Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

teşekkürler kızlar.içim rahatladı.daha çok yeni belkide bundandr.insan merak ediyo bazen bir sorun mu var diye.ama sizin yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyor.

maşşallah meleğine...ne heyecanlı oluyor o bekleyişler değil mi??kalp atışı elleri kolları derken...hele birde benim gibi çoook beklediysen salya sümük ağlamadan duramıyosun dr randevularında

Ahhh arkadasımm cok garıp bır duygu bu ınsan bekleyemıyokı dr gıtmeyen ınsanlara ınanamıorum:)) ben 27 temmuzda kan tahlılı yaptrdım sonucum 48 cıktı dr rahme baktı dedı evet kalınlasmıs vs ama cok erken bısey demem ıcın gel 3 gn sonra tekrar yaptr o 3 gn hıc gecmedı hergun 1 sene :)))) neyse 3 sene gectı gttım 175 cıktı degerım dedı ok artık hamıleym dıyebılrsın dedı :))) gttm mıllete hamıleym dedım soruolr nekdrlk yaa bılmıorum daha cok yenı bende yenı ogrendm gozukmedıkı :)) bana dedıkı 15nde gel dayanamadım artık ıste dun gıttım :)))) 15de bıdaha gtcm ama kalp atısını duymadm bıraz uzuldum ama 8. haftaya kadr yolu varmıs ALLAH tn hayırlısı ama beklemek zor ıssss cok zorrrrrrrrrrrr

sağol canım darısı başına hatırladığım kadarıyla aynı gidiyodu bizim bebekler 7. haftaya girdik dediğin gibi çok farklı ve güzel bi duygu bide zor bulunca insan daha da heyecanlanıyo korkuyo ama güzel bişey diyecek kelime bulamıyorum
hadi gözün aydın cnm darısı benimde başıma neyle baktılar ultrasonlamı dopler dedikleri şeylemi bide alttanmı baktılar..üff çok soru sordum

evet canım darısı hepinizin başına ultrasonla baktı dr alttan baktı evet alttan daha net görünüyo sesini dinlettirmedi sadece gösterdi atıp duran küçücük bişeydi 1 ay sonra tekrar çağırdı

kızlar bu arada geçen gün eczacı kadına sinir oldum...ne saçma insanlar var..ayyy sen ne tatlısın falan göbeğine bak diye afedersiniz yağlama yıkama yapıyordu...bende teşekkür ettim kibarca.ayy senin yaşındaa küçükmüş dedi..ne küçüğü 30 olduk neredeyse dedim..tedaviyle oldu çok aradım yavrumu ben dedim...kadın aaaa ikiz mi yani dedi.sanki tedavi görünce hemen çoğul olacak...aşılamalar tutmadı kendiliğinden oldu ikiz falan değil dedim bende en sonunda...sinir şeyy yaaa

Gözün aydın canım darısı bebısının kalp sesını duyamamıs hamılelerın basına :))

Yurdum ınsanı meraklı sekerım sıkma canını :))) bazn benmde dıkkatımı cekerler lakın hıc kımsenın gobegıne yapısmam uzktan bakrım

bende dr 4 hafta sonra gel diyor ya normal kontrollere 15 günde bir gelsem olmaz mı diyorum..ben bir ay dayanamıyorumda:))) amma sanırım 7 aylıktan sonra 15 günde bir çağırıyolar...olsun ben yine sık sık giderimm...aaa özlüyorum yavrumu napiim ama...eve ultrason alalım biz en iyisi ne dersiniz

Dediğim gibi şekerimm biz çok meraklı bi milletiz yurtdışında belli başlı zamnlar dışında katıyen bakılmıyo onlar napsın :)))) bn cok merk edıorum sımdı kesesını gordum kalbının sesını duymk ıstıorum bu bole katlanck gıtck cok zor bısey yaa hamıle kalmk ıste ayrı kaldıktn sonra ayrı dogum surecı ayrı dogrduktn sonra ayrı annemn bı lafı vardır :)))) ANA OLMADA NE İSTERSEN OL :)))))

merhaba kızlar.4 haftalık hamileyim.bulantısı olanların yazdıklarını okuyunca merak ediyorum.benim henüz yok.bu normal mi?5 yada 6. haftadan sonra mı başlar herkesin

cnm ilk aylarda benim çok hafif bulantılrım oluyordu..3.ayımı doldurduktan sonra aman allahım bi mide bulantısı bi mide bulantısı...

baktım dayanamayacağım dr gittim metpamid ve gavinson şurup verdi günde 1 defa alıyorum şükür düzeldim..

Saol canım cok morl oldu surda 1 bucuk ay gecsede rahata ersem dıye beklıorum :))))) bn zaten mıdesınden rahatsız olan bı kısılıgım ALLAH yardım etsın dılerım 3. aydn sonra ustune bıde mıdem bulanmaz

Bitanesi tebrikler,

hayirli olsun seninde hamisligin. Sen ilk dogumunu ne zaman yapmistin ve normal dogummuydu? Allah sanada sag salim kucagina almayi nasip etsin..

sevgiler kizlar

çok teşekkür ederimmm,
ilk doğumum yaklaşık 4 sene önceydi.
bir yaramaz oğluşum var :))
evet normal doğumdu ama çokkötü geçti benimiçin. çünkü ben çok zayıfım normalde, ve doğumdada fazka kilo almadım,
dr um normal yapabilirsin dedi
ama o gün geldiğinde herşey bir kabusa dönüştü.....
çok şükür oğlum kurtuldu.
ama bu sefer kesinlikle sezeryan yapcaz Allahın izniyle.

Rabbim bütün hamişlere kolay hamilelik ve doğum versin inşallah.
Bekleyenlere de bir an önce bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

selam hamiş bayanlar
Allah herkese sağlıcakla bebişlerını kucagına almayı nasip etsın ıns
bende yenı anne adayıyım
muhtemelen 5 haftalık
bende burdayım artık
ayrıca beklemedık bır hamılelık bıraz erken evlenelı 3 ay oldu
herkese hayırlı olsun

Söylediğin gibi etrafımızda; saçma, görevinin ne olduğunu unutup başka şeylerle ilgilenen insan çok canım.
Ben bebek için, test yaptırmaya geçen ay sağlık ocağına gittim. Doktora planlı gebelik olduğunu
test yaptırmak istediğimi söyledim. Doktorum günün geçsin öyle gel dedi.
İlişkiden sonraki 8-10 gün sonra eğer hamilelik başladıysa kanda çıkıyor,
ben ilk hamileliğimi böyle öğrenmiştim dedim.
Ama değerli doktorumu test yaptırmak için ikna edemedim. Ne dediysem kabul etmedi
Çok sinirlendim. Elim ayağım boşaldı.
Sonra hastaneye gidip yaptırmak zorunda kaldım.

merhaba kızlar.4 haftalık hamileyim.bulantısı olanların yazdıklarını okuyunca merak ediyorum.benim henüz yok.bu normal mi?5 yada 6. haftadan sonra mı başlar herkesin

tatlım öncelikle bebişin hayırlı olsun.bende ilk zaman hayıflanıyordum neden bulanmıyor bi sorun mu var diye.6.haftayı doldurduktan sonra başladı malesef.ne annem ne de teyzelerim bulantı yaşamamışlar benimki şanssızlıkinşallah senin hiç bulanmaz ve rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin

tekrar merhaba canim,

Allah oglunu sana bagislasin, dogumunun kötü gecmesine üzüldüm canim, kötü bir deneyim olmus senin icin. Benim teyzemin kizida ilk dogumunu normal yapmisti, o da cok zor bir dogum yasamis, o da senin dedigin gibi zayifti, fazla kilosuda yoktu, boyuda cok uzun degil falan, ondan sonra ki cocugunu ise sezeryanla dünyaya getirdi. Ilk dogumunda öyle zorluklari yasadigi icin, korkmus sanirim - ikincide sezeryani tercih etti. Zaten yengeside hemsire, 3 cocugu var, o bile 3 cocugunuda isteyerek sezeryanla dünyaya getirdi. Demek ki onunda korktugu seyler vardi ne bilim ).

Ne sekilde olursa olsun Allah hayirli dogum nasip etsin cümlemize.

canim, senide tebrik ederim - baya bir erken olmus hamisligin ama olsun, vardir bir hayir elbet. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin sanada...

selamlar

kızlar doktordan geliyorum cnm çok sıkkın daha bebişim 5 haftalık bugün idrar yollarından enfeksiyon yüzünden 1000mg lık antibiyotik iğne yazdı doktor sabah akşam birincisini vuruldum ama korktum bebeğime zarar verirmi tamda ilaç almamam gereken gebelik döneminde
sizce bi zararı varmı yarın başka bi doktora randevu almıştım onada danışıcam öyle vurulcam..inşallah bebeğime zarar vermez çok tedirginim mg. yüksek gibi geldi
idrar yolu enfeksiyonundan tedavi olan varmı antibiyotik kullanan nolurrr bi akıl verir çok huzursuzum...

idrar yolları enfeksiyonu önemli bi durum..ilaçlarını dr a sor tabi yine de ama enfeksiyon ilaçtan daha çok zarar verir bebeğe...geçmiş olsun canımm...

idrar yolları enfeksiyonu önemli bi durum..ilaçlarını dr a sor tabi yine de ama enfeksiyon ilaçtan daha çok zarar verir bebeğe...geçmiş olsun canımm...

saol cnm..ben küçüklüğümden beri yaşıyorum bu rahatsızlığı tahliller ultrasonlar ama bi allahın kuluda demediki yanman yok yinede idrar kültürü yapalım diye yanma yoksa idraryolunda sorun yok diyip yollayan hatta idrar kültürünü sorduğumda sana gerekyok diyen kaç doktor bozuntusu biliyorum..aklınızda bulunsun kızlar idrarda yanma olmasa bile kültür mutlaka yaptırın en önemli belirtisi gece kasık idrar torbası ağrısıyla uyanmak azcık bile idrar olsa ağrı yapar...ben yandım siz yanmayın benden söylemesi...benim korkum bebeğime antibiyotiklerin zarar verme düşüncesi hatta en kötüsü söylemek bile istemiyorum..

canim doktorun uygun gormeseydi bebegini riske atmazdi kesinlikle ama sen icini rahatlatmak icin sor yine diger doktorunada insallah cabuk gecer allah yardimcin olsun

ilacin prospektusunde hamilelikte kullanim ile ilgili bir bilgi vardir mutlaka, bir bakin bence.
bir de asagidaki videoyu izleyin iciniz rahatlasin :)

Gebe kadınlar antibiyotik kullanabilir mi? - UZMANTV

eger doktorunuz hamile oldugunuzu bilerek verdiyse mutlaka dikkat etmistir zarar vermeyen bir antibiyotik olmasina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…