- Konu Sahibi gececikedi
-
IYi geceler 21 yasindayim yeni evlendim kacarak oldu annesinin evinde ikimiz kaliyoruz evde esya var ama ben birturlu alisamadim yatak odasinda ablalarinin esyalari dolu bebek yatagi filan var onlar evliler gelince orda kaliyorlarmis baya icerlemeye basladim bu duruma kendi esyalarimi koyacak zor yer actim siginti gibiyim kendimi evimde hissedemedim daha oncede konustum bu konuyu ama aldiririz esyalari vs dedi bugunde artik evi toplarken gordumki bisey yapmak bile gelmiyor icimden her yerde baskalarinin esyalari dolu istedigimi istedigim gibi kullanamiyorum esimle tartistim buyuzden agladimda hatta tartistim diyorum cunku o tartismadi benimke sakin durdu konusmaya calisti durumumuz kotu degil aslinda iyi sayilacak maasi isi var 29 yasinda ama bu zamana kdr birikim yapmamis bizim iste aceleye gelince durum bu oldu herseyi halledicez duzelecek ayri evede cikcaz dedi ama ben cok kirdim bunlari ona dile getirirken cunku halledilmeyecek birseyler degil cok az bi zaman daha gerek sadece ve cok uzuldum boyle yaptigima nasil gonlunu alabilirim agzimdan cikanlara hic dikkat etmedim ama zavallim sesini cikartmadi agir seylerde dedim uyuyor simdi
ne güzel fakat herkes sen gibi mi...biliyosun cevabı zaten..keşke herkes mutlu olsa ama maalesef herkes sizin kadar şanslı değil..Hiç de öyle olmuyor ben de kaçtım . İki gün içinde ailemle baristik düğün de oldu dernek de. Kacanlara üzülmene gerek yok :) ailesi de bana çok saygılı . Esim her zaman arkamda onların bana karşı şaka bile olsa en ufak lafında hemen karsilarina aliyor
durumun çöözülmeyecek gibi değil bence.....eşin ılımlı en azından kaçtıysan böyle şeylere göz yumacaksın ...bende seninle aynı şeyleri yaşadım kv nin yatakodasında kaldım çamaşır için bile odama geliyoprlardı....kötü bi durum ama sabr et biraz herşey hallolur yatak odası aldırma sakın idare et....benim eşim yaşım küçük ailemden ayrılamk istemiyorum derdi kesin net konuşurdu.....2. senemizde ayrıldık hatta geçen akşam konuştuk....şimdi arkadaşlarıma sakın bir evde oturmayın diye akıl veriyorum insan evliliğini yaşayamıyor diyor......bence kocanın gönlünü al otur güzelce anlat gerekirse başbaşa olmak istiyorum falan belaltı yapIYi geceler 21 yasindayim yeni evlendim kacarak oldu annesinin evinde ikimiz kaliyoruz evde esya var ama ben birturlu alisamadim yatak odasinda ablalarinin esyalari dolu bebek yatagi filan var onlar evliler gelince orda kaliyorlarmis baya icerlemeye basladim bu duruma kendi esyalarimi koyacak zor yer actim siginti gibiyim kendimi evimde hissedemedim daha oncede konustum bu konuyu ama aldiririz esyalari vs dedi bugunde artik evi toplarken gordumki bisey yapmak bile gelmiyor icimden her yerde baskalarinin esyalari dolu istedigimi istedigim gibi kullanamiyorum esimle tartistim buyuzden agladimda hatta tartistim diyorum cunku o tartismadi benimke sakin durdu konusmaya calisti durumumuz kotu degil aslinda iyi sayilacak maasi isi var 29 yasinda ama bu zamana kdr birikim yapmamis bizim iste aceleye gelince durum bu oldu herseyi halledicez duzelecek ayri evede cikcaz dedi ama ben cok kirdim bunlari ona dile getirirken cunku halledilmeyecek birseyler degil cok az bi zaman daha gerek sadece ve cok uzuldum boyle yaptigima nasil gonlunu alabilirim agzimdan cikanlara hic dikkat etmedim ama zavallim sesini cikartmadi agir seylerde dedim uyuyor simdi
süpersin yaaNe yazikki KV şöyle oturan çok kk ki gördüm. Şuan içlerindeki en iyisi sensin sanirim. Doğru ve planli düşün, azcik da fantazi kat,uzun uzun dalip iç geçirmeleri de olursa tamamdir:)
BiziMki cikmayacagiz demiyorda sabredemiyorum ama kacma isi oldu aceleye geldi haklisiniz okonuda sabretmeliyim evime gecince biseyler oturacakdurumun çöözülmeyecek gibi değil bence.....eşin ılımlı en azından kaçtıysan böyle şeylere göz yumacaksın ...bende seninle aynı şeyleri yaşadım kv nin yatakodasında kaldım çamaşır için bile odama geliyoprlardı....kötü bi durum ama sabr et biraz herşey hallolur yatak odası aldırma sakın idare et....benim eşim yaşım küçük ailemden ayrılamk istemiyorum derdi kesin net konuşurdu.....2. senemizde ayrıldık hatta geçen akşam konuştuk....şimdi arkadaşlarıma sakın bir evde oturmayın diye akıl veriyorum insan evliliğini yaşayamıyor diyor......bence kocanın gönlünü al otur güzelce anlat gerekirse başbaşa olmak istiyorum falan belaltı yap
bilemedim şimdi eşinde kaçırmıs okadar seni düşünmüyormu hiçsize ait bir oda bile yapmaya kalkmaması sinir bozucu bari bir odanız olsa bukadar uzulmezdın sankı ev istemıssın kendını ezdırme hep öyle devam eder ezdırrme dedıysem kocanın sana sahıp cıkmasını sana önem vermesını saglamalısınIYi geceler 21 yasindayim yeni evlendim kacarak oldu annesinin evinde ikimiz kaliyoruz evde esya var ama ben birturlu alisamadim yatak odasinda ablalarinin esyalari dolu bebek yatagi filan var onlar evliler gelince orda kaliyorlarmis baya icerlemeye basladim bu duruma kendi esyalarimi koyacak zor yer actim siginti gibiyim kendimi evimde hissedemedim daha oncede konustum bu konuyu ama aldiririz esyalari vs dedi bugunde artik evi toplarken gordumki bisey yapmak bile gelmiyor icimden her yerde baskalarinin esyalari dolu istedigimi istedigim gibi kullanamiyorum esimle tartistim buyuzden agladimda hatta tartistim diyorum cunku o tartismadi benimke sakin durdu konusmaya calisti durumumuz kotu degil aslinda iyi sayilacak maasi isi var 29 yasinda ama bu zamana kdr birikim yapmamis bizim iste aceleye gelince durum bu oldu herseyi halledicez duzelecek ayri evede cikcaz dedi ama ben cok kirdim bunlari ona dile getirirken cunku halledilmeyecek birseyler degil cok az bi zaman daha gerek sadece ve cok uzuldum boyle yaptigima nasil gonlunu alabilirim agzimdan cikanlara hic dikkat etmedim ama zavallim sesini cikartmadi agir seylerde dedim uyuyor simdi
Güzelim kaçarak evlenmek,oraya bile bile gitmek senin iradenle isteğinle olan birşey.Sonuçları da bu.Anne baban evlatlarının kaçtığının acısını inan senin şu an ki derdinden daha çok dertleniyorlardır.IYi geceler 21 yasindayim yeni evlendim kacarak oldu annesinin evinde ikimiz kaliyoruz evde esya var ama ben birturlu alisamadim yatak odasinda ablalarinin esyalari dolu bebek yatagi filan var onlar evliler gelince orda kaliyorlarmis baya icerlemeye basladim bu duruma kendi esyalarimi koyacak zor yer actim siginti gibiyim kendimi evimde hissedemedim daha oncede konustum bu konuyu ama aldiririz esyalari vs dedi bugunde artik evi toplarken gordumki bisey yapmak bile gelmiyor icimden her yerde baskalarinin esyalari dolu istedigimi istedigim gibi kullanamiyorum esimle tartistim buyuzden agladimda hatta tartistim diyorum cunku o tartismadi benimke sakin durdu konusmaya calisti durumumuz kotu degil aslinda iyi sayilacak maasi isi var 29 yasinda ama bu zamana kdr birikim yapmamis bizim iste aceleye gelince durum bu oldu herseyi halledicez duzelecek ayri evede cikcaz dedi ama ben cok kirdim bunlari ona dile getirirken cunku halledilmeyecek birseyler degil cok az bi zaman daha gerek sadece ve cok uzuldum boyle yaptigima nasil gonlunu alabilirim agzimdan cikanlara hic dikkat etmedim ama zavallim sesini cikartmadi agir seylerde dedim uyuyor simdi
BiliyOrdum ama baska eve cikariz diye cok rahat konusuyordu kaldiki yine cikacagiz ama sabretmek cok zormus :/ hic bir duzenim yok kendimi evimde hissetmiyorum bir diger konumda herkes topa tuttu ev isleri yapmiyon calismiyosun ne ise yararsin sen diye ama icimden gelmiyor ablasinin camasirlari etraftan cikarken mutfaga girsem biseyin yerini bile degistirmeye cekiniyorum esim niye boyle yaptin demez ama annesinin duzeni var orada nasil karistirayim cok zoryani seni üzmek istemiyorum ama madem şartlar daha uygun olunca evlenseydin. sonuçta başkasının evine geleceğini de biliyordun. tabi içinde yaşamak gibi olmuyor ama pembe panjurlu olmasını beklemiyordun sanırım.
eşinle konuş bunu ama güzellikle konuş, haksız olan o değil ki ona ağır şeyler söylüyorsun. sana tecavüz ederek kendiyle evlenmeye mecbur bırakmadı herhalde.
Ben de onu düşündüm şimdi... Acaba geride bırakılan anne baba o kadar mı kötü insanlarmış ki o acıyı yaşıyorlar?Güzelim kaçarak evlenmek,oraya bile bile gitmek senin iradenle isteğinle olan birşey.Sonuçları da bu.Anne baban evlatlarının kaçtığının acısını inan senin şu an ki derdinden daha çok dertleniyorlardır.
ANne ve babamlarla hersey tatliya baglandi aramiz cok iyi suan sukurGüzelim kaçarak evlenmek,oraya bile bile gitmek senin iradenle isteğinle olan birşey.Sonuçları da bu.Anne baban evlatlarının kaçtığının acısını inan senin şu an ki derdinden daha çok dertleniyorlardır.
kesinlikle zor ama neden beklemedin de kaçtın?BiliyOrdum ama baska eve cikariz diye cok rahat konusuyordu kaldiki yine cikacagiz ama sabretmek cok zormus :/ hic bir duzenim yok kendimi evimde hissetmiyorum bir diger konumda herkes topa tuttu ev isleri yapmiyon calismiyosun ne ise yararsin sen diye ama icimden gelmiyor ablasinin camasirlari etraftan cikarken mutfaga girsem biseyin yerini bile degistirmeye cekiniyorum esim niye boyle yaptin demez ama annesinin duzeni var orada nasil karistirayim cok zor
Aldik durumumuz var esyada alacagiz kiraya cikacagiz onada durumumuz var ama uzayacak biraz ina sabredemiyorum ben kurulu duzen icersindeo zaman 40.000 tl ye motorsiklet almasaydınız , hem bir sürü maraf yapıyorsunuz hem çalışmıyorsun hem de eşya istiyosun, kayınvaliden oturmanız için ev vermiş gene yaranamamış şımarıklık resmen yaptığın
Annesi evi size bırakmışsa onu niye oraya koydun demez. Bir de dolaplarda tabakların bardakların her şeyin yeri bellidir. Ben kendi düzenimi, eşimin ananesinin ve annesinin evinin dolaplarını bile avucumun içi gibi bilirim. Madem ev size bırakılmış, orayı kullanacağınız da biliniyor. Birkaç çekmece boşalt da yerleş. Yardıma gelelim istersen?BiliyOrdum ama baska eve cikariz diye cok rahat konusuyordu kaldiki yine cikacagiz ama sabretmek cok zormus :/ hic bir duzenim yok kendimi evimde hissetmiyorum bir diger konumda herkes topa tuttu ev isleri yapmiyon calismiyosun ne ise yararsin sen diye ama icimden gelmiyor ablasinin camasirlari etraftan cikarken mutfaga girsem biseyin yerini bile degistirmeye cekiniyorum esim niye boyle yaptin demez ama annesinin duzeni var orada nasil karistirayim cok zor
21 yasindayim aslinda kacma olmayacakti aileler vs tanusildi normal evlenecektik ama sonra ailelerden sıkıntı cikinca mecbur emrivaki yapmak durumunda kaldikkesinlikle zor ama neden beklemedin de kaçtın?
kaç yaşındasın?
sabırsızlığın kaçmandan belliAldik durumumuz var esyada alacagiz kiraya cikacagiz onada durumumuz var ama uzayacak biraz ina sabredemiyorum ben kurulu duzen icersinde
KAynAna yanimizda degil ev onun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?