Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

bende haftaya cuma ikili teste gircem o zaman allttan ultrasonla mı bakılıyor hamilelik süresince yasak değilmi sadece son ay doktor kontrol edicem demişti doğum şekli için

bende haftaya cuma ikili teste gircem o zaman allttan ultrasonla mı bakılıyor hamilelik süresince yasak değilmi sadece son ay doktor kontrol edicem demişti doğum şekli için

alttan ultrason yasak değil ki tam tersine bebek ve rahim daha ayrıntılı takip edilebiliyo karından net görünmüyo

kızlar mrb bişey sorucam ya ben bu aralar çok hapşuruyorum ve karnımada kramp giriyoo hemen çok korkuyorum bişey olucak diye((((((((((siz ne düşünüyosunuz hapşurma konusunda???????

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dr dn gelıorum mınık mercımegımı gordummmmmmmmmmm kendısı capına gore 6 haftalıkmıs :)))) yerım onu ben mnıcık mnıcık noktaa ama kalp atısını duyamadm pazrtsı gel dedı offfffff cok heycanlıyım ınanamıorum benmde mnk bı kesem var ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın

cnm hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun inş.sağlıklı olur bende 11+3 üm çok heyecanlı

kızlar gebelikte 9 ay boyunca alttan muayene yapılıyomuydu ben hep karından yapılıyo diye doktorumdanda memnun kalmyınca erkek doktora randevu almştım eşimle gitcektik ctesi 6. haftama giricem kısmetse kalp atışını duyarız belki...gerçi erkende olabilir dün 8mm di bebişim ultrasonda..

hayır cnm yasak değil....ilk haftalardan bugüne öyle baktırdım herhangi bir sorun olmadı cnm...bebek alttan bakılınca çok daha net görünüyor cnm...ikili teste karından bakıldı...bebek pozisyonunu değiştirmeyince doktorum alttan baktı...bakar bakmaz cinsiyetini gördü...ultrasyonun kalitesie önemli ayrıntılı ultrasyon olmasaydı bellki göremezdik.

cnm kalp atışı için biraz erken gibi...atım başladıysa karından mümkün değil görülmez...vajinalden bakıldığında görülür...

cnm hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun inş.sağlıklı olur bende 11+3 üm çok heyecanlı

Teşekkür ederim canım senınkıde hayırlı olsun :)) bnde bugn ogrendım teyzesı 6 haftalıkms ztn son adet trhme gorede uyuo yanı son adet trhmde 7 hafta onceydı demmkı hemen hamıle kalmısım ALLAH ım ınanmıorumm bende bugn o mnk keseyı gormek bızı okdr heycnlandırdıkı kalp sesını duyrım dıe alttn baktı ama duyulmadı sen nezamn duydun ? daha erkenmı kalp sesı ıcın

ANladım cnm bakalım haftaya cuma neler olucak

kızlar mrb bişey sorucam ya ben bu aralar çok hapşuruyorum ve karnımada kramp giriyoo hemen çok korkuyorum bişey olucak diye((((((((((siz ne düşünüyosunuz hapşurma konusunda???????

bende bi ara çok hapşuruyordum geçti artık kendini sakın sıkma hapşururken rahat bırak

merhaba aselkuzum,

sorma bende hapsurucam diye korkuyorum, aynen sende oldugu gibi benimde karnima sanki biri bicak sapliyor.. galiba bu normal )

Merhaba NiceGrl,

tebrikler canim, hayirli olsun bebisin. Hadi hayirlisi bende carsamba gidicem kontrole, bakalim kalp atisini duyabilecekmiyiz.. hakkimizda hayirlisi olsun...

sütlücörek,

senin hamisliginde hayirli olsun, sen bizden öndesin.. insallah bizde o haftalara geliriz insallah... heyecanli bekleyis sürüyor bizde daha , doktorumuz ne diyecek diye... minik böcük büyümüs mü diye..

sevgiler kizlar...

kızlar mehaba yeni üyelerdenim bende 5+3 haftalık hamileyimbişey sormak istiyorum ben doktara gittiğimde sadece kese göründü kalp atımı falan yoktu on gün sonra gel kalp atımını duyarız dedi böyle olması normalmi ya on gün nasıl beklicem bilmiyorum

normal canım bende 1 ağustosta gittim sadece kese vardı kalp atışını 10 gün sonra görürüz dedi 11 ağustos yani bugüne gün verdi bende çok sabırzım bak geldi çattı 6 da randevum heyecandan karnıma ağrılar giriyo

ay hayırlısı ya inşallah duyarsın bebişinin kalp atışını inşallah sağlıklıdır benim içinde dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…