hayırlı olsun canım.ne güzel bekletmeden gelmiş meleğin.Allah aratmasın çok zor bişey.değerini bil valla
Selam bende galiba hamileyim,
Bu da ne demek oluyor diyeceksiniz şimdi.
Günüm 14 gün geçti.Yani 5+5 im ama doktor keseyi göremedi.
B hcg geçen hafta en son 167 çıktı.
Doktor keseyi görmek için haftaya çarşambaya gün verdi.
Sizce bu 1 hafta nasıl geçecek?
:18::18::18::18::18:
evet sıcak su benimde aklıma geldi de bilemedim herşeye sıcak uygulamak iyi değilmiş diye duymuştum açıkçası.ama gazda bi problem yaratmaz herhalde.bi arkadaş kuru kayısıdan bahsetmiş...sancı gibi oldu bi seferinde resmen bağırsak gazı,2 büklüm oldum ama yatınca geçti çok şükür...
Selam bende galiba hamileyim,
Bu da ne demek oluyor diyeceksiniz şimdi.
Günüm 14 gün geçti.Yani 5+5 im ama doktor keseyi göremedi.
B hcg geçen hafta en son 167 çıktı.
Doktor keseyi görmek için haftaya çarşambaya gün verdi.
Sizce bu 1 hafta nasıl geçecek?
:18::18::18::18::18:
bende 5+4 deyim benimde sabahları olmadı ama öğlen akşam ara ara oluyo bazen geceleri uyanıyorum midem bulanıyo..bu şekilde olursa ilaca gerek yok ama ilerleyip kusma aşamasına gelirse bilemicem..canım nasıl limon suyu istiyo varya bugün 2 limon içtim banamısın demiyo..tek kötü yanı midem kötü olduğu için canımda yemekyemek istemiyo yemekte yapmak istemiyorumcnm ya sen tam bizim iple çektiğimiz haftadasın kalp atışlarını duymuşmuydunuz
günaydın kızlar bugün doktora gidiyoruz 6da kalp atışlarını görmeye heyecan ve korku dorukta:18:
yok canım ya, ya dr dan kaynaklanıyo yada ben haftamı yanlış biliyorum mesela bugün ilk resmini verdi ayına göre tam dedi sanırım dr a göre 1. ayımda ooluyorum ayın 25. inde kan tahlillerim var onları vericem ozaman dinletir
arkadaşlar benim kuzenim kadın doğum dr..kesinlikle ve kesinlikle ilk aylarda bebeğin kalp atışını dinleme talebinde bulunma dedi...bebek açısından pek sağlıklı olmuyormuş...bu yüzden size tavsiyem görmekle yetinin küçük haftalarda
cnm hiç korkma allahın izniyle herşey yolundadır...
sana şunu söyleyeyim gebelik boyunca beni en çok heyecanlandıran ilk kalp atışlarını görmek olmuştu...
bir mucizenin başlangıcına hazır ol cnm..
çok duygulandım şu son sözüne ya hormonlar tavan yaptı sanırım bende gözlerim doldu akşam napıcam bakalım
hoşbuluk güzel annneler beni çok heyecanlandırdınız 12.hafta çok erken değilmi benim bey duysa hergün doktora gider:))))
hoşbuluk güzel annneler beni çok heyecanlandırdınız 12.hafta çok erken değilmi benim bey duysa hergün doktora gider:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?