Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

hadi bakalım hayırlısı biz daha yeni olduğumuzdan kalp atışı falan onlarla idare ediyoruz artık:)ama yani cinsiyet haftalarına yaşlaştığımızda heyecan dorukta olur eminim. :=)

ben 12+3 cnm dün öğrendim cinsiyetini..oğlum olacak...

senin bebek nazlı olmazsa 10 gün sonra gösterir kendini diye düşünüyorum...ayrıntılı ultrasyona girmen gerekir erken öğrenmek için cnm

berraksucum :) şu mesajların altındaki resmi nasıl yapıyoruz? hani kaç gün kaç haftalık hamile olduğumuzu göstereni?

merhaba taze anne adaylari,

nasilsiniz iyimisiniz, mide bulantilari disinda . Bende taze anne adayi olarak araniza katilmak istiyorum, beni de kabul ederseniz.

Bende su an 5 haftalik hamileyim, henüz daha yolun basindayim ama insan heyecanlaniyor iste. Haftaya carsamba kontrolüm var doktorda, kalp atislarini duyabilecekmiyiz bakalim Allah nasip ederse.

Sabahlari benimde pek istahim olmuyor acikcasi, mide bulantilarimda hafif hafif ama insani rahatsiz ediyo yinede, bende bol bol yatiyorum su an evde. Istende rapor aldim, kontrole kadar dinleneyim diye, cünkü ilk haftalar cok önemli.

Insallah hersey güzel olacak... artik buradan haberlesiriz insallah... hepinize hayirli hamislikler diliyorum. Selamlar sevgiler

güzel dileklerin için teşekkür ederiz sevgili taze anne adayı hatice can :)sen bari söyle o alttaki kaç hafta- kaç günlük hamile olduğunu gösteren resim nerden yapılıyor?bende yapmak istedim :)

berraksucum :) şu mesajların altındaki resmi nasıl yapıyoruz? hani kaç gün kaç haftalık hamile olduğumuzu göstereni?

cnm Tickerfactory.com bu siteye gidiyorsun oradan seçip sat yazıyorsun en son aşamada kopyala yapıyorsun....daha sonra kontrol paneline gel profil düzenlemede çizelge bölümü var oraya yapıştırıyorsun...ayyyyy anlatamadım cnm bende yaparken biraz zorlanmıştım

teşekkür ederim canım:) ben bi karıştırayım bakalım siteyi:)

merhaba benim gibi taze anne adayları bende artık sizden biriyim :) benim bebişimde 5 haftalık çok heyecanlıyım ama mide bulantıları sıkıcı inş herkes için hayırlısı olur ve herşey yolunda gider.

merhaba benim gibi taze anne adayları bende artık sizden biriyim :) benim bebişimde 5 haftalık çok heyecanlıyım ama mide bulantıları sıkıcı inş herkes için hayırlısı olur ve herşey yolunda gider.

hayırlı olsun canım Allah hepimize sağlıkla geçirilen hamilelik nasip etsin.

güzel dileklerin için teşekkür ederiz sevgili taze anne adayı hatice can :)sen bari söyle o alttaki kaç hafta- kaç günlük hamile olduğunu gösteren resim nerden yapılıyor?bende yapmak istedim :)

merhaba Bezellem,

o cizelge yapimini anlatan burda forumda bir bölüm var ben oradan yaptim. Cizelge yapabilecegin cesitli adresler var bak sana adresi kopyaladim, oraya bir bak olurmu. Yapamazsan yine haber et, yardim etmeye calisayim.

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...orular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html

sevgiler

slm kızlar 5. yada 6. haftada kalp atışı duyulurmu bende çok merak ediyorum..5. haftamdayım sabırsızlaştım..bulantılardan bıktım keşke benimde sadece sabahları bulansa ve geçse bende gün içinde başlıyo özellikle geceleri bulantıya uyanıyorum..ilaç kullanan varmı aranızda

benm bulanıyor cnm..bugün gavisson aldım başlayacağım cnm...kalp atışını 6.haftanın sonlarına doğru görürsün cnm şuan çok erken senn için.

günebkn cnm 2li testte senn kan sonucun kaç çıkmıştı?hatırlıyormusun?

geldiim.berraksucum fındığımı gördüm sabah çok şükür herşey yolunda.dediğin gibi yemek yeyip gittim hareketliydi.erkek olduğu %100 artıkkiloda almışım dr da bende çok sevindik.ayrıntılı ultrasona gidiliyormuş 18-22 haftalar arası...drum eyüp ekiciyi önerdi bakalım araştırıyorum haftaya falan gidicez inşallah...ikili testte serbest bhcg değerini soruyosun sanırım canım dimi.??o 39 küsür bişeydi

bizde 6. haftada dr a yolculuğu sormuştuk sorun yok demişti. bahsettiğin gibi havuz normaldede riskli. yüzmek ise rahatlatırda insanı. çünkü gaz probleminden falan şişlik oluyor ya onun için iyi olur. idrar yolları enfeksiyonunu bende geçirdim hem de hamileliğin başındaymışım o zaman. tabiiki bilmiyordum, antibiyotikte kullandım, maydanoz sularıda içtim. fakat hamilelik öyle bir mucizeki, öğrendikten sonra normalde su içmeyen ben günde 3 4 litre su içmeye başşladım yani vücut bir şekilde kendini koruma altına alıyor ve şükür ki 10. haftamdayım tekrarlamadı iltihap.
idrara sık çıkma ise bende de var ve çok normalmiş. yinede bol su içmeye devam etmen en iyisi.

benm bulanıyor cnm..bugün gavisson aldım başlayacağım cnm...kalp atışını 6.haftanın sonlarına doğru görürsün cnm şuan çok erken senn için.

bu ilaçları günde kaç tane içebiliyoruz bebeğe zararı yokmu...benim doktor folic asidden başka bişey söylemedi ek olarak vitamin kullanıyomusunuz dünden beri çok hastayım vücudum çok halsiz kaldı bide üstüne ishal eklendi vücudumun direnci düştüü

selam kızlar bende 13 haftalık hamileyim fakat başım aşırı dönüyor benim gibi olan var mı....

bende en başta senin gibiydim.fırıldak gibi dönerdi başım.sonra geçti ama şimdi tekrar başladı.tansiyonum düşüyor ondanmış sende tansiyonunu könrol et istersen canım

mrb cnm bende normalde okadar çok su içerdimki hamile kalınca suyu azalttım sanki farkında olmadan..gecelerim kabusa döndü ağrıdan wc ye kalkmaktan uykusuzluk yaptı acilen tedavi olmam lazım galiba..midem bulanıncada limon yoğurt peynir gibi şeyleri tüketiyorum sanki biraz bastırıyo gibi inşallah dahada kötü olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…