiyor zaman insan anlamıyor.şimdi eşime söylüyorum hani ilk hamilemiz var ya 12 haftalık olmuş die şaştı kaldı. ben daha gidemedim dr perşembe çağırdı.keseyi göremedim ya içim bi garip korkuyorum.

günebkn erkek ismi varmı aklında cnm?kız için isim bulmak kolayda erkek için zor gerçekten:84::84::84::84:

hiç kimsede olmayan farklı isim istiyorum ben..hem de anlamlı olacak

cnm o korku bende hep var giderken doktora...allah korusun hepimizin bebeğini..

bu arada cnm seninki tam olarak kaç haftalık?sürekli okuya okuya uzman oldum neredeyse belki yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…