tatlım öncelikle bebişin hayırlı olsun.bende ilk zaman hayıflanıyordum neden bulanmıyor bi sorun mu var diye.6.haftayı doldurduktan sonra başladı malesef.ne annem ne de teyzelerim bulantı yaşamamışlar benimki şanssızlıkinşallah senin hiç bulanmaz ve rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin
Ben o dönemde yataktan hiç kalkamamıştım. Yataktan kalkıp lavaboya gidecek halim bile olmamıştı yani. 12. haftada bitiyor galiba di mi bu bulantılar? O zamana kadar gün saymıştım.
Aslında bulantılar, bebeğinizin sağlıklı olduğunu gösteriyormuş biliyor musunuz...
bende 9 haftalık hamileyim ama bendede hiç bulantı yok bazen bir problemmi var diye üzülüyorum
kızlar bende de çok kasık ağrısı vardı ama 10 gündür yerini bulantıya terketti çok açım ama yemek önüme
gelince yiyemiyorum iştahsızlık var
kızlar bende de çok kasık ağrısı vardı ama 10 gündür yerini bulantıya terketti çok açım ama yemek önüme
gelince yiyemiyorum iştahsızlık var
ağrı yok ama iştahsızlık bende de var aç aç dolaşıyorum 2 gündür yemek görmek istemiyorum
ilacin prospektusunde hamilelikte kullanim ile ilgili bir bilgi vardir mutlaka, bir bakin bence.
bir de asagidaki videoyu izleyin iciniz rahatlasin :)
Gebe kadınlar antibiyotik kullanabilir mi? - UZMANTV
eger doktorunuz hamile oldugunuzu bilerek verdiyse mutlaka dikkat etmistir zarar vermeyen bir antibiyotik olmasina.
funda senin kaç haftalık benim 11+5
ağrı yok ama iştahsızlık bende de var aç aç dolaşıyorum 2 gündür yemek görmek istemiyorum
benim hiç bulantım yok benim bebeğim sağlıksız mı yani:26:
evett bende 9 haftalık hamişim ama hiç bulantım yok yazıyı okuyunca birden cok üzüldüm benim bebişim sağlıksızmı diye zaten duygusalım ağlıycam şimdii
Hele kokuları...Hala aklıma geldikçe bulanırım....
Yok arkadaşım Allah esirgesin.. Ben bilir kişi değilim bu konuda.. O bulantılı arkadaşımıza moral olsun die yazmıştım.. Sonra sizler böyle söyleyince çok pişman oldum öyle yazdığıma... Yani demek istediğim şuydu: Hormon seviyesi her gün iki katına çıktığından bulantı oluyormuş, bu da hamileliğin olağan seyrinde olduğmuzu gösteriyormuş. Ama bazı bünyelerde (şanslı olanlar) hormonlar 2 katına çıksa bile bulantı olmuyormuş... Yani bulantı oluyorsa herşey normal demek ama olmuyorsa da yolunda değil demek değil...evett bende 9 haftalık hamişim ama hiç bulantım yok yazıyı okuyunca birden cok üzüldüm benim bebişim sağlıksızmı diye zaten duygusalım ağlıycam şimdii
benim artık var ve çok kötü bişey canım olmasın daha iyi bebeğin sağlığıyla alakası yok bence bulantının
ewet limon bulantıda mucize iksir benim kurtarıcımbulandıkça soyup soyup yiyorum doktorda sorunyok yiyebilirsin dedi ya günde 1 kg yermişim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?