SUDESU neden üzülüyosun doktor kontrollerinde sorun çıkmıyosa kendini şanslı say bazı kişilerde hiç bulantı olmadan doğuma kadar gidiyomuş ne güzel...bulantı kötü ya benim mesela gün içinde akşam gece sürekli var ama yinede yiyorumiştahım sevinçten açık galibaa
en son 7 haftalıkken gittik kalp atışını duyduk ve gelişimi güzel dedi doktorum biraz ara verdikya haftaya gidicem doktora göremediğim için duygusalım biraz yoksa yorumu yazan arkadaşıma kırılmadım beni yanlış anlamasın lütfenhormonlar işte duygusallık had safhada
Arkadaşım hıc meraklanma bunun olcutu mıde bulantısı deıl bu sadece evet bulanıosa hersey yolunda dıyıp ısın ıcınden cıktkları bı durum :)) keske benmkıde bulanmasydı ılk basta hıcbısey hıssetmedım hatta nee mıdem bulanıo ne cnm cekıo bu ne yaa suphe edıorum fln dıodum ve oruca gırdım hıcbı sıkıntm olmadıgı ıcın lakın dun okdr kötu oldumkı bugndn sonra tutamıcm hıc ole dertlenme yanı bıde bulanırsa cok ararsın bu gunlrını :))))
kızlar bende de çok kasık ağrısı vardı ama 10 gündür yerini bulantıya terketti çok açım ama yemek önüme
gelince yiyemiyorum iştahsızlık var
yok cnm kesti antibiyotiği bugün yeni bir doktora gittim iykide gitmişim dünya tatlısı bi doktormuş mete bey sonunda iyibir seçim yaptım antibiyotik almamı yasakladı tek kullanımlık toz verdi gece içip mesaneyi bekletcekmişim..inşallah meleğim zarar görmez...enfeksiyona rağmen içim kıpır kıpır meleğimin kalp atışlarını gördük eşimde bende afalladık çok erkendi beklemiyoduk alttan muayeneyle 6 haftalıkta çıktıallahım tüm bebeklerimizi nazarlardan korusun..
bi yanım seviniyo bi yanım korkuyo 12. aya kadar riskli dedi doktor..allahım sevincimizi kursağımızda bırakmaz inşallah..
ben de 6 haftalık hamileyim arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün bebeğimi gördüm kalp atışını seyrettim yalnız doktorda çok şaşırdı mm ölçüleri 7 haftalık görünüyor dedi emin misin son adet tarihin doğru mu dedi ben de kesinlikle emin olduğumu söyledim. bi daha ki sefere tekrar bakalım dedi.sizce nedir bu?
teşekkürler angel25.amin allah bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza aldırsın inş.benim de karnım şiş aslında çok bişey de yemiyorum ama göbeğim kocaman ve canım çok sıkkın.önceki hamileliğimde 22 kilo almıştım yine öyle olcam diye korkuyorum.ekmek hiç yemiyorum meyve sebze yoğurt süt yediğim.ama bu göbek neyin nesi anlamadım..
aminnn....göbek meselesi ciddi boyuttahergün aynanın karşısında kendimi izliyorum gerçektende 5 aylık gibi görüntü oluştu hamile değilken böyle değildi gaz da değil benimki karnım sertleşti bebekten dolayımı artık diyorum ama çok erken değilmi ?????
bi topik açıcam gebelikte karın şişliği nezaman başlar göbek ne zaman kendini belli ederkarnı şişenler buraya falan
slm arkadaslar ben yeni katiliyorum araniza, bende hamisim
10. haftaya gun aldimcinsiyetini cok merak ediyorum ona gore alisverise ufaktan
basliycam, dogumum 15.03.2011, orucun ilk gunune kadar yedim ictim 5 kilo aldim, orucun birinci gunu
tutiyim dedim o gun bu gundur bulanti kusma basladi, allahim affetsin, midemden ztn rahatsizdim simdi
ac kalamiyorum kotu oluyorum, arkadaslar size bi sorum var 1 haftadir kalcamin ic tarafi agriyo ve rahmime krampgiriyo aranizda varmi benimle ayni kaderi paylasan fazla ayakta durdummu cok feci agriyo:-(
Merhabalar, ben de 4 haftalık hamileyim :) Kalp atışı için bekliyorum.
Bu arada bugün 2-3 damla kahverengi lekelenmem oldu. Yerleşme kanaması diye ümit ediyorum.
İnşallah bebeğim canlanacak yakın zamanda.
basliycam, dogumum 15.03.2011, orucun ilk gunune kadar yedim ictim 5 kilo aldim, orucun birinci gunu
tutiyim dedim o gun bu gundur bulanti kusma basladi, allahim affetsin, midemden ztn rahatsizdim simdi
ac kalamiyorum kotu oluyorum, arkadaslar size bi sorum var 1 haftadir kalcamin ic tarafi agriyo ve rahmime krampgiriyo aranizda varmi benimle ayni kaderi paylasan fazla ayakta durdummu cok feci agriyo:-(
cnm benimde kasıklarımda ağrı oluyo fazla ayakta kalmamaya calıs. ben bulasıkları yıkarken bıle ağrı hissedince hemen istirat ediyorum.
Merhabalar, ben de 4 haftalık hamileyim :) Kalp atışı için bekliyorum.
Bu arada bugün 2-3 damla kahverengi lekelenmem oldu. Yerleşme kanaması diye ümit ediyorum.
İnşallah bebeğim canlanacak yakın zamanda.
slm bebeğin hayırlı uğurlu olsun benimde 12+0 çok heyecanlı bende de felaket kasık ağrısı vardı 11 haftada birden bulantıya terketti yine var ama baya azaldı
ben 7.aya kadar hiç bişey almıcam çünkü ilk bebeğimi kaybettim bence sende alma para biriktiriyorum paraya bakar 1 günde alırsın hepsini Rabbim mutlu
ayyyyyyyyyy ayıptır söylemesi tavuktan nefret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?