kaç kilo aldın canım ben ilk gittiğimde yani 5 haftalıkken 69.5 du 1 hafta sonra 68.5 oldu kilo veriyorum çünkü bişey yiyemiyorum drum her ay için 1.5 kilo alman lazım dedi senin kilon hamilelikle alakalı değildir bencebi sorum olacak 5 haftalık hamileyim ve sanırım kilo aldım bu kadar kısa sürede kilo alırsam 9 ay sonrasına halim nice olur
sizler kaçıncı aydan itibaren kilo almaya başladınız
bi sorum olacak 5 haftalık hamileyim ve sanırım kilo aldım bu kadar kısa sürede kilo alırsam 9 ay sonrasına halim nice olur
sizler kaçıncı aydan itibaren kilo almaya başladınız
Merhaba arkadaşlar.bende yenihamişler kervanına katıldım. Son adet tarihim 16 temmuz du. bu ayın 15inde hamiş olduğumu öğrendim kan testinde. 16 sında doktora gittim doktor daha çok başındayız bebeğin kesesi henüzgörünmüyor. bu aralar çok dikkat etmen gerekiyor dedi. benim hep uykum var. uyuyorum uyuyorum hala hiç uyumamış gibiyim. birde çalışıyorum ama işe hiç kafamı veremiyorum. mide bulantıları ve baş dönmeleri de var. bu belirtiler için daha erken değil mi yaa. ben hiçkafamı kaldıramıyorum :44::44:
Merhaba arkadaşlar.bende yenihamişler kervanına katıldım. Son adet tarihim 16 temmuz du. bu ayın 15inde hamiş olduğumu öğrendim kan testinde. 16 sında doktora gittim doktor daha çok başındayız bebeğin kesesi henüzgörünmüyor. bu aralar çok dikkat etmen gerekiyor dedi. benim hep uykum var. uyuyorum uyuyorum hala hiç uyumamış gibiyim. birde çalışıyorum ama işe hiç kafamı veremiyorum. mide bulantıları ve baş dönmeleri de var. bu belirtiler için daha erken değil mi yaa. ben hiçkafamı kaldıramıyorum :44::44:
merhaba benimde son adet tarihim 17 temmuz, dun doktora gittim karın ultrasonunda kese gözükmedi hftaya çağırdı çok heyecanlı bir bekleyiş inşallah kucağımıza alırız
hayırlı olsun canım ben hamilelikten bu uyku halinden şüphelendim sürekli uyuyodum dedim heralde hamileyim bi test yaptım gerçekten hamileymişim 8. haftaya giriyoruz durum hala aynı çalışıyorum ama ayakta uyuyorum resmen mide bulantıları genelde 6. haftada başlıyormuş ama kişiden kişiye değişiyo tabi
kaç kilo aldın canım ben ilk gittiğimde yani 5 haftalıkken 69.5 du 1 hafta sonra 68.5 oldu kilo veriyorum çünkü bişey yiyemiyorum drum her ay için 1.5 kilo alman lazım dedi senin kilon hamilelikle alakalı değildir bence
cnm gebelikte 4.aydan sonra her ay 1 kilo alman yeterli olur dedi dr.şükür ben 4.ayıma girmek üzereyim kilo almadım
merhaba arkadaslar,
bugün minik bebisimin kalp atisini gördük esimle.. cok minik daha - 7 haftalik olmus... 4 hafta sonra yine kontrolümüz var, insallah hersey yolunda gider.. Allah sag salim kucagimiza almayida nasip eder insallah...
darisi tüm isteyen dileyen anne adaylarinin basina insallah...
mrhba arkadaşlar bende en yeni anne adayınızım.şuan 5+4 çok küçük yani.keseyi geçen gün gördük.salı günüde bebeğime bakacak doktor.çok heycanlıyım uyuyamıyorum.çünkü çok uğraşlardan sonra çok sıkıntılardan ve kayıplardan sonra sorunsuz bi hamilelik yaşıyorum.başlarda sizlerde olan değişiklikler nelerdi.paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olurum.
Allah kucağına almayaı nasip etsin inşallah canım. ben çok uyumaya başlamıştım sabah işe gitmek için kalktığımda resmen ağlıcak gibi oluyordum hamilelerin böyle olduğunu bilirdim ama hiç aklıma gelmemişti yeni kist ameliyatı oldum çünki yumurtalıklarımdan allah inşallah sağlıklı sıhhatli hayısrlısıyla çocuklarımızı kucağımıza verir
inş canım.yok bende uyku hali yok.hatta hiç uyuyamıyorum.hamilelikten önce bundan fazla uyurdum.bende sadece mide bulantısını çok yaşıyorum.gecem gündüzüm mide bulantısıyla geçiyor.ve hiçbirşey yiyemiyorum.ayrıca kilo vermeme rağmen göbeğim 4 aylık hamile gibi sizdede böle bişi oldumu?sen kaç haftalıksın canım
bebişimin kalbini izledim pıt pıt diye atıyodu :)) darısı henüz göremeyenlerin başına :))
çok güzel bir duygu :)) ama vajinal baktı çünkü göbekliyim yağ dokusundan net gözükmüomuş :18::18: aslında o kadar şiman da değilim sadece 67 kiloyum :)))))
her neyse çok güzeldi :)) ama orda soramadım telaştan neden dinletmedi aceba sadece gösterdi ?? yada hangisi daha iyi.. ne bilim işte anlamadım bilginiz var mı bu konuda... birdahaki randevum 20 gün sonra.. kalbi gördükten sonra sizler kaç gün sonraya çağırdılar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?