Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

slm arkadaşlar bende çok çocuğum olsun istiyorum bugün 36.gün oldu regl olduktan sonra dün akşamda o hızlı testlerden yaptım çift çizgi kutusunda yüzde 99 yazıo ama ben yinede kantesti yaptırayımı bilmiom bide iice midem bulanmaya başladı oruçta tutuyorum ne yapmam gerekir bi yardımcı olursanız sevinirim.

Bana ne oluyosa ben de sizleri okuyunca heyecanlanıyorum.
Hamile değilim, olma gibi bi ihtimalim de yok bu aralar ama beni de topiğinize fahri üye olarak alır mısınız ey topik ahalisi? Sizin mutluluğunuzu, heyecanınızı paylaşmak istiyorum...

mrb tatlım,bende hamileliğin başındayım.yorgunluk,uyku hali,aşırı duygusallık bende de var.hatta ilginç bir bulantı da var ne zaman gelceğini bilmediğim günümü zehir eden...sadece yoğurt çorbası ve patates haşlaması yiyebiliyorum bütün bunları yaşarken de aklımda tek birşey var; bebeğimin sağlıklı gelişmesi...sırf onun için sakin olmaya çalışıyorum,gebeliğin yarattığı ağrı ve bulantıları bebeğimin varlığına bir işaret sayıyorum ve GEÇECEK diyerek kendimi motive ediyorum.herşey kafada bitiyo, dene bak faydasını göreceksin,Allah yardımcın olsun:80:

bulantılarımı da paylaşırmısın lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:26:

canım hayırlı olsun aynı hisler çoğumuzda var beni bıraksalar 24 saat uyurum ama çalışıyorum maalesef sinirliyim hassasım vs vs bunlar normal hormonlar çalışıyo rahat ol
canım senin bebişinde hayırlı olsun
canım eğer idrarda pozitifse hata payı yoktur ama gebelik takibi için kan testi önemli bence yaptırmalısın
başımızın üstünde yerin var diyorum topik sahibi berraksudan izin isteyerek

Kan testi yaptırmanı öneririm cnm. Sonucunu kesin olarak öğrenmiş olursun.
Ayrıca bulantılar konusunda da Allah yardımcın olsun..Hamileliğin en zor dönemi o günler gerçekten.

bulantılarımı da paylaşırmısın lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:26:

Ben o dönemde yataktan hiç kalkamamıştım. Yataktan kalkıp lavaboya gidecek halim bile olmamıştı yani. 12. haftada bitiyor galiba di mi bu bulantılar? O zamana kadar gün saymıştım.

Aslında bulantılar, bebeğinizin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş biliyor musunuz...

benim hiç bulantım yok benim bebeğim sağlıksız mı yani:26:

canim cok sevindim masallah nazar degmesin benimde az kaldi heyecanliyim baya carsamba gunu sabah 9 ay esimle evlenirkende bu kadar heycan yapmismiydim asik olup evlendik bide dusunun ki bu nasil birseymis ya herseyi geride birakiyormus annem hep derdide ben yok canim o kadarda degil diye dusunurdum annem hakliymis yeni hamilelerimiz hosgeldiginiz allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsn bizede tabi hep birlikte ilerleyelim insallah

yeni hamişler hepinizin minnoşları hayırlı olsun
benim gibi saçma sapan zamanlarda mide bulantısı çeken varmı kızlar benim sabahları bulanmıyo kahvaltı yapıyorum başlıyo öğlen akşam gece hep bi bulantı..rahatlatmak için limonu keşvettim bide canım çok çekiyo iyi geliyo gibi ama yarımsaat sonra yine aynı..ben bugün itibariyle 5+5 deyim kusma yok ama sürekli bulantı benim gibi olan varmı sizde sadece sabahlarımı oluyo???????

yeni hamişler hepinizin minnoşları hayırlı olsun
benim gibi saçma sapan zamanlarda mide bulantısı çeken varmı kızlar benim sabahları bulanmıyo kahvaltı yapıyorum başlıyo öğlen akşam gece hep bi bulantı..rahatlatmak için limonu keşvettim bide canım çok çekiyo iyi geliyo gibi ama yarımsaat sonra yine aynı..ben bugün itibariyle 5+5 deyim kusma yok ama sürekli bulantı benim gibi olan varmı sizde sadece sabahlarımı oluyo???????

halime şükretmeliyim o zaman,bnmki o kadar değil günlük yaşantımı etkilemiyor,sadece kraker ve haşlanmış patatesten sıkıldım o kadar.gün boyu mide huzursuzluuyla dolaşmak moralimi bozuyor.12. haftayı iple çekiyorum ve bebişimin sağlıklı olduunu düşünüp avunuyorum o zaman

canım benim öncelikle bebişin hayırlı olsun.seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende aynı durumdayım sabah bulantısı diye birşey yok GÜNBOYU bulantısı var.acıktıkça daha kötü oluyorum ama yemek de eziyet,ancak zorla da olsa bişiler yiyorum midem biraz rahatlıyo.ben çareyi tuzlu çubuk kraker ve tuzlu leblebide buldum.özellikle sabah kalkmadan ağzına üçbeş kraker at ve 10-15 dk sonra kalk.sabah bulantısını hafifletiyo.doktorum da söylemişti.gün içinde sık sık ve az ye.ekşi elma şeftali fln yormuyo mideyi.kndime yağsız salçasız çorbalar yapıyorum yoğurtla domatesle baharatsız fln.haşlanmış ve ekşilenmiş patates de hem tok tutuyo hemde rahatsız etmiyo.bunlar bnm bulduğum çareler cnm.yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

merhaba kızlar.4 haftalık hamileyim.bulantısı olanların yazdıklarını okuyunca merak ediyorum.benim henüz yok.bu normal mi?5 yada 6. haftadan sonra mı başlar herkesin

merhaba kızlar.4 haftalık hamileyim.bulantısı olanların yazdıklarını okuyunca merak ediyorum.benim henüz yok.bu normal mi?5 yada 6. haftadan sonra mı başlar herkesin

selam canım...herkeste bulantı olacak diye bişey yok ki..benim hiç bulanmadı mesela ama başım çook dönüyordu benimde.eğer olacaksa da 1-2 hafta içinde başlar senin.

Son düzenleme:
selam canım...herkeste bulantı olacak diye bişey yok ki..benim hiç bulanmadı mesela ama başım çık dönüyordu benimde.eğer olacaksa da 1-2 hafta içinde başlar senin.

Aman amann bırak bulanmasın hamılelıgn en basında yanı hamıle oldugumu ogrendıkten sonra aaa nıe benm mıdem bulanmıoo yok efendım nıe benm canım bısey cekmıoo kendımden suphe edıorum dedım dedım :))) bak sımdı gayet guzl mıdem bulanıoo ama canım hala bısey ckmıo bende 6+2 dun gordum kesesını mınıgmn gayet guzl mıdem bulanıo ınsallah senın bulanmaz ALLAH yardımzımız olsun

maşşallah meleğine...ne heyecanlı oluyor o bekleyişler değil mi??kalp atışı elleri kolları derken...hele birde benim gibi çoook beklediysen salya sümük ağlamadan duramıyosun dr randevularında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…