bendeeee kokusu bile dayanılmaz ama ben çok sevrdimçok acıkıyorum neler yesemki atıştırmalık
bendeeee kokusu bile dayanılmaz ama ben çok sevrdimçok acıkıyorum neler yesemki atıştırmalık
bende az önce hamile olduğumu öğrendim çok sevinçliyim havalara uçtumrabbim inşallah hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...benim 8 aydır olmuodu çok istiorduk eşimle rabbime binlerce şükür... )
bende az önce hamile olduğumu öğrendim çok sevinçliyim havalara uçtumrabbim inşallah hayırlısıyla hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...benim 8 aydır olmuodu çok istiorduk eşimle rabbime binlerce şükür... )
merhaba Aynisefa,
hayirli olsun canim...insallah hersey güzel gider...Allah sa salim kucagina almayida nasip etsin insallah...
slm arkadaşlar allahım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah. bende hamile olduğumu öğrendim. o kadar mutluyum ki anlatamam çok uzun zamandır bekliyorduk bu anı. benim tüp bebek tedavisi ile oldu. son adetimden sayarsak nerdeyse 5 hafta oluyor ama kese görünmedi. ilk kan testimde 351 2.sinde 1731 çıktı üç gün ara ile yaptım testi. doktor çok iyi artış dedi. bakalım cuma tekrar gel keseye bakalım dedi ama ben cumartesi gideceğim eşimde yanımda olsun o heyecanı birlikte yaşayalım istiyorum.
merhaba kizlar,
sizinde hamislikleriniz hayirli olsun, hosgeldiniz topige... sevgiler selamlar
cnm hayırlı olsunhepimizin hayırlı evlatları olsun inşallah bende perşembe gidicem doktora bakalım ultrasonda görebilecekmiyiz :18: 4 gözle bekliyoruz eşimde en az benim kadar heyecanlı umarım görebiliriz
seninde hayırlı olsun canım zaman nasıl geçecek bilmiyorum çok heyecanlıyım. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?