mrb cnm bayağıdır uğrayamadım bu topiğe nasılsınz bakalımmmm???
iyiyiz canım seni sormalı ufaklık nasıl bakalım
iyiz canım hamdolsunn yrn dr.a gidicez tekrar erkek dedi ama bakalım yarın ne diycek???
merhaba Bezellem,
o cizelge yapimini anlatan burda forumda bir bölüm var ben oradan yaptim. Cizelge yapabilecegin cesitli adresler var bak sana adresi kopyaladim, oraya bir bak olurmu. Yapamazsan yine haber et, yardim etmeye calisayim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...orular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
sevgiler
ennnnnnn tazeeeeeeee anne adayı benim arkadaşlar daha bu sabah öğrendim hamile oldugumu ve o saatten beri de netteyim ben de katıldım aranıza istemeden de olsa kazara olan bi hamilelik ama hayırlısı budur inşallah
geldiim.berraksucum fındığımı gördüm sabah çok şükür herşey yolunda.dediğin gibi yemek yeyip gittim hareketliydi.erkek olduğu %100 artıkkiloda almışım dr da bende çok sevindik.ayrıntılı ultrasona gidiliyormuş 18-22 haftalar arası...drum eyüp ekiciyi önerdi bakalım araştırıyorum haftaya falan gidicez inşallah...ikili testte serbest bhcg değerini soruyosun sanırım canım dimi.??o 39 küsür bişeydi[/QUOTE
gözünaydın cnm çok sevindim bebeğimizin iyi olmasına...
cnm benim ense ölçümü ultrasyonda çok iyi çıkmıştı...kan değerim biraz düşük çıkmış dr yüzde 99,9 sağlıklı gebelik dedi istersen amniosentez yaptır dedi...biraz cnm sıkkındı bugün...
geldiim.berraksucum fındığımı gördüm sabah çok şükür herşey yolunda.dediğin gibi yemek yeyip gittim hareketliydi.erkek olduğu %100 artıkkiloda almışım dr da bende çok sevindik.ayrıntılı ultrasona gidiliyormuş 18-22 haftalar arası...drum eyüp ekiciyi önerdi bakalım araştırıyorum haftaya falan gidicez inşallah...ikili testte serbest bhcg değerini soruyosun sanırım canım dimi.??o 39 küsür bişeydi[/QUOTE
gözünaydın cnm çok sevindim bebeğimizin iyi olmasına...
cnm benim ense ölçümü ultrasyonda çok iyi çıkmıştı...kan değerim biraz düşük çıkmış dr yüzde 99,9 sağlıklı gebelik dedi istersen amniosentez yaptır dedi...biraz cnm sıkkındı bugün...[/QUOT
sıkılma canım ya iyi demiş ya dr.takılma böyle şeylere ense kalınlığı çok önemli o iyiyse takılma sen.neden böyle bişey demiş drun anlamadım
kan alınıyor ya cnm ikili teste bi hesaplamalar falan yapılıyormuş...250 nin altı risk grubundaymış benimki 249 çıktı..ondan cnm sıkıldı...ultrasyonda herşey güzel dedi dr..ensesi1,1 çıktı çok güzel dedi...ben biraz pipirikliyim dr içini rahatlacaksa karından 16.haftada sıvı alalım dedi...bende içim rahat olsun diye yaptıracağm 16.haftada cnm.
hmmm sen bilirsin canım...bişey yoktur takılma ama...eee oğluşuna bişeyler aldın mı annesi
cnm daha çok küçük yaaa birşey almadım...4.ayımıda atlatayım allahın izniyle emzik,biberon,bebek bezini yavaş yavaş almayı düşünüyorum...
sen aldın mı bakalım abimize
angel25 seninle ben kaldık topikte herkes gitti galiba:))
ay resmen içim rahatladı benden biri daha var diye:) yani resmen folik asit yutmak için kahvaltı ediyorum bide uyumaktan artık öğle yemeğim kahvaltım oluyor:)akşam yemeğine kadar da ıvır zıvır mevye sebze yiyorum.çünkü anında acıkma hissi yaşıyorum.bide gaz oluyo bende ve inanılmaz rahatsız ediyor bu beniAllah nasip ederse hayırlısıyla bebeğinin kalbini duyacaksın sende kalbini ferah tut.ama çok iyi anlıyorum şuanda seni aklında hep bir soru işareti var,neden çünkü sanki doktor olacakmışız gibi okuya okuya herşeyi internetten gereksiz stres ve evhama kapılıyoruz:)
kızlar merhaba bende 5 haftalık hamileyim. ama karnım sanki patlıcak çok gazım var gibi çıkan bişey yok adet olucam sanki bişey olcak diye korkuyorum valla yokmudur bunun bi çözümü?
mrb cnm bende normalde okadar çok su içerdimki hamile kalınca suyu azalttım sanki farkında olmadan..gecelerim kabusa döndü ağrıdan wc ye kalkmaktan uykusuzluk yaptı acilen tedavi olmam lazım galiba..midem bulanıncada limon yoğurt peynir gibi şeyleri tüketiyorum sanki biraz bastırıyo gibi inşallah dahada kötü olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?