Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

bende 9 haftalık hamileyim ama bendede hiç bulantı yok bazen bir problemmi var diye üzülüyorum

kızlar bende de çok kasık ağrısı vardı ama 10 gündür yerini bulantıya terketti çok açım ama yemek önüme
gelince yiyemiyorum iştahsızlık var

yok cnm kesti antibiyotiği bugün yeni bir doktora gittim iykide gitmişim dünya tatlısı bi doktormuş mete bey sonunda iyibir seçim yaptım antibiyotik almamı yasakladı tek kullanımlık toz verdi gece içip mesaneyi bekletcekmişim..inşallah meleğim zarar görmez...enfeksiyona rağmen içim kıpır kıpır meleğimin kalp atışlarını gördük eşimde bende afalladık çok erkendi beklemiyoduk alttan muayeneyle 6 haftalıkta çıktı allahım tüm bebeklerimizi nazarlardan korusun..
bi yanım seviniyo bi yanım korkuyo 12. aya kadar riskli dedi doktor..allahım sevincimizi kursağımızda bırakmaz inşallah..

evett bende 9 haftalık hamişim ama hiç bulantım yok yazıyı okuyunca birden cok üzüldüm benim bebişim sağlıksızmı diye zaten duygusalım ağlıycam şimdii

benim artık var ve çok kötü bişey canım olmasın daha iyi bebeğin sağlığıyla alakası yok bence bulantının

Son düzenleme:
ben de 6 haftalık hamileyim arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün bebeğimi gördüm kalp atışını seyrettim yalnız doktorda çok şaşırdı mm ölçüleri 7 haftalık görünüyor dedi emin misin son adet tarihin doğru mu dedi ben de kesinlikle emin olduğumu söyledim. bi daha ki sefere tekrar bakalım dedi.sizce nedir bu?

kızlar kilo konusunda doktor bişey söyledimi bana doğuma kadar 10 kg ya izin veriyorum dedi oysa ben 174 boyunda 68 kilodayım hani evellalah 80 ide 85 ide kaldırırım almasam daha iyi tabiiikide sizde bi sınırlama varmı??

evett bende 9 haftalık hamişim ama hiç bulantım yok yazıyı okuyunca birden cok üzüldüm benim bebişim sağlıksızmı diye zaten duygusalım ağlıycam şimdii
Yok arkadaşım Allah esirgesin.. Ben bilir kişi değilim bu konuda.. O bulantılı arkadaşımıza moral olsun die yazmıştım.. Sonra sizler böyle söyleyince çok pişman oldum öyle yazdığıma... Yani demek istediğim şuydu: Hormon seviyesi her gün iki katına çıktığından bulantı oluyormuş, bu da hamileliğin olağan seyrinde olduğmuzu gösteriyormuş. Ama bazı bünyelerde (şanslı olanlar) hormonlar 2 katına çıksa bile bulantı olmuyormuş... Yani bulantı oluyorsa herşey normal demek ama olmuyorsa da yolunda değil demek değil...

Ay çok karışık anlattım..Umarım anlaşılabilmişimdir..

benim artık var ve çok kötü bişey canım olmasın daha iyi bebeğin sağlığıyla alakası yok bence bulantının

Aynennn katılıorumm hıc ozenme korkmada bulantının saglıkla alakası yok dun cıkarmayada basladımmm cok kötu bısey durmadnnn mıden bulanıo durmadn o mıdenı hıssedıosun oyyyyyy sabh kalktm dedım yk artık cıkartmım yanııı gttm lımon dayadm agzıma :))) o lımon parcasını emzık gıbı eme eme uyudum cok ıyı geldı lakınn denersenz sakın uyumayn dudgmn ıcı fln hep sıstı :)))))) amaa cok ıyı geldı mutlaka mıdenz bulndıgnda ufak bı parca lımon alın agzınıza ALLAH yardımcımız olsn

SUDESU neden üzülüyosun doktor kontrollerinde sorun çıkmıyosa kendini şanslı say bazı kişilerde hiç bulantı olmadan doğuma kadar gidiyomuş ne güzel...bulantı kötü ya benim mesela gün içinde akşam gece sürekli var ama yinede yiyorum iştahım sevinçten açık galibaa

ewet limon bulantıda mucize iksir benim kurtarıcım bulandıkça soyup soyup yiyorum doktorda sorunyok yiyebilirsin dedi ya günde 1 kg yermişim artık

ewet limon bulantıda mucize iksir benim kurtarıcım bulandıkça soyup soyup yiyorum doktorda sorunyok yiyebilirsin dedi ya günde 1 kg yermişim artık

Benim bulanmanın yanında rahatsızlıgmda oldugu ıcın ole yemeye korkuyorum netıcede asıtlı bı yıyeck mıdemn bulantısı gecer dıgerı baslarsa sar basa yanı :)) o yuzden bulandıkca 1 parca bana ıdeal :)))) 3 aydn sonra gecer dıyoryar ınsallah gecer hıcbırsey canım ckmıyor sıgarayıda bıraktm kokulr burnuma burnuma gelıyoo 1 bucuk ay gecınce hepsı gecer gıder ınsallah 3 aydn sonra azalıoms bu gebelk hormonu buna paralel olrkta bulantılr ortadan kalkıyoms yanls bılmıorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…