Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

benim önceki hamileliğim de sabah uyanınca bişey yemezsem midem aşırı bulanıyordu.karnım sürekli actı ve sürekli, yiyordum yemezsem midem bulanıyordu.ve çok kilo almıştım.bu sefer tam tersi hiç bi belirti yok şuan belki de henüz erkendir 6 haftalığım ya.bakalım ama benim de canım ekşi şeyler istiyor mesela limon demişsiniz nasıl canım istedi şuan limon yiyorum:))

en son 7 haftalıkken gittik kalp atışını duyduk ve gelişimi güzel dedi doktorum biraz ara verdikya haftaya gidicem doktora göremediğim için duygusalım biraz yoksa yorumu yazan arkadaşıma kırılmadım beni yanlış anlamasın lütfenhormonlar işte duygusallık had safhada

Arkadaşım hıc meraklanma bunun olcutu mıde bulantısı deıl bu sadece evet bulanıosa hersey yolunda dıyıp ısın ıcınden cıktkları bı durum :)) keske benmkıde bulanmasydı ılk basta hıcbısey hıssetmedım hatta nee mıdem bulanıo ne cnm cekıo bu ne yaa suphe edıorum fln dıodum ve oruca gırdım hıcbı sıkıntm olmadıgı ıcın lakın dun okdr kötu oldumkı bugndn sonra tutamıcm hıc ole dertlenme yanı bıde bulanırsa cok ararsın bu gunlrını :))))

hamilesin nasıl oruç tutuyosun benmi yanlış anladım???

kızlar bende bir göbek çıktı arada birz kaçırdım ama 1 kg almışım 6 haftalıkken..kilodan ziyade hep şişim hep şiş aynaya bakıyorum 5-6 aylık gibi duruyorum sizdede karın şişliği oluyomu sabah akşam inmiyo şişlik..:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

kızlar bende de çok kasık ağrısı vardı ama 10 gündür yerini bulantıya terketti çok açım ama yemek önüme
gelince yiyemiyorum iştahsızlık var

ya sütlücörek, ayni benim durumda senin gibi - ben bide progestan ve kan inceltici ve folik asit kullaniyorum, ne zaman ki ilaclari aldim - yemek yiyemiyorum mide bulantisindan... anlamadim gitti..Sabahlari bende malesef karin agrisi ve aclik hissi ve mide bulantisi ile kalkiyorum... biseyler atistirana kadar canim cikiyo...

Angel25 gecmis olsun canim, cok sevindim demek kalp atislarini duydun...darisi bizim basimiza insallah...

merhaba Ceylan,

tebrikler canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah... selamlar

teşekkürler angel25.amin allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza aldırsın inş.benim de karnım şiş aslında çok bişey de yemiyorum ama göbeğim kocaman ve canım çok sıkkın.önceki hamileliğimde 22 kilo almıştım yine öyle olcam diye korkuyorum.ekmek hiç yemiyorum meyve sebze yoğurt süt yediğim.ama bu göbek neyin nesi anlamadım..

aminnn....göbek meselesi ciddi boyutta hergün aynanın karşısında kendimi izliyorum gerçektende 5 aylık gibi görüntü oluştu hamile değilken böyle değildi gaz da değil benimki karnım sertleşti bebekten dolayımı artık diyorum ama çok erken değilmi ?????

bi topik açıcam gebelikte karın şişliği nezaman başlar göbek ne zaman kendini belli eder karnı şişenler buraya falan

sana bi link vericem bu şikayette olan sadece bizler değilmişiz:))
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lk-haftalarinda-karin-sisligi-olabilirmi.html

bendede aynı sıkıntı var.. tamam zaten göbekli yapim var ama bu göbek eski göbek değil :) daha 7. haftam ama sanki 4 aylık gb.. hele akşam oldumu nasıl şişiyooo

slm arkadaslar ben yeni katiliyorum araniza, bende hamisim
10. haftaya gun aldim cinsiyetini cok merak ediyorum ona gore alisverise ufaktan
basliycam, dogumum 15.03.2011, orucun ilk gunune kadar yedim ictim 5 kilo aldim, orucun birinci gunu
tutiyim dedim o gun bu gundur bulanti kusma basladi, allahim affetsin, midemden ztn rahatsizdim simdi
ac kalamiyorum kotu oluyorum, arkadaslar size bi sorum var 1 haftadir kalcamin ic tarafi agriyo ve rahmime krampgiriyo aranizda varmi benimle ayni kaderi paylasan fazla ayakta durdummu cok feci agriyo:-(

cnm benimde kasıklarımda ağrı oluyo fazla ayakta kalmamaya calıs. ben bulasıkları yıkarken bıle ağrı hissedince hemen istirat ediyorum.

Merhabalar, ben de 4 haftalık hamileyim :) Kalp atışı için bekliyorum.
Bu arada bugün 2-3 damla kahverengi lekelenmem oldu. Yerleşme kanaması diye ümit ediyorum.
İnşallah bebeğim canlanacak yakın zamanda.

Bu arada bugün 2-3 damla kahverengi lekelenmem oldu. Yerleşme kanaması diye ümit ediyorum.

cnm hayırlı ugurlu olsun bebeğin. en yakın zamanda kalp atıslarını duyarsın ınsallah

slm bebeğin hayırlı uğurlu olsun benimde 12+0 çok heyecanlı bende de felaket kasık ağrısı vardı 11 haftada birden bulantıya terketti yine var ama baya azaldı
ben 7.aya kadar hiç bişey almıcam çünkü ilk bebeğimi kaybettim bence sende alma para biriktiriyorum paraya bakar 1 günde alırsın hepsini Rabbim mutlu
sağlıklı bebişler nasip etsin

cnm benimde kasıklarımda ağrı oluyo fazla ayakta kalmamaya calıs. ben bulasıkları yıkarken bıle ağrı hissedince hemen istirat ediyorum.

merhaba kizlar,

sizinde hamislikleriniz hayirli olsun, hosgeldiniz topige... sevgiler selamlar

günaydın kızlar nasılsınız bugün yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bebişlerinizle beraber bizde bulantılı gaz sancılı ve uykusuz olarak başladık yeni bir iş gününe

ayyy cok uzuldum nasil olduda kaybettin bebisi ne kadarlikti:-(
dusuk riski varmiydi doktor hic bi sekilde soylemedimi sana risk var diye,
gerci veren allah alanda allah,
ilk evladima hamisim okadar heyecanliyimki,
kotu dusunmek istemiyorum herzaman demisimdir allah hakkimda
hayirlisini versin diye allahin izniyle saglikli bir evladim olur insallah
tum hamile annelere allah gonlunce sapa saglam bebek nasip eder insallahhhhhhhh
aramizda bebegini dusuren veya kaybedenlerede allahtan sabir diliyorum:-(
yuce rabbim bilendir yaradandir vardir bundada bir hayir deyip goz yummaladir
hepimize hayirli sorunsuz hamilelikler dilerim bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…