Bana ne oluyosa ben de sizleri okuyunca heyecanlanıyorum.Ayyyyyy sanki ilk kez hamile kalıyormuşum gibi heyecanlıyım.
Frambuaz söylediğin gibi önce keseyi görmek için bekle, sonra kalp atışını bekle,
sonra ikili testin sonucunu bekle, yok şeker yüklemesini bekle,
sonra da en muhteşem heyecan doğum...
Rabbim bize sabır, bebişlerimize sağlık versin.
Meraba kızlar, hamile kalmadan önce hep sizlerin yazdıklarınızı okuyor keyifleniyordum.Aslında ben daha erken diyorudum, doğum kontrol hapı kullandım 2 sene sonra sağlık sorunu yaratır diye bıraktım.3 ay sonra hamile kaldım. şuan 4+3 hamileyim. ama aşırı derecede yorgun, depresif .işten gelince uyuyan, içimdekini hissedince bile kendimi kötü hisseden eşimle sürekli dalaşan biri oldum.bana ilk başlarda yaşadıklarınızı yada bu durumun normal olup olmadığını anlatabilirmisiniz
Bana ne oluyosa ben de sizleri okuyunca heyecanlanıyorum.
Hamile değilim, olma gibi bi ihtimalim de yok bu aralar ama beni de topiğinize fahri üye olarak alır mısınız ey topik ahalisi? Sizin mutluluğunuzu, heyecanınızı paylaşmak istiyorum...
canım hayırlı olsun aynı hisler çoğumuzda var beni bıraksalar 24 saat uyurum ama çalışıyorum maalesef sinirliyim hassasım vs vs bunlar normal hormonlar çalışıyo rahat olMeraba kızlar, hamile kalmadan önce hep sizlerin yazdıklarınızı okuyor keyifleniyordum.Aslında ben daha erken diyorudum, doğum kontrol hapı kullandım 2 sene sonra sağlık sorunu yaratır diye bıraktım.3 ay sonra hamile kaldım. şuan 4+3 hamileyim. ama aşırı derecede yorgun, depresif .işten gelince uyuyan, içimdekini hissedince bile kendimi kötü hisseden eşimle sürekli dalaşan biri oldum.bana ilk başlarda yaşadıklarınızı yada bu durumun normal olup olmadığını anlatabilirmisiniz
canım senin bebişinde hayırlı olsunmerhaba hanımlar,forumdada anneliktede yeniyim:)pıtırcığım şu an 7 haftalık,ve ben sevinç heyecan korku kaygı sabırsızlık merak... hepsini birarada yaşıyorum.Rabbim tüm dileyenlere versin,sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin inşallah.
canım eğer idrarda pozitifse hata payı yoktur ama gebelik takibi için kan testi önemli bence yaptırmalısınslm arkadaşlar bende çok çocuğum olsun istiyorum bugün 36.gün oldu regl olduktan sonra dün akşamda o hızlı testlerden yaptım çift çizgi kutusunda yüzde 99 yazıo ama ben yinede kantesti yaptırayımı bilmiom bide iice midem bulanmaya başladı oruçta tutuyorum ne yapmam gerekir bi yardımcı olursanız sevinirim.
başımızın üstünde yerin var diyorum topik sahibi berraksudan izin isteyerekBana ne oluyosa ben de sizleri okuyunca heyecanlanıyorum.
Hamile değilim, olma gibi bi ihtimalim de yok bu aralar ama beni de topiğinize fahri üye olarak alır mısınız ey topik ahalisi? Sizin mutluluğunuzu, heyecanınızı paylaşmak istiyorum...
slm arkadaşlar bende çok çocuğum olsun istiyorum bugün 36.gün oldu regl olduktan sonra dün akşamda o hızlı testlerden yaptım çift çizgi kutusunda yüzde 99 yazıo ama ben yinede kantesti yaptırayımı bilmiom bide iice midem bulanmaya başladı oruçta tutuyorum ne yapmam gerekir bi yardımcı olursanız sevinirim.
bulantılarımı da paylaşırmısın lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:26:
Ben o dönemde yataktan hiç kalkamamıştım. Yataktan kalkıp lavaboya gidecek halim bile olmamıştı yani. 12. haftada bitiyor galiba di mi bu bulantılar? O zamana kadar gün saymıştım.
Aslında bulantılar, bebeğinizin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş biliyor musunuz...
Yok canım Allah korusun... Her bünyede bulantı olmayabiliyor.benim hiç bulantım yok benim bebeğim sağlıksız mı yani:26:
kızlaaaaarrrr içimde minicik bi kalp atıyoooo çok şükür gördük dün herşey yolunda
kızlaaaaarrrr içimde minicik bi kalp atıyoooo çok şükür gördük dün herşey yolunda
Ben o dönemde yataktan hiç kalkamamıştım. Yataktan kalkıp lavaboya gidecek halim bile olmamıştı yani. 12. haftada bitiyor galiba di mi bu bulantılar? O zamana kadar gün saymıştım.
Aslında bulantılar, bebeğinizin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş biliyor musunuz...
yeni hamişler hepinizin minnoşları hayırlı olsun
benim gibi saçma sapan zamanlarda mide bulantısı çeken varmı kızlar benim sabahları bulanmıyo kahvaltı yapıyorum başlıyo öğlen akşam gece hep bi bulantı..rahatlatmak için limonu keşvettim bide canım çok çekiyo iyi geliyo gibi ama yarımsaat sonra yine aynı..ben bugün itibariyle 5+5 deyim kusma yok ama sürekli bulantı benim gibi olan varmı sizde sadece sabahlarımı oluyo???????
merhaba kızlar.4 haftalık hamileyim.bulantısı olanların yazdıklarını okuyunca merak ediyorum.benim henüz yok.bu normal mi?5 yada 6. haftadan sonra mı başlar herkesin
selam canım...herkeste bulantı olacak diye bişey yok ki..benim hiç bulanmadı mesela ama başım çık dönüyordu benimde.eğer olacaksa da 1-2 hafta içinde başlar senin.
Aman amann bırak bulanmasın hamılelıgn en basında yanı hamıle oldugumu ogrendıkten sonra aaa nıe benm mıdem bulanmıoo yok efendım nıe benm canım bısey cekmıoo kendımden suphe edıorum dedım dedım :))) bak sımdı gayet guzl mıdem bulanıoo ama canım hala bısey ckmıo bende 6+2 dun gordum kesesını mınıgmn gayet guzl mıdem bulanıo ınsallah senın bulanmaz ALLAH yardımzımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?