birde 2 aydır ayva istiyorum ama yok ki
evet ya ah bu hormonlar ya bide iş yerinde çok geriliyorum çalışan arkadaşlar biliyo durumumu boş boş oturuyorlar yardım istemesem umurlarında değil bide yemek yiyemiyorum açım zaten bütün gün eve giderken çekeceğim yoluda düşününce hoooppp bütün cinler tepemdeya çok kararsızım ayrılsammı diye bayram tatilinde biraz düşüneyim bu konuyu en iyisi
Valla ben evden çalıştığım halde bana bile bazen zor geliyor.önceden yani işyerine gtiiğim amanlar nasıl dayanmışım diyorum.sende düşün kararını ver canım.yorulmamak gerek gebelikte.biliyosundur zaten hemşireymişsin sanırım
evet canım ya beden olarak yorulmasamda kafam yoruluyor şimdi çıkarsam bebeğimin eksiklerini rahat rahat alamam diyede korkuyorum offfff kafayı yiyicem ya:26:
hmmm evet zor bi karar.çalışsan bir dert çalışmasan yetişteremem korkusu ayrı dert.kadının çilesi bitmiyorr anacım
he yav 5 ay sonra zaten çıkıcam bi daha çalışmayacağım kendim yetiştiricem bebeğimi 5 ay ne alırsam kar diyorum ama bi yandanda sürünüyorum 3 ay bitse belki düzelirim yada kışın daha mı zor olur acaba işe gidip gelmek
he yav 5 ay sonra zaten çıkıcam bi daha çalışmayacağım kendim yetiştiricem bebeğimi 5 ay ne alırsam kar diyorum ama bi yandanda sürünüyorum 3 ay bitse belki düzelirim yada kışın daha mı zor olur acaba işe gidip gelmek
valla canım işyerin uzaksa zor olabilir.bazen diyorum ki bu aralar ne kadar iyiyim atlayıp zıplarım bile diyorum.diğer gün kıvranıyorum( hiç belli olmuyor ki ne olacağımız.1 ay sonra eşimle şehir dışına gitmemeiz gerekiyordu.en fazla 4 günlük bi seyehat.bazen gelicem bana da uçak bileti al diyorum sonra yok vazgeçtim ölürüm ben herhalde yollarda diyorum..ki ozaman 24 haftalık olacağız kısmetse.10 haftalıkken tatile gitmiştim çok iyiydi.hiç anlamamıştım yolculuk falan.ama para mevzusu da ayrı tabi..bebeğine herşeyi almak istiyor insan özgürce. maaş olunca daha iyi tabi.sende bakarsın zorlanmazsan gittiği kadar götürürsün canım
cnm vallahi ben herşeyi geri teptim bankacıydım bıraktım....bebeğimi kimselere bırakmamak için..bakıcılarla büyüyen çocukları görüyoruz.güvenemem
bebeğimede çok masraf yapmayı düşünmüyorum..birkaç zıbın birkaç gerekli birşey alıcam o kadar çünkü bebek dediğin çok çabuk büyüyor.
bende güvenmem kimseye kaynanam bakarım diyo ama anne gibi olmaz annenin yetiştirmesi ayrı oluyo ben bebek odası yapıcam ona çok özeniyorum onun için aslında bütün çabam
cnm ne kayınvalideye,ne anneye güvenebilirim...haberlerde izledim anneanne mutfağa gitmiş 2,5 yaşındaki bebek 1 saniye içinde 9.katın camından düştü öldü...
çocuğun annesi işyerinden geldi aman allahım çığlıkları hala kulağımda..
yok canım yanlış anladın ben anne derken bebeğin kendi annesinden bahsettim bende annemede kaynanamada başkasına da bırakmam
evet artık öyle yapıcam genelde oturuyorum ama işte ay ne bilim uf puf bunalıma mı girdim ne
slm kizlar,netimde problem vardi acilmadi bir türlü.geriye dönük okudum ne güzell kaynatmissiniz valla.muhabbet güzelmis kacirmisim.benim merak ettigim hazirlik düsünürsunuz.kacinci aylarinizdasiniz.?
birde bir arkadasin msjini okudum.bebisi esi istemiyormus,sok oldum.en azindan esini alip beraber bu sitede cocuk sahibi olmak icin mücadele edenlerin msjlarini okurlarsa adamcgiza faydali olur belki.ellerindekinin kiymetini bilmesi acisindan.hayat iste herkesin deger yargilari farkli.Allah esine sabir versin valla
slm kizlar,netimde problem vardi acilmadi bir türlü.geriye dönük okudum ne güzell kaynatmissiniz valla.muhabbet güzelmis kacirmisim.benim merak ettigim hazirlik düsünürsunuz.kacinci aylarinizdasiniz.?
birde bir arkadasin msjini okudum.bebisi esi istemiyormus,sok oldum.en azindan esini alip beraber bu sitede cocuk sahibi olmak icin mücadele edenlerin msjlarini okurlarsa adamcgiza faydali olur belki.ellerindekinin kiymetini bilmesi acisindan.hayat iste herkesin deger yargilari farkli.Allah esine sabir versin valla
günaydin kizlar.iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim.
sizlere bir sorum olcak, arastirdim ama bulamadim.doktorada yarin gidecegim.malum cogumuz folik asit aliyoruz. ben yaninda demir de aliyorum.demir hapinin sütle alinmamasi gerektigini biliyorum ama folik asit icinde ayni sey gecerlimi sütle oda mi zarrali acaba merak ediyorum.
ok saol canim.o zaman süt icmeyi geceye birakiim gunduzden ilacimi icmis olurum rahat kaygisiz.ilacimida degistirsem iyi olur.sanki yetersiz geliyor.uykudan uyandigimda acayip halsiz yorgun kalkiyorum sanki cok is yapmisim gibi:85:ben elevit multivitamin kullanıyorum.içinde folik asitte var.sütle içme demişti eczacımız.sende içme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?