ben 12+3 cnm dün öğrendim cinsiyetini..oğlum olacak...
senin bebek nazlı olmazsa 10 gün sonra gösterir kendini diye düşünüyorum...ayrıntılı ultrasyona girmen gerekir erken öğrenmek için cnm
merhaba taze anne adaylari,
nasilsiniz iyimisiniz, mide bulantilari disinda. Bende taze anne adayi olarak araniza katilmak istiyorum, beni de kabul ederseniz.
Bende su an 5 haftalik hamileyim, henüz daha yolun basindayim ama insan heyecanlaniyor iste. Haftaya carsamba kontrolüm var doktorda, kalp atislarini duyabilecekmiyiz bakalim Allah nasip ederse.
Sabahlari benimde pek istahim olmuyor acikcasi, mide bulantilarimda hafif hafif ama insani rahatsiz ediyo yinede, bende bol bol yatiyorum su an evde. Istende rapor aldim, kontrole kadar dinleneyim diye, cünkü ilk haftalar cok önemli.
Insallah hersey güzel olacak... artik buradan haberlesiriz insallah... hepinize hayirli hamislikler diliyorum. Selamlar sevgiler
berraksucum :) şu mesajların altındaki resmi nasıl yapıyoruz? hani kaç gün kaç haftalık hamile olduğumuzu göstereni?
cnm Tickerfactory.com bu siteye gidiyorsun oradan seçip sat yazıyorsun en son aşamada kopyala yapıyorsun....daha sonra kontrol paneline gel profil düzenlemede çizelge bölümü var oraya yapıştırıyorsun...ayyyyy anlatamadım cnm bende yaparken biraz zorlanmıştım
merhaba benim gibi taze anne adayları bende artık sizden biriyim :) benim bebişimde 5 haftalık çok heyecanlıyım ama mide bulantıları sıkıcı inş herkes için hayırlısı olur ve herşey yolunda gider.
güzel dileklerin için teşekkür ederiz sevgili taze anne adayı hatice can :)sen bari söyle o alttaki kaç hafta- kaç günlük hamile olduğunu gösteren resim nerden yapılıyor?bende yapmak istedim :)
slm kızlar 5. yada 6. haftada kalp atışı duyulurmu bende çok merak ediyorum..5. haftamdayım sabırsızlaştım..bulantılardan bıktım keşke benimde sadece sabahları bulansa ve geçse bende gün içinde başlıyo özellikle geceleri bulantıya uyanıyorum..ilaç kullanan varmı aranızda
günebkn cnm 2li testte senn kan sonucun kaç çıkmıştı?hatırlıyormusun?
saol cnm walla doktor bile senin kadar fikir vermedi öneride bulunmadı :))) tek kelime gidebilirsin dedi yormadı kendini...havuzdan uzak durun diyolar ben normalde bile enfeksiyon yüzünden sevmiyorum girmemde en güzeli imkan varsa denize gidip yüzmek...wc olayı sıkıntı yapıyo hamiş kalmadan bikaç ay önce idrar yollarımda enfeksiyondan sistitten şpheleniyodum oda geçmedi sabaha kadar wc deyim azbişey geliyo uyutmuyo beni gecelerim uykusuz geçiyo(( ilaçda kullanmak istemiyorum..günlerim wc de geçiyo :)) dışarı çıkınca su içmiyorum korkudan ama sağda solda wc arıyorum haftaya yolculuk nası yapcam bilmiyorum :)) hasta bezimi bağlasamm :))) öğüre öğüre kusma olayım olmasında çişe razıyımm
benm bulanıyor cnm..bugün gavisson aldım başlayacağım cnm...kalp atışını 6.haftanın sonlarına doğru görürsün cnm şuan çok erken senn için.
selam kızlar bende 13 haftalık hamileyim fakat başım aşırı dönüyor benim gibi olan var mı....
denedim canım şimdi kız çıktı yineama benim oğlum olacak
bizde 6. haftada dr a yolculuğu sormuştuk sorun yok demişti. bahsettiğin gibi havuz normaldede riskli. yüzmek ise rahatlatırda insanı. çünkü gaz probleminden falan şişlik oluyor ya onun için iyi olur. idrar yolları enfeksiyonunu bende geçirdim hem de hamileliğin başındaymışım o zaman. tabiiki bilmiyordum, antibiyotikte kullandım, maydanoz sularıda içtim. fakat hamilelik öyle bir mucizeki, öğrendikten sonra normalde su içmeyen ben günde 3 4 litre su içmeye başşladım yani vücut bir şekilde kendini koruma altına alıyor ve şükür ki 10. haftamdayım tekrarlamadı iltihap.
idrara sık çıkma ise bende de var ve çok normalmiş. yinede bol su içmeye devam etmen en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?