normal canım bende 1 ağustosta gittim sadece kese vardı kalp atışını 10 gün sonra görürüz dedi 11 ağustos yani bugüne gün verdi bende çok sabırzım bak geldi çattı 6 da randevum heyecandan karnıma ağrılar giriyo
SANKİ BEN GİDECEKMİŞİM GB HEYECAN YAPTIM VALLA :)) bende 6+4 üm haftaya perşembe gidicem kalp için :) inşallah pıt pıt pıtırar bebişin seninde gözünde mutluluk yaşı akar :)
Teşekkür ederim canım senınkıde hayırlı olsun :)) bnde bugn ogrendım teyzesı 6 haftalıkms ztn son adet trhme gorede uyuo yanı son adet trhmde 7 hafta onceydı demmkı hemen hamıle kalmısım ALLAH ım ınanmıorumm bende bugn o mnk keseyı gormek bızı okdr heycnlandırdıkı kalp sesını duyrım dıe alttn baktı ama duyulmadı sen nezamn duydun ? daha erkenmı kalp sesı ıcın
Teşekkür ederim canım senınkıde hayırlı olsun :)) bnde bugn ogrendım teyzesı 6 haftalıkms ztn son adet trhme gorede uyuo yanı son adet trhmde 7 hafta onceydı demmkı hemen hamıle kalmısım ALLAH ım ınanmıorumm bende bugn o mnk keseyı gormek bızı okdr heycnlandırdıkı kalp sesını duyrım dıe alttn baktı ama duyulmadı sen nezamn duydun ? daha erkenmı kalp sesı ıcın
yazmışmıydım bilmiyorum kızlar limona fena dadandım cnm nasıl çekiyo adını duyunca ağzım sulanıyokomik ama günde 3-4 tane yedim...bana kalsa daha çok yicemde bi zararı varmıdır kanı sulandırıyo ya o bakımdan bebeğe zarar verirmi bilmiyorum...duydunuzmu böyle bişey..
Selam bende galiba hamileyim,
Bu da ne demek oluyor diyeceksiniz şimdi.
Günüm 14 gün geçti.Yani 5+5 im ama doktor keseyi göremedi.
B hcg geçen hafta en son 167 çıktı.
Doktor keseyi görmek için haftaya çarşambaya gün verdi.
Sizce bu 1 hafta nasıl geçecek?
:18::18::18::18::18:
canım ya çok sağol benim halimi düşün bide mahvoldum sabahtan beri heyecandan orada ne yapıcam bakalım kesin ağlarım ben:2:
Kızlar hepinize merhaba,
Bugün ben de hamile olduğumu öğrendim.Hala şoktayım,çünkü korunuyorduk ve hiç beklemiyorduk.Çok değişik bir duygu,yüzümde garip bir tebessümle dolanıyorum etrafta
tebrikler ne güzel uğraştırmamış hiç sizi:)).biz biraz uğraştık ama meleğim en sonunda benimle.
Çok teşekkürler,ben de sizi tebrik ederim.Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Kızlar hepinize merhaba,
Bugün ben de hamile olduğumu öğrendim.Hala şoktayım,çünkü korunuyorduk ve hiç beklemiyorduk.Çok değişik bir duygu,yüzümde garip bir tebessümle dolanıyorum etrafta
bende hamileyimmm,
dün öğrendim.
çok heyecan verici bir duygu.
ikinci kez olsada hep ilk gibi hissediyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?