Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

Valla ben evden çalıştığım halde bana bile bazen zor geliyor.önceden yani işyerine gtiiğim amanlar nasıl dayanmışım diyorum.sende düşün kararını ver canım.yorulmamak gerek gebelikte.biliyosundur zaten hemşireymişsin sanırım

evet canım ya beden olarak yorulmasamda kafam yoruluyor şimdi çıkarsam bebeğimin eksiklerini rahat rahat alamam diyede korkuyorum offfff kafayı yiyicem ya:26:

evet canım ya beden olarak yorulmasamda kafam yoruluyor şimdi çıkarsam bebeğimin eksiklerini rahat rahat alamam diyede korkuyorum offfff kafayı yiyicem ya:26:

hmmm evet zor bi karar.çalışsan bir dert çalışmasan yetişteremem korkusu ayrı dert.kadının çilesi bitmiyorr anacım

hmmm evet zor bi karar.çalışsan bir dert çalışmasan yetişteremem korkusu ayrı dert.kadının çilesi bitmiyorr anacım

he yav 5 ay sonra zaten çıkıcam bi daha çalışmayacağım kendim yetiştiricem bebeğimi 5 ay ne alırsam kar diyorum ama bi yandanda sürünüyorum 3 ay bitse belki düzelirim yada kışın daha mı zor olur acaba işe gidip gelmek

valla canım işyerin uzaksa zor olabilir.bazen diyorum ki bu aralar ne kadar iyiyim atlayıp zıplarım bile diyorum.diğer gün kıvranıyorum( hiç belli olmuyor ki ne olacağımız.1 ay sonra eşimle şehir dışına gitmemeiz gerekiyordu.en fazla 4 günlük bi seyehat.bazen gelicem bana da uçak bileti al diyorum sonra yok vazgeçtim ölürüm ben herhalde yollarda diyorum..ki ozaman 24 haftalık olacağız kısmetse.10 haftalıkken tatile gitmiştim çok iyiydi.hiç anlamamıştım yolculuk falan.ama para mevzusu da ayrı tabi..bebeğine herşeyi almak istiyor insan özgürce. maaş olunca daha iyi tabi.sende bakarsın zorlanmazsan gittiği kadar götürürsün canım

cnm vallahi ben herşeyi geri teptim bankacıydım bıraktım....bebeğimi kimselere bırakmamak için..bakıcılarla büyüyen çocukları görüyoruz.güvenemem

bebeğimede çok masraf yapmayı düşünmüyorum..birkaç zıbın birkaç gerekli birşey alıcam o kadar çünkü bebek dediğin çok çabuk büyüyor.

evet artık öyle yapıcam genelde oturuyorum ama işte ay ne bilim uf puf bunalıma mı girdim ne

bende güvenmem kimseye kaynanam bakarım diyo ama anne gibi olmaz annenin yetiştirmesi ayrı oluyo ben bebek odası yapıcam ona çok özeniyorum onun için aslında bütün çabam

bende güvenmem kimseye kaynanam bakarım diyo ama anne gibi olmaz annenin yetiştirmesi ayrı oluyo ben bebek odası yapıcam ona çok özeniyorum onun için aslında bütün çabam

cnm ne kayınvalideye,ne anneye güvenebilirim...haberlerde izledim anneanne mutfağa gitmiş 2,5 yaşındaki bebek 1 saniye içinde 9.katın camından düştü öldü...

çocuğun annesi işyerinden geldi aman allahım çığlıkları hala kulağımda..

yok canım yanlış anladın ben anne derken bebeğin kendi annesinden bahsettim bende annemede kaynanamada başkasına da bırakmam

evet artık öyle yapıcam genelde oturuyorum ama işte ay ne bilim uf puf bunalıma mı girdim ne

yok kız ne bunalıımı girme bunalıma falan.miniğin seninle ne güzel.Rabbim ne büyük bizi şanslı kullarından kıldı ki meleklerimizi gönderdi bize. çektiğim hiçbişey zor gelmiyor biliyomusun.sancılanınca bile mutlu oluyorum..evladım var içimde o naz yapıyor annesine diyorum.insanların neden çocuğunuz yok aaaaa yazık demeleri geliyor aklıma..miniğimin kıpırtılarını duyunca da hepsi siliniyor kocamaaaaan bir mutluluk kalıyor sadece geriye

slm kizlar,netimde problem vardi acilmadi bir türlü.geriye dönük okudum ne güzell kaynatmissiniz valla.muhabbet güzelmis kacirmisim.benim merak ettigim hazirlik düsünürsunuz.kacinci aylarinizdasiniz.?

birde bir arkadasin msjini okudum.bebisi esi istemiyormus,sok oldum.en azindan esini alip beraber bu sitede cocuk sahibi olmak icin mücadele edenlerin msjlarini okurlarsa adamcgiza faydali olur belki.ellerindekinin kiymetini bilmesi acisindan.hayat iste herkesin deger yargilari farkli.Allah esine sabir versin valla

cnm ben 15.haftama gireceğim yarın

ben 5. ayın içindeyim 20+1 oldu mucizem bugün

ben elevit multivitamin kullanıyorum.içinde folik asitte var.sütle içme demişti eczacımız.sende içme bence.

ben elevit multivitamin kullanıyorum.içinde folik asitte var.sütle içme demişti eczacımız.sende içme bence.
ok saol canim.o zaman süt icmeyi geceye birakiim gunduzden ilacimi icmis olurum rahat kaygisiz.ilacimida degistirsem iyi olur.sanki yetersiz geliyor.uykudan uyandigimda acayip halsiz yorgun kalkiyorum sanki cok is yapmisim gibi:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…