Taze Gelin

KAynAna yanimizda degil ev onun sadece
birlik.oturuyosunuz sanmiatim e o zmn bence pek bi sorun yok esyalarinizi da insallah yenilersiniz sonucta kacarak evlenince heraey birdenbire oldugu icin bazi seyler icin biraz beklemek zorunda kalabilirsiniz
Kaynanan ev onun diye karisiyorsa o kotu iste ya karistirtmayi basarmalisin ya da kaynanan alsin evini kendi otursu siz baska ev alin ya da tutun kendiniz maddiyatiniza bagli tabi
Birilerine bagki kalmak kotu bi duygu cunku mesela " ev benim istesigim kadar kalabilirim " gibi sacma sapan konusabilir yani tabiki kalacak esinin ailesi senin de ailen ama abartirsa kotu olur

DUrumumuz olmasa neysede okadar zor durumda degildik aslinda tuttuk bu karismalikta 40binliralik motosiklet aldik ikimizde asigiyiz :) o sıkıştırdi sanirim ben calismiyorum ustelik umarim duzelecek

YOk Hic karismiyor bisede demiyor iyi biri ama ben kendi esyalarim ve birde miniginden ev hayalim var kucucuk olsun icini sevimli doseyeyim istiyorum aceleyle ondan

DUrumumuz olmasa neysede okadar zor durumda degildik aslinda tuttuk bu karismalikta 40binliralik motosiklet aldik ikimizde asigiyiz :) o sıkıştırdi sanirim ben calismiyorum ustelik umarim duzelecek
Boşver şimdilik sanki öğrenciymişsiniz gibi takılın nişanlı gibi ya da birlikte yaşıyo gibi takılın eve çıkacağınız zaman sanki evlenecekmişsiniz gibi düşün :)) daha eğlenceli olur

Boşver şimdilik sanki öğrenciymişsiniz gibi takılın nişanlı gibi ya da birlikte yaşıyo gibi takılın eve çıkacağınız zaman sanki evlenecekmişsiniz gibi düşün :)) daha eğlenceli olur
ZAten oyle oluyo ben evlenmis moduna mi giremedim ne oldu anlamadim hicbi fark yok sevgilim yine sevgilim sadece ayni evdeyiz evlenince degismeler basliyormus diye cok duydum biz ayniyiz umarim degismez sonraki zamanlarda

atlı mı kovaladı kaçma sebebiniz?

Bilip bilmeden atli mi kovaladi niye kaciyorsun yorumun gereksiz kacmamla ilgili birsey sormadim ve ailesel sebebler vardi kimse kacmayi hayal etmez bende etmedim ama boyle oldu hersey iyi guzelken aksiyon olsun diye yapmadik herhalde
atarlanman yersiz güzelim insanca sordum bunu kibarca nasıl soruyorduk lügatımda fazla yokta..ben kaçanlara üzülüyorum genelde düğünsüz derneksiz annenin ciğerini yakarak falan 10 da 9 u hazin son oluyor kocadan kayın aileden saygı görmüyor ya ondan gerçi kime açıklama yapıyorum ki 21 yaşındasın daha 30 una gelmiş eşin düşünmeliydi senin durumunu..ama laf sokma yolunu seçene kadar açıklamanı yapaydın iyidi ya da bana özel der geçerdin..başına silah dayamıyorum nitekim.

Esim ve ailesi bna saygisizlik yapmiyorlar suan kactigimiz icin biraz isler sıkışti eksi yonu bu evet olmamaliydi ama dugunum olacak kina gecemde olacak aileler yatisti hersey rayina oturuyor uslubun sert geldigi icin oyle cevapladim ozel sebeblerdi evet atli kovalamasi degil dedigim gibi kimse kacmanin hayalini kurmaz ama mutluyum genel olarak

Allah iyilik versin benim kalemimde sert ve espirili gördükçe alışırsın...madem ortalık yatıştı her şeyin olacak sabredeceksin..bu yolu sen seçtin..kısa vadeymiş işin kolay yersiz gerginlikler yaratarak pişman etme bu evliliğe eşinede kendinede ...mutluluğun tadını çıkar sarıl sevdiğine bak benim herif gececi bu hafta uyuyamıyom sabah işe sallanarak gidiyorum..

KUsura bakma bilemedigim icin bende sert ciktim bugun bi gerginim bunun kontrolsuzluguylede esime sert cikip pisman oldum zaten yine allahtan adam sessizce duruyordu onca gereksiz tantanaya ragmen gonlunu alicam cunku istediklerin olmucak demiyor motosiklet icin 40binliralik borca girdik en cokta ben istedigim icin oyuzden cirkeflik yapmayip 1-2 ay sussam iyi olacak farkettim bunuda :)

YOk Hic karismiyor bisede demiyor iyi biri ama ben kendi esyalarim ve birde miniginden ev hayalim var kucucuk olsun icini sevimli doseyeyim istiyorum aceleyle ondan
O halde hazir evde varken bostan yere dert etmeyin derim kacarak evlenince dedigim.gibi sabirli olmak beklmek lazim heraey hemen rayina oturmaz ama durumuzda iyiymis madem hallolur insallah
Kacip kaynanayla oturanlar var sizon durumuz yine iyi bence

O halde hazir evde varken bostan yere dert etmeyin derim kacarak evlenince dedigim.gibi sabirli olmak beklmek lazim heraey hemen rayina oturmaz ama durumuzda iyiymis madem hallolur insallah
Kacip kaynanayla oturanlar var sizon durumuz yine iyi bence
HAklIsin en azindan esimle oturuyoruz biraz ben fazla acele edip buyuttum oyuzden pisman oldum konu actim bosyere uzdum diye gonlunu yapicam bi sekilde ama bi fikrim yok :/ kuru ozurden fazlasi gerek :)

HAklIsin en azindan esimle oturuyoruz biraz ben fazla acele edip buyuttum oyuzden pisman oldum konu actim bosyere uzdum diye gonlunu yapicam bi sekilde ama bi fikrim yok :/ kuru ozurden fazlasi gerek :)
guzel.bi sofra mumlarla falan gonlunu alirsin cnm merak etme :)
Ama tuh motosikletin ne aceleai vardi siz artik evlisiniz cnm evlilik moduna girin bi an once daha Bismillah hemen 40 milyar borca girmiasiniz ayaginizi yere saglam basin daha ileride coluk cocugunuz olcak insallah hadi ev icin borca girseniz neyse de motosiklet cok gereksiz olmus cnm ya sevgili degil evlisiniz artik cnm bazo seylerden kiaitlayin kendinizi bence

Cocugu coook uzun yillar dusunmuyoruz kendisine kalirsa hicbirzaman istemedigini soyluyor herneyse bizim tanisma hikayemiz motosiklet sayesinde biraraya geldik benimde evde motorum vardi onunda vardi evlenince satip daha guzel birsey aldik bu aletin meraklisiyiz yani onsuz olmuyor suan yeni aldigimizla birlikte iki mitorumuz var birtane daha alacagiz duuzluge ciktiktan sonra :) bizim evlilik biraz sevgili modunda ama egleniyoruz kampa gidip cadir kurmalar gunu birlik baska sehirlere gidip gelmek motorla seyahat vs firsat durum buldukca birseyler yapmaya calisiyoruz hep ev isinide duzeltince tam rahatlayip devam edecegiz .d bizim evlilik boyle gider mutluyuz .d

Hiç de öyle olmuyor ben de kaçtım . İki gün içinde ailemle baristik düğün de oldu dernek de. Kacanlara üzülmene gerek yok :) ailesi de bana çok saygılı . Esim her zaman arkamda onların bana karşı şaka bile olsa en ufak lafında hemen karsilarina aliyor

anladim cnm herkes bir degil tabi ki klasik evlilklerdeki gibi sanmistim kusura bakmayin hayirli geceker

Ben kocamla tartışmadan önce içimden 10 a kadar sayıyorum baktım geçmiyor 20 -30-40-1000.....:) genede arada senin gibi bende çok yükleniyorum o zaman vakit kaybetmeden sarılıp özürdiliyorum bazen tam tersi o yükleniyo malum iş stresi falan bu sefer o sarılıyor gerçi bizde öyle büyük kavga olmaz şükürki erten püften şeyler biz evlenmeden önce söz verdik her ne olursa olsun tartışma yada kavga gün bitmeden barışılacak istersen bunu deneyrbilirsiniz tekrar mutluluklar dilerim bir yastıkta kocayın

BIzde kus degiliz zaten sarildik ettik genede gereksiz yere cok ustune gittigimi dusunup uzuldum o ses cikartmayip gelip sarilmama karsilik versede kirildigini biliyorum oyuzden gonlunu almak istiyorum ilk kez bu denli bi tartisma yasadik tesekkur ederim :)

Merak etme beraber yaşamaya alışana kadar notmal böyle inişler çıkışlar zaten ailelerinde gönlünü almıştınız daha sırtın yere gelmeyecek inşallah canım .. Mutlu ol ve mutlu et inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…