Taze gebeler buraya :) Doğum tarihi Kasım 2017

Allah korusun canim senin 3 bebğin değil mi? öyle hatirliyorum. devlette mi özelde mi muayene oldun doğum yaptin merak ettim.

Selam herkese bakalım biz de uzun düşünmeler sonucunda doktorumu seçtim haftaya çarşamba gidicem ilk defa inş keseyi de bebeği de görürüz 6hafta bitiyo olcak nerdeyse son adet tarihine göre

Allah korusun canim senin 3 bebğin değil mi? öyle hatirliyorum. devlette mi özelde mi muayene oldun doğum yaptin merak ettim.
Evet canım iki oğlum var, 3.cocugum olcak insallah.hep özel hastaneye gittim ben canım hamileyken ve dogumlarda .burdaki devlet hastanesi çok kötü,hizmet sıfır.

Evet canım iki oğlum var, 3.cocugum olcak insallah.hep özel hastaneye gittim ben canım hamileyken ve dogumlarda .burdaki devlet hastanesi çok kötü,hizmet sıfır.
bend e özele basladim da çok buyuk fark var diye düşünüyorum doğumdan sonra acilairn nasil oldu daha az aci çekiyomuşsun orda bile daha çok ilgileniyolarmiş doğru mu sence ?

bend e özele basladim da çok buyuk fark var diye düşünüyorum doğumdan sonra acilairn nasil oldu daha az aci çekiyomuşsun orda bile daha çok ilgileniyolarmiş doğru mu sence ?
bide diyorum ki genelde bu ciddi sorunlar özelllerde çikiyor acaba devletemi gitsem diyorum doğum için

bide diyorum ki genelde bu ciddi sorunlar özelllerde çikiyor acaba devletemi gitsem diyorum doğum için
Canım her devlet hastanesini genellemek istemem ama burdaki devlet hastanesini Suriyeliler istila etmiş haldeler,kucumsemiyorim yanlış anlaşılmasın,ama personel doktoru hemşiresi bıkmış halde Suriyelilerden,bu yüzden kötü muamele yapılıyor ve hiç dikkat edilmeden muayene ve gelişi güzel ilaç veriliyor,insan dışı davranıyorlar.ilk kan testi için gitmiştim gittiğime bin pişman oldum doktor la ve hemşiresi ile kavga eşiğine geldik

Bi de doğum sonrası hemşireler ilgilenmiyorlar.arkadas doğum yapmıştı,özel hastanede mesela sezeryandan sonra ayağa kalkacagin zaman iki hemşire gelip senin giyinmene yardımcı oluyorlar ve seni yürütüyorlar,ama devlet Hastanesi'nde gelip hastanizi giydirin yurutun diyorlar.ve de her odada en az iki hasta oluyor.ozel hastanede tek başına oluyorsun odada.ozel hastanenin artısi her zaman daha fazla bana göre hamilelikte ve doğumda.tabi bu benim şahsi görüşüm.

Bi de doğumdan sonra ağrın olup olmadığını düzenli olarak gelip soruyorlar.agrin çoksa ağrı kesici yapıyorlar doktora bildirip,devlet Hastanesi'nde böyle birşey yok.rutin yapılan ne varsa o oluyor,ekstra birşey talep Edip sorduğunda ters karşılıyorlar seni

Selam herkese bakalım biz de uzun düşünmeler sonucunda doktorumu seçtim haftaya çarşamba gidicem ilk defa inş keseyi de bebeği de görürüz 6hafta bitiyo olcak nerdeyse son adet tarihine göre
Merhaba canım,ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum inş.Keseyi bebeği ve kalp atışını duymayı ümit ediyorum inş.

yoo evet böyle oluyormuş da bende bronşektazi var pek bilinen bi hastalk degil özellelrd egenelde böyle şeyler atlaniyor filan o yuzden kafam karişik. sen nasilsin canim hamileliğin nasl gidiyor :)

Yemeklerden sonra Bulanti yaşadım bugün ilk kez.bi de fena halde yorgunum.onun düşünce çok şükür şimdilik iyiyim.bulanti kusma başlamadı daha.

Kizlar merhaba,ben 3,5 yil ugrastiktan sonra sukurler olsun hamileyim son adet tarihine göre hesaplayinca 4+4 simdilik kasik batmasi ve sık sık idrara cikma basladi,henuz bulantim yok ama cok korkuyorum
Aranizda calisan varmi ben calisiyorum ve bulanti kusma baslarsa ișime nasil devam edicem diye endiseliyim

Ben 6 bucuk haftalik hamileyim.son bir kaç gündür mide bulantilarim var. İşyerinde zar zor duruyorum bazi seylerden tiksinmeye başladım ama kasık ağrım falan yok inşallah bulanti larim geçer çok zor çünkü.

Ben 6 bucuk haftalik hamileyim.son bir kaç gündür mide bulantilarim var. İşyerinde zar zor duruyorum bazi seylerden tiksinmeye başladım ama kasık ağrım falan yok inşallah bulanti larim geçer çok zor çünkü.

Medpamid aldik kendimiz eczaneden fayda etmedi 4gunde 3kilo verdim hic bisey yiyemiyorum bugun gidicem farkli bi doktora cok zor gercekten

Hayırlı olsun Canm bebeğin, benim de 5 haftalık kasık Ağrı'm var henüz bulantım yok ve çalışıyorum gün içinde hareket halindeyim inşallah zor bi süreç geçirmeyiz bende çok korkuyorum

Kızlar ben hastanede yatıyorum cuma günü kanamam oldu Ve ilk gittiğim hastane bana kesen bozulmuş ve düşük olur muhtemelen dedi,eve gönderdi sonra çok fazla kanamam oldu parça parça pıhtı düşürdüm başka ni hastaneye gittik beni yatırdı bebeğim yaşıyor kalp atışı başlamış..şuan 6+2 haftalık bulantım Yok kanamam azaldı biraz bana dua edin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…