Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

kızlar hamiş kalıp benim gibi limon delisi olan varmı bikaçgündür sürekli limon sıkıp içiyorum acayip iyi geliyo bulntıma yada bana öyle geliyo bana kalsa hergün 1 kilo yerim
fazla limon yemenin zararı varmıdır hani kanı da sulandırıyo ya hamilelikte riskli midir???

hayırlı olsun canım.ne güzel bekletmeden gelmiş meleğin.Allah aratmasın çok zor bişey.değerini bil valla

teşekkür ederim canım inşallah hayırlı olur
bizim aramaya fırsatımız olmadı daha iki ay bile olmadı evleneli :26:
gebelik doğum hakkında da hiçbi fikrim yok bu forumun yardımcı olacagını düşünüyorum
inşallah isteyen herkesin hayırlı sağlıklı bi evladı olur kucağına alır

Selam bende galiba hamileyim,
Bu da ne demek oluyor diyeceksiniz şimdi.
Günüm 14 gün geçti.Yani 5+5 im ama doktor keseyi göremedi.
B hcg geçen hafta en son 167 çıktı.
Doktor keseyi görmek için haftaya çarşambaya gün verdi.
Sizce bu 1 hafta nasıl geçecek?
:18::18::18::18::18:

cnm keseyi görebilmen için hcg 1500 üstünde olması gerekiyor...endişe etme..3 ay önce bende sen gibi telaşlanmıştım

birde dondurma yeme :)) ben 2 gündür dondurma yemiyorum baya farketti... kuru kayısı her sabah yiyorum bağırsaklarım kıtlenmişti aççıldı sayesinde :))

cnm inşallah geç döllenmeden dolayı böyledir allah hayırlısını nasip etsin kötü düşünmemeye çalış..

yok canım ya, ya dr dan kaynaklanıyo yada ben haftamı yanlış biliyorum mesela bugün ilk resmini verdi ayına göre tam dedi sanırım dr a göre 1. ayımda ooluyorum ayın 25. inde kan tahlillerim var onları vericem ozaman dinletir

günaydın kızlar bugün doktora gidiyoruz 6da kalp atışlarını görmeye heyecan ve korku dorukta:18:

cnm hiç korkma allahın izniyle herşey yolundadır...

sana şunu söyleyeyim gebelik boyunca beni en çok heyecanlandıran ilk kalp atışlarını görmek olmuştu...

bir mucizenin başlangıcına hazır ol cnm..

arkadaşlar benim kuzenim kadın doğum dr..kesinlikle ve kesinlikle ilk aylarda bebeğin kalp atışını dinleme talebinde bulunma dedi...bebek açısından pek sağlıklı olmuyormuş...bu yüzden size tavsiyem görmekle yetinin küçük haftalarda

hadi yaaa demekki bazen kızıyoruz dr lara ama bişe biliyolarki ona göre davranıyolar

çok duygulandım şu son sözüne ya hormonlar tavan yaptı sanırım bende gözlerim doldu akşam napıcam bakalım

çok duygulandım şu son sözüne ya hormonlar tavan yaptı sanırım bende gözlerim doldu akşam napıcam bakalım

cnm o sırada vajinal ult.bakılıyordu ilk gördüğüm anda deli gibi oldum bi yandan gülüyorum bi yandan ağlıyorum...tabi bu sırada dr dan çekiniyorum çok garip bir histi ne bileyim ilk bebeğimi görmektendi sanırım...küçücük bir kan pıhtısı dk 154 defa atıyordu..bakalım akşama seni bekleyeceğiz

hoşbuluk güzel annneler beni çok heyecanlandırdınız 12.hafta çok erken değilmi benim bey duysa hergün doktora gider:))))

arkadaşlar benim kuzenim kadın doğum dr..kesinlikle ve kesinlikle ilk aylarda bebeğin kalp atışını dinleme talebinde bulunma dedi...bebek açısından pek sağlıklı olmuyormuş...bu yüzden size tavsiyem görmekle yetinin küçük haftalarda

doğru bende de duymak için doplere girmek lazım dedi oda bebeği ısıtıyor gereksiz yere rahatsız oluyor bebek dedi zaten 10 gün sonra pıt pıt atışını gördük sabredin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…