cnm ben ayrıntılı ultrasyona girdim...yani cinsiyet için gitmemiştim..vajinal ult.bakıldı ikili test için bi baktık bebişim bacaklarını ayırmış pipisi görünüyor....cinsiyet için cnm 16 hafta gerekmiyormu şaşırdım şimdi
cnm ben ayrıntılı ultrasyona girdim...yani cinsiyet için gitmemiştim..vajinal ult.bakıldı ikili test için bi baktık bebişim bacaklarını ayırmış pipisi görünüyor....
erkek old için erken öğrendik sanırım..
bende haftaya cuma ikili teste gircem o zaman allttan ultrasonla mı bakılıyor hamilelik süresince yasak değilmi sadece son ay doktor kontrol edicem demişti doğum şekli için
alttan ultrason yasak değil ki tam tersine bebek ve rahim daha ayrıntılı takip edilebiliyo karından net görünmüyo
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dr dn gelıorum mınık mercımegımı gordummmmmmmmmmmkendısı capına gore 6 haftalıkmıs :)))) yerım onu ben mnıcık mnıcık noktaa ama kalp atısını duyamadm pazrtsı gel dedı offfffff cok heycanlıyım ınanamıorum benmde mnk bı kesem var ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın
bende haftaya cuma ikili teste gircem o zaman allttan ultrasonla mı bakılıyor hamilelik süresince yasak değilmi sadece son ay doktor kontrol edicem demişti doğum şekli için
kızlar gebelikte 9 ay boyunca alttan muayene yapılıyomuydu ben hep karından yapılıyo diye doktorumdanda memnun kalmyınca erkek doktora randevu almştımeşimle gitcektik ctesi 6. haftama giricem kısmetse kalp atışını duyarız belki...gerçi erkende olabilir dün 8mm di bebişim ultrasonda..
cnm hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun inş.sağlıklı olur bende 11+3 üm çok heyecanlı
kızlar mrb bişey sorucam ya ben bu aralar çok hapşuruyorum ve karnımada kramp giriyoo hemen çok korkuyorum bişey olucak diye((((((((((siz ne düşünüyosunuz hapşurma konusunda???????
hayır cnm yasak değil....ilk haftalardan bugüne öyle baktırdım herhangi bir sorun olmadı cnm...bebek alttan bakılınca çok daha net görünüyor cnm...ikili teste karından bakıldı...bebek pozisyonunu değiştirmeyince doktorum alttan baktı...bakar bakmaz cinsiyetini gördü...ultrasyonun kalitesie önemli ayrıntılı ultrasyon olmasaydı bellki göremezdik.
kızlar mrb bişey sorucam ya ben bu aralar çok hapşuruyorum ve karnımada kramp giriyoo hemen çok korkuyorum bişey olucak diye((((((((((siz ne düşünüyosunuz hapşurma konusunda???????
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr dr dn gelıorum mınık mercımegımı gordummmmmmmmmmmkendısı capına gore 6 haftalıkmıs :)))) yerım onu ben mnıcık mnıcık noktaa ama kalp atısını duyamadm pazrtsı gel dedı offfffff cok heycanlıyım ınanamıorum benmde mnk bı kesem var ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın
cnm hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun inş.sağlıklı olur bende 11+3 üm çok heyecanlı
kızlar mehaba yeni üyelerdenim bende 5+3 haftalık hamileyimbişey sormak istiyorum ben doktara gittiğimde sadece kese göründü kalp atımı falan yoktu on gün sonra gel kalp atımını duyarız dedi böyle olması normalmi ya on gün nasıl beklicem bilmiyorum
normal canım bende 1 ağustosta gittim sadece kese vardı kalp atışını 10 gün sonra görürüz dedi 11 ağustos yani bugüne gün verdi bende çok sabırzım bak geldi çattı 6 da randevum heyecandan karnıma ağrılar giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?