Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

SANKİ BEN GİDECEKMİŞİM GB HEYECAN YAPTIM VALLA :)) bende 6+4 üm haftaya perşembe gidicem kalp için :) inşallah pıt pıt pıtırar bebişin seninde gözünde mutluluk yaşı akar :)

SANKİ BEN GİDECEKMİŞİM GB HEYECAN YAPTIM VALLA :)) bende 6+4 üm haftaya perşembe gidicem kalp için :) inşallah pıt pıt pıtırar bebişin seninde gözünde mutluluk yaşı akar :)

canım ya çok sağol benim halimi düşün bide mahvoldum sabahtan beri heyecandan orada ne yapıcam bakalım kesin ağlarım ben:2:

ben ilk hamileliğimde duyamadık biliyormusun ve kürtaj oldum senin canını sıkmak istemem ama çok kendini kaptırma canım Allahın izniyle bu hafta duyarsın inş. olmadı 9.haftaya kadar bekle sakın kürtaj falan olayım deme bazısı geç döllenme oluyormuş aslınada boş gebelik diye bişey yokmuş bebek var ama mikroskobik boyutta ve büyümüyor diye alınıyor Rabbim inş. bi daki gelişinde duymayı nasip etsin

ben ilk hamileliğimde duyamadık biliyormusun ve kürtaj oldum senin canını sıkmak istemem ama çok kendini kaptırma canım Allahın izniyle bu hafta duyarsın inş. olmadı 9.haftaya kadar bekle sakın kürtaj falan olayım deme bazısı geç döllenme oluyormuş aslınada boş gebelik diye bişey yokmuş bebek var ama mikroskobik boyutta ve büyümüyor diye alınıyor Rabbim inş. bi daki gelişinde duymayı nasip etsin

slm kızlar meraktan bende randevu almıştım c.tesiye sanırım 6. haftaya yeni girmişolcam ogün ama kalp atışı için çok erken olcak üstten duymak için offfffff...haftayada tatilde olcam gidemem 7. haftanın içindeyken mutlaka duyulur dimi kızlar...allahım miniklerimizi kazadan beladan kem gözlerden korusun inşallah aminnnnnnnn...

yazmışmıydım bilmiyorum kızlar limona fena dadandım cnm nasıl çekiyo adını duyunca ağzım sulanıyo komik ama günde 3-4 tane yedim...bana kalsa daha çok yicemde bi zararı varmıdır kanı sulandırıyo ya o bakımdan bebeğe zarar verirmi bilmiyorum...duydunuzmu böyle bişey..

cnm ne güzel işte c vitamini...hiç birşey olmaz bebeğine.

Bi de bu kese görünmesinden sonra kalp atışı duyulması aşaması var cnm. Bi de onun için bekleyeceksin.. Benim hayatımın en yavaş geçen dönemi o dönemdir mesela Onun için bunun için derken de 9 ay geçiveriyo zaten..

Ayyyyyy sanki ilk kez hamile kalıyormuşum gibi heyecanlıyım.
Frambuaz söylediğin gibi önce keseyi görmek için bekle, sonra kalp atışını bekle,
sonra ikili testin sonucunu bekle, yok şeker yüklemesini bekle,
sonra da en muhteşem heyecan doğum...
Rabbim bize sabır, bebişlerimize sağlık versin.

Kızlar hepinize merhaba,

Bugün ben de hamile olduğumu öğrendim.Hala şoktayım,çünkü korunuyorduk ve hiç beklemiyorduk.Çok değişik bir duygu,yüzümde garip bir tebessümle dolanıyorum etrafta

Kızlar hepinize merhaba,

Bugün ben de hamile olduğumu öğrendim.Hala şoktayım,çünkü korunuyorduk ve hiç beklemiyorduk.Çok değişik bir duygu,yüzümde garip bir tebessümle dolanıyorum etrafta

tebrikler ne güzel uğraştırmamış hiç sizi:)).biz biraz uğraştık ama meleğim en sonunda benimle.

bende hamileyimmm,
dün öğrendim.
çok heyecan verici bir duygu.
ikinci kez olsada hep ilk gibi hissediyor insan...

Son düzenleme:
Kızlar hepinize merhaba,

merhaba Izmirli,

tebrikler canim, Allah cok bekletmemis sizi demekki. hayirli hamislikler insallah...Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah.

bende hamileyimmm,
dün öğrendim.
çok heyecan verici bir duygu.
ikinci kez olsada hep ilk gibi hissediyor insan...

Bitanesi tebrikler,

hayirli olsun seninde hamisligin. Sen ilk dogumunu ne zaman yapmistin ve normal dogummuydu? Allah sanada sag salim kucagina almayi nasip etsin..

sevgiler kizlar

Meraba kızlar, hamile kalmadan önce hep sizlerin yazdıklarınızı okuyor keyifleniyordum.Aslında ben daha erken diyorudum, doğum kontrol hapı kullandım 2 sene sonra sağlık sorunu yaratır diye bıraktım.3 ay sonra hamile kaldım. şuan 4+3 hamileyim. ama aşırı derecede yorgun, depresif .işten gelince uyuyan, içimdekini hissedince bile kendimi kötü hisseden eşimle sürekli dalaşan biri oldum.bana ilk başlarda yaşadıklarınızı yada bu durumun normal olup olmadığını anlatabilirmisiniz

merhaba hanımlar,forumdada anneliktede yeniyim:)pıtırcığım şu an 7 haftalık,ve ben sevinç heyecan korku kaygı sabırsızlık merak... hepsini birarada yaşıyorum.Rabbim tüm dileyenlere versin,sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…