günebkn erkek ismi varmı aklında cnm?kız için isim bulmak kolayda erkek için zor gerçekten:84::84::84::84:
hiç kimsede olmayan farklı isim istiyorum ben..hem de anlamlı olacak
canım sende yakın bir zamanda öğrenirsin...önce karnımdan bakıldı cinsiyet belli değil gibiydi...dr birde alttan bakım dedi direk pipisini gördük...üçgen gibiydi pipisi sanırım daha ufak olduğu için öyle göründü..bende umutlu değildim sanırım erkek daha kolay anlaşılıyor...darısı sana cnm
yok canım ya..kelin ilacı olsa misali bende arıyorum ama yok...internetten falan bakınıyorum ama.sende var mı bişiler??kime sorsam doruk rüzgar falan diyor onlarda benim pek hoşuma gitmiyor açıkçası...
Ay çokk sevimli ayy şunlar bi doğsa da sevsek yaa.. Uzaktan uzağa böyle sevmek zor oluyor. Hayırlı olsun aileye erkek geliyor demek.Amin darısı bana:)
Bu arada ben bu alttan muayene işinden korkuyorum pek yanaşmıyorum. Biliyorum sorun olmayacağını ama beni bebişle değil kendimle ilgili sıkıntım tedirgin oluyorum elimde olmadan.
cnm o korku bende hep var giderken doktora...allah korusun hepimizin bebeğini..
bu arada cnm seninki tam olarak kaç haftalık?sürekli okuya okuya uzman oldum neredeyse belki yardımcı olurum
Hayırlı olsun canım. İsimleri birlikte buluruz artık. Ay ne güzel telaşlar bunlar :)
Demir de bu sıralar moda galiba ben de onu çok duyuyorum ama demir gbi güçlü bir çocuk olsun dersen bir alternatif olabilir.[/QUO
herkesin bi fikri var çevrede şu güzel bu güzel diye ama ben sevmiyorum onların dediklerini.nasıl bulucaz bilmiyorum...dediğin gibi birlikte buluruz artık isimleride
Hayırlı olsun canım. İsimleri birlikte buluruz artık. Ay ne güzel telaşlar bunlar :)
Demir de bu sıralar moda galiba ben de onu çok duyuyorum ama demir gbi güçlü bir çocuk olsun dersen bir alternatif olabilir.
canım ben tam olarak bilmiyorum sat 6 temmuz 18inde aşılama oldum.sanırsam drlara göre 5 haftalık oluyo işte acemiyim daha bilmiyorum ki
yok canım ya..kelin ilacı olsa misali bende arıyorum ama yok...internetten falan bakınıyorum ama.sende var mı bişiler??kime sorsam doruk rüzgar falan diyor onlarda benim pek hoşuma gitmiyor açıkçası...
ben doruk düşünmüştüm ama okulda falan çocuğa moruk derler mazallah
evet evet aynen öyle.benimde aklıma doruk deyince direk moruk geliyorcanımcım neyse ben yatayım artık yarın sabahın ıköründe dr randevum var.fındığımı görmeye gidiyorum yaşasıııın
slm söylersin fındığına
gelince haberdar edersin abimizi merak ederiz:80::80::80:
ya kızlar ben çok kötüyüm 5. haftamdayım gece bulantım sabaha kadar sürdü bağırsaklarım bozuldu ya zehirlendimmi hamilelik etkilerimi anlamadım.zaten idrar yollarımdan sorunluydum şimdi hepsi bir arada oldu çok halsizim bugün..bi haftadır geceleri hem tuvalet hemde mide bulantıları yüzünden uyku uyuyamıyorum çok yorgunum artık..yarın doktor kontrolum var bulantı için ilaç yazdırsammı idrar yollarınada ilaç verirse bebişime yazık çok yüklenicem ilaca offffffffff nazaramı geldim bilmiyorumki..demiştim kocama 2.aya kadar kimseye söylemiyelim diyetutamadı çenesini
bende 7 haftalık hamileyim.dün bebeğimizin kalp atışlarını duyduk inanılmazdı:)))))) çok şükür çok sıkıntım yok ama sabahları canım bişey yemek istemiyorum(arada bulantım rahatsız edecek boyutta değil ama uyku benim için vazgeçilmez birşey oldu.televizyon izleyemez oldum uyuya kalıyorum anında:)
bende 6+2 yim haftaya perşembe inşallah bende kalbi duyucam bi aksilik olmazssa... sanki beni anlattın iştahsızlık hat safhada ama bi o kadar karın gurultusu ve açlık arada öğürtü bulantı ama öle rahatsız edecek kadar değil ve uyku aynennn salsalar hep uyucam :) birde bu hafta 1 killo vermişim normal dir herhalde bu kadar iştahsızlık olunca
Bende kızlar 11+1 im inşallah şu bulantılar çok artmaz cinsiyetinide çok merak ediyoruz
Bende kızlar 11+1 im inşallah şu bulantılar çok artmaz cinsiyetinide çok merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?