- 2 Temmuz 2016
- 125
- 50
- 18
Allah korusun canim senin 3 bebğin değil mi? öyle hatirliyorum. devlette mi özelde mi muayene oldun doğum yaptin merak ettim.Ben haftada bir gidiyordum bazen haftada iki bile gittiğim olmuştu,bazen onbeş güne bir.kusma ve sonrasındaki baş ağrısı durumuma göre gitmiştim.Bir zararı olmaz demişti doktorum.sonucta vücut su kaybediyor bebek için daha tehlikeli bir durum
Haklisiniz Allah yardimcimz olsun saglikli gecsin surecişde bend eonlari yiodum yogurt peynir filan.onuda yiyemiyorum.şükret canim .:) betrin beteri var :)
Evet canım iki oğlum var, 3.cocugum olcak insallah.hep özel hastaneye gittim ben canım hamileyken ve dogumlarda .burdaki devlet hastanesi çok kötü,hizmet sıfır.Allah korusun canim senin 3 bebğin değil mi? öyle hatirliyorum. devlette mi özelde mi muayene oldun doğum yaptin merak ettim.
bend e özele basladim da çok buyuk fark var diye düşünüyorum doğumdan sonra acilairn nasil oldu daha az aci çekiyomuşsun orda bile daha çok ilgileniyolarmiş doğru mu sence ?Evet canım iki oğlum var, 3.cocugum olcak insallah.hep özel hastaneye gittim ben canım hamileyken ve dogumlarda .burdaki devlet hastanesi çok kötü,hizmet sıfır.
bide diyorum ki genelde bu ciddi sorunlar özelllerde çikiyor acaba devletemi gitsem diyorum doğum içinbend e özele basladim da çok buyuk fark var diye düşünüyorum doğumdan sonra acilairn nasil oldu daha az aci çekiyomuşsun orda bile daha çok ilgileniyolarmiş doğru mu sence ?
Canım her devlet hastanesini genellemek istemem ama burdaki devlet hastanesini Suriyeliler istila etmiş haldeler,kucumsemiyorim yanlış anlaşılmasın,ama personel doktoru hemşiresi bıkmış halde Suriyelilerden,bu yüzden kötü muamele yapılıyor ve hiç dikkat edilmeden muayene ve gelişi güzel ilaç veriliyor,insan dışı davranıyorlar.ilk kan testi için gitmiştim gittiğime bin pişman oldum doktor la ve hemşiresi ile kavga eşiğine geldikbide diyorum ki genelde bu ciddi sorunlar özelllerde çikiyor acaba devletemi gitsem diyorum doğum için
Bi de doğumdan sonra ağrın olup olmadığını düzenli olarak gelip soruyorlar.agrin çoksa ağrı kesici yapıyorlar doktora bildirip,devlet Hastanesi'nde böyle birşey yok.rutin yapılan ne varsa o oluyor,ekstra birşey talep Edip sorduğunda ters karşılıyorlar senibend e özele basladim da çok buyuk fark var diye düşünüyorum doğumdan sonra acilairn nasil oldu daha az aci çekiyomuşsun orda bile daha çok ilgileniyolarmiş doğru mu sence ?
Merhaba canım,ben de perşembe gitmeyi düşünüyorum inş.Keseyi bebeği ve kalp atışını duymayı ümit ediyorum inş.Selam herkese bakalım biz de uzun düşünmeler sonucunda doktorumu seçtim haftaya çarşamba gidicem ilk defa inş keseyi de bebeği de görürüz 6hafta bitiyo olcak nerdeyse son adet tarihine göre
anladim canim ALlah iyilik versinYemeklerden sonra Bulanti yaşadım bugün ilk kez.bi de fena halde yorgunum.onun düşünce çok şükür şimdilik iyiyim.bulanti kusma başlamadı daha.
Medpamid aldik kendimiz eczaneden fayda etmedi 4gunde 3kilo verdim hic bisey yiyemiyorum bugun gidicem farkli bi doktora cok zor gercektenyok canim öyle mesuliyet falan degil saçmalamiş.ben kullandgm bi ilaç var uzerinde yaziyor hiç bir yan etkisi yoktur diye.herkes kullaniyor.burda saolsun utkumuz adli kullanici arkadaşimizin önerisiyle doktora gttim bende bu sabah.sende kendi iyi hissetmezsen halsziim gebeyim deyince hemen takiliyor vitamin takviyesi serum.geçmiş olsun.
Canım hastaneye gidip serum taktirabilirsin,vücudunu susuz bırakmaMedpamid aldik kendimiz eczaneden fayda etmedi 4gunde 3kilo verdim hic bisey yiyemiyorum bugun gidicem farkli bi doktora cok zor gercekten
Kizlar merhaba,ben 3,5 yil ugrastiktan sonra sukurler olsun hamileyimson adet tarihine göre hesaplayinca 4+4 simdilik kasik batmasi ve sık sık idrara cikma basladi,henuz bulantim yok ama cok korkuyorum
Aranizda calisan varmi ben calisiyorum ve bulanti kusma baslarsa ișime nasil devam edicem diye endiseliyim[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?