Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

canım bence çok zorunlu değilse amniyosentez yaptırma derim ben çünkü bebeğin bulunduğu ortamdan su alıyolar ve bu erken doğuma bebeğin suyunun azalmasına ve düşüğe yol açabiliyormuş diye biliyorum o yüzden kararı ailelere bırakıyorlar ama sen bilirsin canım yinede

kızlar doktorunuz folic asid haricinde vitamin falan verdimi..dün çok halsizim diye evdeki vitaminden içtim hamileler içeiliyormu bilmiyorum..hamilelik boyunca almamız gereken ilaçlar nedir yardımcı olurmusunuz...

canım bana dr elevit verdi vitamin kendi kafana göre kullanma bence o halsizlik bende de var iş yerinde uyuyorum resmen kolumu kaldırasım yok normal bunlar

evet sıcak su benimde aklıma geldi de bilemedim herşeye sıcak uygulamak iyi değilmiş diye duymuştum açıkçası.ama gazda bi problem yaratmaz herhalde.bi arkadaş kuru kayısıdan bahsetmiş...sancı gibi oldu bi seferinde resmen bağırsak gazı,2 büklüm oldum ama yatınca geçti çok şükür...

hosgeldiniz yeni gelen arkadaslar.. nasilsiniz iyimisiniz?

Hersey yolunda gidiyordur insallah... selamlar

evet cnm bende ondan korkuyorum...başka dr arkadaşlarıma danışacağım...3 haftam var daha bakalım...

bebişimm yoook.. :) daha nişanlıyım ya bebeişime bakmak zor dimi :) evlilik zormu?:. :26:

Evlılık esın ıyıyse dunyada yapılması en lazım gelen sey bence :))))) evlılık cok guzl bır paylasım aıle farklı esın farklı oluo kendı aılenı kuruosun buna bekrkn hıc ınanmazdm cokta guclu aıle baglarına shıbımdr ama evlılk gercktn cok frklı sen ve o var bırbırınzdn baska kımsenız yokms gıbı cok guzl bır duygu evlılık ALLAH esımı basımdn ayırmasın onu cok sevıorum ıykı onunla evlenmısım yerım onun mnk burnunu

bebişimm yoook.. :) daha nişanlıyım ya bebeişime bakmak zor dimi :) evlilik zormu?:. :26:

eşini çok seviyorsan,eşin anlayışlıysa,herşeyde ortak karar alabiliyorsanız dünyanın en güzel duygusu,,,

üstüne birde bebek olursa ooo ALLAHTAN İSTENECEK TEK BİRŞEY KALIYOR (SAĞLIK) CNM

Evlenmeme ramka var ama Bnde innki çok mutluyum allah hrkezin mutlulupunu daim etsin.. ama Ben bebiiş sevmek istiyorumm.. :) yaaaaaa

Evlenmeme ramka var ama Bnde innki çok mutluyum allah hrkezin mutlulupunu daim etsin.. ama Ben bebiiş sevmek istiyorumm.. :) yaaaaaa

ALLAH nasıp etsın ınsallah bebısını sana lakın bence 1 sene evlılıgn tadını cıkrt bırbırıne alısın evlılıge alısın sonra bebek ıcın calısmalara baslayn :) eger kısa vadede ıstıorum dıorsanda bır tavsıye ılacla korunma esın korunsun :))

hadi bakalım hayırlısı seninde mutluluğun daim olsun yaşın çok küçük değilse bebek içinde çok bekleme bence bak ben istemiyorum istemiyorum dedim sonrada uğraştım uğraştım en sonunda geldi bebişim şimdide bi kucağıma alsam bi an önce diye sabırsızlanıyorum

aynen katılıyorum

bulantı hapı kullanan varmı aranızda ben bugün doktora yazdırdım az kullan zorunlu olmadıkça içme dedi bana , bende zaten yolculuk için istedim yollarda kusmim diye hamişliğin ilk 3 ayını ilaçsız atlatmak çok önemliymiş bende tambir ilaç koliğim yani öncedendim...

banada bulantı hapı verdi canım 7. haftamdayım ama almadım gerek yok tuzlu cubuk, leblebi ve soda bunları dene dönüşümlü zaten ilaçta geçici süre durduruyo bulantıyı bunlarda benim sabah oluyo genelde gün içinde bazen hatta doluyorum ama gelmio senin nası oluyo

bende 5+4 deyim benimde sabahları olmadı ama öğlen akşam ara ara oluyo bazen geceleri uyanıyorum midem bulanıyo..bu şekilde olursa ilaca gerek yok ama ilerleyip kusma aşamasına gelirse bilemicem..canım nasıl limon suyu istiyo varya bugün 2 limon içtim banamısın demiyo..tek kötü yanı midem kötü olduğu için canımda yemekyemek istemiyo yemekte yapmak istemiyorum cnm ya sen tam bizim iple çektiğimiz haftadasın kalp atışlarını duymuşmuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…