Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

sağolasın canım başka bi arkadaş da tarif etmiş onun dediği yerden yaptım :))))) gerçi sizinkilerde yazı falan eklemişsiniz onu da bi deneyeyim olmadı :))))

ennnnnnn tazeeeeeeee anne adayı benim arkadaşlar daha bu sabah öğrendim hamile oldugumu ve o saatten beri de netteyim ben de katıldım aranıza istemeden de olsa kazara olan bi hamilelik ama hayırlısı budur inşallah

Son düzenleme:
ennnnnnn tazeeeeeeee anne adayı benim arkadaşlar daha bu sabah öğrendim hamile oldugumu ve o saatten beri de netteyim ben de katıldım aranıza istemeden de olsa kazara olan bi hamilelik ama hayırlısı budur inşallah

hayırlı olsun canım.ne güzel bekletmeden gelmiş meleğin.Allah aratmasın çok zor bişey.değerini bil valla

Son düzenleme:
kan alınıyor ya cnm ikili teste bi hesaplamalar falan yapılıyormuş...250 nin altı risk grubundaymış benimki 249 çıktı..ondan cnm sıkıldı...ultrasyonda herşey güzel dedi dr..ensesi1,1 çıktı çok güzel dedi...ben biraz pipirikliyim dr içini rahatlacaksa karından 16.haftada sıvı alalım dedi...bende içim rahat olsun diye yaptıracağm 16.haftada cnm.

hmmm sen bilirsin canım...bişey yoktur takılma ama...eee oğluşuna bişeyler aldın mı annesi

hmmm sen bilirsin canım...bişey yoktur takılma ama...eee oğluşuna bişeyler aldın mı annesi

cnm daha çok küçük yaaa birşey almadım...4.ayımıda atlatayım allahın izniyle emzik,biberon,bebek bezini yavaş yavaş almayı düşünüyorum...

sen aldın mı bakalım abimize

cnm daha çok küçük yaaa birşey almadım...4.ayımıda atlatayım allahın izniyle emzik,biberon,bebek bezini yavaş yavaş almayı düşünüyorum...

sen aldın mı bakalım abimize

valla ben dayanamadım aldım bişiler.eskiden bakıp bakıp alamzdım eve gelip ağlardım ben alamıyacağım hiç diye( şimdi acısını çıkarırcasına alıyorum.bi kaç tulum çıtçıtlı badi aldım bi de penye battaniye oluyor ya onlardan:)

kızlar doktorunuz folic asid haricinde vitamin falan verdimi..dün çok halsizim diye evdeki vitaminden içtim hamileler içeiliyormu bilmiyorum..hamilelik boyunca almamız gereken ilaçlar nedir yardımcı olurmusunuz...

aah aah gaz ki ne gaz... ne yapıcamı şaşırdım son gittiğimde doktor bitkisel hap verdi ama şu 10 gün içinde kullanma dedi 10 gün sonra çok çok sancın olduğunda 1 tane iç dedi.. tabi insan tırsıyo öle söylenince en iyisi içmim de sancısını çekim diosun.... ama dün sıcak su torbası koydum rahatlattı tavsiye ederim sanada

kızlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim. ama karnım sanki patlıcak çok gazım var gibi çıkan bişey yok adet olucam sanki bişey olcak diye korkuyorum valla yokmudur bunun bi çözümü?

Aman sakın ihmal etme ve tedavini ol, idrar yolları iltihabı basit her zaman yaşadığımız bir hastalık olsa da şu durumda bir tehlikeye dönüşmesin sonradan.. ki hamilelerin de kullanabileceği antibiyotikler var.
Ayrıca vitamin sormuşsun. Onu vermesi için öncelikle tahlil yapılması lazım. 10. haftamdayım tahlilleri şimdi istedi dr, onların sonucuna göre ilaç vereceğini söyledi. yani vitamin ilacı. halsizim diye vitamin ilacı içmek pek mantıklı değil. çünkü hem hamileliğin kendi yorgunluğu olabilir hem de kansızlıktan dolayı olabilir halsizlik. geçen hafta bende çok halsizdim sabahları aç karnına pekmez içmeye başladım ve faydasını görüyor gibiyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…