Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

ben de çok acıkıyorum fazla yemememk için bol bol çubuk krakerler,meyve,yoğurt,salatalık bunlarla kandırıyorum midemi.ekmek arası özellikle yeşil zeytin mide bulantıma iyi geldi sadece sabahları acıkınca bulanıyor midem çok şükür yoğun değil.ama içimde bişi hep kemiriyor beni:)))

bende az önce hamile olduğumu öğrendim çok sevinçliyim havalara uçtumrabbim inşallah hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...benim 8 aydır olmuodu çok istiorduk eşimle rabbime binlerce şükür...)

hadi bakalım hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş

merhaba Elak,

hadi hayirli olsun..Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah...

merhaba kizlar buralari okuyup inceledigime inanamiyorum.bu sabah yogun hislerimden dolayi reglime iki gün olmasina ragmen test yaptim.ve hamile oldugumu yazdi.cok mutluyum ve cok heycanliyim.cumaya doktoruma gidip kan testi yaptircam .bakalim hep beraber görcegiz neler olcak n her sey su an asil büyüycekler.mucize birsey degil mi kizlar!? uyanmaktan korktugum rüya gibi.Allahim korusun sizleri, beni. sag salim dünyaya getirmek,büyütmek nasip etsin.

merhaba Aynisefa,

hayirli olsun canim...insallah hersey güzel gider...Allah sa salim kucagina almayida nasip etsin insallah...

slm arkadaşlar allahım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah. bende hamile olduğumu öğrendim. o kadar mutluyum ki anlatamam çok uzun zamandır bekliyorduk bu anı. benim tüp bebek tedavisi ile oldu. son adetimden sayarsak nerdeyse 5 hafta oluyor ama kese görünmedi. ilk kan testimde 351 2.sinde 1731 çıktı üç gün ara ile yaptım testi. doktor çok iyi artış dedi. bakalım cuma tekrar gel keseye bakalım dedi ama ben cumartesi gideceğim eşimde yanımda olsun o heyecanı birlikte yaşayalım istiyorum.

cnm hayırlı olsun hepimizin hayırlı evlatları olsun inşallah bende perşembe gidicem doktora bakalım ultrasonda görebilecekmiyiz :18: 4 gözle bekliyoruz eşimde en az benim kadar heyecanlı umarım görebiliriz

seninde hayırlı olsun canım zaman nasıl geçecek bilmiyorum çok heyecanlıyım. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

zaman dediğiniz gibi geçmek bilmiyor.bende her ay randevumu iple çekiyorum meleğimi görebilmek için...cumartesi günü de ayrıntılı ultrasona gidicem şimdiden heyecanlanıyorum

Bende bugün 4+5 oldum neredeyse 5 haftalık yani. kahverengi lekelenme 2 gün oldu ve bitti. Şu an gayet iyiyim inşallah hep böyle gider. Haftaya doktora tekrar görünücem belki kalp atışlarını duyarız ihtimaliyle...

merhaba arkadaslar,

cumaya doktorda sabah erkenden randevum var.randevuda hamile oldugum icin kan testi yapilmasi diisinda, mutlaka sormam gereken neler var.yada onlar direk bilgi veriyorlarmi gerekenler konusunda.tecrübelrinizi yazarmisiniz mümkünse?birde bu kan testi hemen sonuclaniyormu?ne kadar beklemeniz gerekti?simdiden tesekkürler........:44:

merhaba arkadaslar,

bugün minik bebisimin kalp atisini gördük esimle.. cok minik daha - 7 haftalik olmus... 4 hafta sonra yine kontrolümüz var, insallah hersey yolunda gider.. Allah sag salim kucagimiza almayida nasip eder insallah...

darisi tüm isteyen dileyen anne adaylarinin basina insallah...

bi sorum olacak 5 haftalık hamileyim ve sanırım kilo aldım bu kadar kısa sürede kilo alırsam 9 ay sonrasına halim nice olur
sizler kaçıncı aydan itibaren kilo almaya başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…