Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

bi sorum olacak 5 haftalık hamileyim ve sanırım kilo aldım bu kadar kısa sürede kilo alırsam 9 ay sonrasına halim nice olur
sizler kaçıncı aydan itibaren kilo almaya başladınız
kaç kilo aldın canım ben ilk gittiğimde yani 5 haftalıkken 69.5 du 1 hafta sonra 68.5 oldu kilo veriyorum çünkü bişey yiyemiyorum drum her ay için 1.5 kilo alman lazım dedi senin kilon hamilelikle alakalı değildir bence

bi sorum olacak 5 haftalık hamileyim ve sanırım kilo aldım bu kadar kısa sürede kilo alırsam 9 ay sonrasına halim nice olur
sizler kaçıncı aydan itibaren kilo almaya başladınız

cnm gebelikte 4.aydan sonra her ay 1 kilo alman yeterli olur dedi dr.şükür ben 4.ayıma girmek üzereyim kilo almadım

günaydin kizlar,

hamilelikde kan testi nasil oluyor?hemen sonuc belirleniyormu?beklememmi gerek.heycan basti beni.test yaptim hamileydim ve gercekten reglim gelmedi.

Merhaba arkadaşlar.bende yenihamişler kervanına katıldım. Son adet tarihim 16 temmuz du. bu ayın 15inde hamiş olduğumu öğrendim kan testinde. 16 sında doktora gittim doktor daha çok başındayız bebeğin kesesi henüzgörünmüyor. bu aralar çok dikkat etmen gerekiyor dedi. benim hep uykum var. uyuyorum uyuyorum hala hiç uyumamış gibiyim. birde çalışıyorum ama işe hiç kafamı veremiyorum. mide bulantıları ve baş dönmeleri de var. bu belirtiler için daha erken değil mi yaa. ben hiçkafamı kaldıramıyorum :44::44:

hayırlı olsun canım ben hamilelikten bu uyku halinden şüphelendim sürekli uyuyodum dedim heralde hamileyim bi test yaptım gerçekten hamileymişim 8. haftaya giriyoruz durum hala aynı çalışıyorum ama ayakta uyuyorum resmen mide bulantıları genelde 6. haftada başlıyormuş ama kişiden kişiye değişiyo tabi

merhaba benimde son adet tarihim 17 temmuz, dun doktora gittim karın ultrasonunda kese gözükmedi hftaya çağırdı çok heyecanlı bir bekleyiş inşallah kucağımıza alırız

merhaba benimde son adet tarihim 17 temmuz, dun doktora gittim karın ultrasonunda kese gözükmedi hftaya çağırdı çok heyecanlı bir bekleyiş inşallah kucağımıza alırız

bana da 25inde tekrar gel dedi daha çok küçük o yüzden görünmüyor dedi ama benim içim içimi yiyor. rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. ben hala inanamıyorum çok değişik bir duyguymuş

benm hem midem çok bulanıyordu. iftarda yemek bile yiyemedim bulantıdan çok aç olmama rağmen birkaç gün.hemde hep uyumak istiyordum. o yüzden şüphelendim test yaptım 2.çizgi silik çıktı. sonra kan testi yaptırdım hcg 335 çıktı. doktor hamilesin ama çok başındayız dikkat et kendine dedi. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ben 9 aydır istiyordum olmuyordu demekki zamanını bekliyomuş meleğim.

slm arkadaşlar ben de haftasonunu bekliyordum keseyi görmek için eşim de yanımda olsun istiyordum ama dayanamadım dün gittim minik fasulyemi gördüm. minicik daha çok güzel birşey ya. 5+3 olduk bugün son adet tarihine göre. şimdi de kalp atışlarını duymanın heyecanı sardı en erken ne zaman duyulur ki. bir de ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım çok bekledim bu an için şükür oldu ama hala rahatlayamıyorum. şu 9 ay geçsede kucağımıza alsak şu stres bitse :)))

cnm gebelikte 4.aydan sonra her ay 1 kilo alman yeterli olur dedi dr.şükür ben 4.ayıma girmek üzereyim kilo almadım

4haftalıkken gittik doktora 63 kilo idim. yani kendi normal kilom.
çok yemiyorum açlık hissim de yok ama karnım büyüdü gibi.
çocuktan mı, gazdan mı, kilodan mı bilemiyorum
midem bulanıo ama kusamıorum o yüzden kilo veremem
pilatese başlayacağım hem kolay doğum için hem kilo vermek için

cnm bizde bugun doktordan geldık ultrasonda hem kendını hemde kalp atıslarını gorduk. cok mutluyuz
tam 6 haftalık olmus bıtaneciğim

mrhba arkadaşlar bende en yeni anne adayınızım.şuan 5+4 çok küçük yani.keseyi geçen gün gördük.salı günüde bebeğime bakacak doktor.çok heycanlıyım uyuyamıyorum.çünkü çok uğraşlardan sonra çok sıkıntılardan ve kayıplardan sonra sorunsuz bi hamilelik yaşıyorum.başlarda sizlerde olan değişiklikler nelerdi.paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olurum.

Merhaba arkadaslar,

Ben de 5+1 gun ile taze anne adaylarindan biriyim. Rabbim hepimize yavrularimiza kavustugumuz gunu gotersin insallah.

sezensezen;

Bende de inanilmaz bir uyku hali var. Yaklasik olarak 2 haftadir arada bir bas donmesi yasiyordum. Istahim da yerindeydi. Ama son iki gundur istahim kapandi ve ac olsam da, midem su anda bulaniyor olmasa da, hicbirsey yemek istemiyor canim Bir de uyku hali bas donmesi ile birlesince hicbirsey yapacak guc bulamiyorum kendimde, ozellikle bugun. Sabahtan beri inanilmaz bir uyku hali + bas donmesi var. Ne yapicaz, bu durum ne kadar daha boyle devam eder bilmiyorum inan. Doktorum ayin 26'sinda bebisin kalp atislarini dinlemek icin gel dedi, simdi heyecanla o gunu bekliyorum :)

Allah kucağına almayaı nasip etsin inşallah canım. ben çok uyumaya başlamıştım sabah işe gitmek için kalktığımda resmen ağlıcak gibi oluyordum hamilelerin böyle olduğunu bilirdim ama hiç aklıma gelmemişti yeni kist ameliyatı oldum çünki yumurtalıklarımdan allah inşallah sağlıklı sıhhatli hayısrlısıyla çocuklarımızı kucağımıza verir

inş canım.yok bende uyku hali yok.hatta hiç uyuyamıyorum.hamilelikten önce bundan fazla uyurdum.bende sadece mide bulantısını çok yaşıyorum.gecem gündüzüm mide bulantısıyla geçiyor.ve hiçbirşey yiyemiyorum.ayrıca kilo vermeme rağmen göbeğim 4 aylık hamile gibi sizdede böle bişi oldumu?sen kaç haftalıksın canım

5 hftalığı geçtim canım sürekli midem bulantım var biliyormusun mide bulantısı çk iyiymiş bebeğin sağlıla durduğunu ifade ediyormuş

selam arkadaşlar 3 gün önce gebe olduğumu öğrendim,hissediyordumda zaten 5 gün günüm gemişti e test yapmayada karar vermiştim.3 yıllık evliyim yaklaşık 7,8 aydırda uğraşıoduk bebiş şimdi gelmeyi tercih etti rabbimin izniyle) çok mutluyuz..size bir sorum olacak kaç gün sonra doktora gitmeliyim?6 haftadan önce kese gözükmüo kalp atışı alınmıo dediler.sadece evde test yaptım inş. hiç bi sorun olmadan sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.buarada halen sanki adet olcakmışım gibi arada hafif bel ve azda olsa kasık ağrım olu,sizce bu normalmi kızlar?yardımcı olursanız sevinirim,ilk gebeliğim) herkese selamlarrrr...

bebişimin kalbini izledim pıt pıt diye atıyodu :)) darısı henüz göremeyenlerin başına :))

çok güzel bir duygu :)) ama vajinal baktı çünkü göbekliyim yağ dokusundan net gözükmüomuş :18::18: aslında o kadar şiman da değilim sadece 67 kiloyum :)))))

her neyse çok güzeldi :)) ama orda soramadım telaştan neden dinletmedi aceba sadece gösterdi ?? yada hangisi daha iyi.. ne bilim işte anlamadım bilginiz var mı bu konuda... birdahaki randevum 20 gün sonra.. kalbi gördükten sonra sizler kaç gün sonraya çağırdılar??

canım kaç haftalık hamilesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…