Taze Gelin

Oyle olmuyor iste yatak odasindada tiklim tikis esyalar arasinda bikac goz yer actim kendime ama siginti gibi oluyor oyle hissediyorum kendime ozel alan ihtiyaci duyuyorum en azindan bi oda olsaydi ama hicbisiy benim degil oyuzden ugrasasimda yok mecbur 2-3 ay daha durucam boyle annem zaten yeni eve gecmeden ceyiz yollamiyor

Tamam o zaman yaşadığın anın tadını çıkar, ne yapalım her şey mükemmel olmuyor işte. 2-3 ay sabret, sonra da yeni ev kurarsınız.

EE KOCAYI İNTERNETTEN İNDİRİP 1 AY İÇİNDE KAÇARAK EVLENİRSEN YAPACAK BİŞİ YOK TABİ EV İÇİN BEKLEYECEKSİN
İNŞALLAH EVLİLİĞİN ÖMÜR BOYU OLUR
SEN EVDEN ÖNCE BUNA TAKIL ADAMI NE KADAR TANIDIN DA 1 AY İÇİNDE EVLENMEYE KARAR VERDİN
O KADAR MI EVLİLİK DELİSİYDİN

NoluYo ya agzini topla sen ilk birsey oldugu yok allaha sukur huzurumuz bol burda 6sene flort edip evlenip sonra ilk ayda zirlayanlar var biz degiliz Allahta utandirmasin cogu kadinin hayal sanabilcegi kadarda fedakar kocam var ama hersey 4 4luk olmuyor birden malesef ve 2-3 ay sabretmemiz gereken ev meselemiz var bunun disindada harika bi ciftiz :) guzel haberlerle donucem ins ne meraklisiniz insanin basina cokmeye oh olsun der gibi :)

banane kızım senden ya niye oh olsun diyeyim de
Yüce Mevlam akıl vermiş fikir vermiş
yaşın 21 neydi acelen kaçacak kadar
ailenin günahı neydi
cicim ayları geçer inşallah sonrasıda iyi olur senin için
insanlar senelerce birliktelik yaşıyorlar da genede tanıyamıyorlar birbirlerini
sen 1 ayda tanıdın sevdin evlenmeye karar verdin aileler sıkıntı çıkarttı sende kaçtın
aferinnn alkışşş alkışşş
seni tebrik ediyorum cesaretin için bu ayrı konu ben o kadar cesur olmazdım
sonrada esas mevzuu hakkındaki fikrimi söylüyorum kaçarak evlendiysen mecburen bir müddet hatta büyük ihtimal uzun bir müddet kayınvalidenin yanında o eşyalarda oturacaksın
sana bir yatak odası alıcaklar büyük ihtimal ha belki onu bile almayacaklar
derme çatma bir düğün sonra sen evde tüm gün kayınvaliden ile didişicen sonra kocanla didişcen
ee çalışmıyorsun çalışmayacanda
bide çocuk yapacan
kayınvalide-koca-çocuk ve sen üçgeninde bol kavgalı bir evlilik
inşallah sonun hazin olmaz ama sonunda ayrılık olur gibi görünüyor ben sana söyleyeyim
heeee kocan çok mu potansiyeli düşük kendine güvensiz bir tip
reelde bulamamış sanalda seni bulmuş bakmış evlilik meraklısı alayım bunu demiş ayrıca merak ettim
birde tahsil durumunuzu merak ettim

ha birde o huzurun tadını sür çünkü uzun soluklu olmayacak
kayınvaliden memleketten döndümü senin sultanlığın biter
bir evde bir sultan olur oda o evin sahibidir kadınıdır
inşallah işlerin istediğin gibi olurda seninde gerçek bir evin bir yuvan olur
evinin hanımı olursun sığıntı olmaktan kurtarsın Allah seni

M myilmmaz kime doldun sen bu kadar ya harala gürele yorum yazmışsın,yorumun da bir adabı var,eleştirini yapar iyi dilekte bulunur geçersin.Kimin evliliği nasıl gidecek sadece allah bilir böyle kötü temennilerde bulunup belayı üzerine çekme..

Sanırım kaynananızın evi ama onlar sizinle oturmuyorlar siz eşinizle oturuyorsunuz evi eşyalı size verdiler öyle algıladım ben. Şimdi düşünün kaçmışsınız hiç birşey planlı olmamış bu insanın birikim olmadığını o evde yaşayacağınızı biliyordunuz. Bunları da düşünmeniz bilmeniz gerekirdi. Planlı kendi evinizi düzmek gibi olmaz kaçıp kaynana evine gelmek bir de eşyalı. Hiç çeyiziniz yok, eşinizin birikimi yok hazır eşya ev. Ama görümcenizin eşyalarını dert ediyorsunuz bence şikayet etmeye hakkınız yok bilerek geldiniz ben bunları istemem alsınlar derseniz eşinizin ailesiyle kötü olursunuz bir bebek yatağının ne zararı olabilir hele siz asla araya girmeyin eşiniz desin biz ancak sığıyorsuz alabilir misiniz diye ayrıca orası hala görümcenizin de evi gelip kalıyormuş bebekle de zordur her dk yatak taşımak bir tane de oraya koymuşlar. Biraz anlayışlı olun dişinizi sıkın iatemiyorsanız eşinize birikim yaptırın kendi evinize çıkın gönlünüzde eşyanızı alın.

Yazdigin senaryo guzel olmus git bir dizi film cek istersen 2-3ay icinde yeni evimize cikacagimizi belirttim mis gibide ceyiz esyalarim var evimde duruyor annem yeni eve gecince yollayacak ayrica sanane acele edip etmemenden ben orda erken mi sizce diye soru sormusmuyum kimin kismeti nereden cikar belli olmaz bu isler cicim aylari tarzi birsey yok degisecek adam cicim ayi beklemiyor ayrica gelecektede kimin ne olacagi hep mechul kimse garantiye alamaz 20sene evlilikler bosuna bitmezdi oyle olsa kocamin iiyibi isi var sabredip 2-3 ay bekledigim takdirde guzel bir yerden eve gecip ceyizlerimi orada kullanacagim :) ailemde arkamdan cekilmis degil kirginliklar olsada bu felaket senaryolarini burayi okuya okuya herkesin ustunde kurmma

Ceyizim var esyalarimda var bu eve getirmedim tasinacagimiz icin okadar 2-3 ay var assagi yukari cikmamiza sadece bekleme kismi icersinde moralimin bozulmasina engel olamiyorum

Ayni evde yasamicaz o geldiginde gidecegiz laftan anlamayip inatla konuma yorum yapmassan mutlu olucam sen muneccimmisin kader yaziyorsun kendi icinde bi sikintin mi vvar burada cosuyorsun

Ayni evde yasamicaz o geldiginde gidecegiz laftan anlamayip inatla konuma yorum yapmassan mutlu olucam sen muneccimmisin kader yaziyorsun kendi icinde bi sikintin mi vvar burada cosuyorsun
Ayriyetten madem bu kadar cok biliyorsun millet hic yorulmasin sana iki anlatsin sen zaten kaderi ciziyorsun masallah yarin oburgun kendine ne olacagindan haberin var mi acaba bu kadar kesin misin ? Umarim hayal kirikligina ugramassin

Aldik durumumuz var esyada alacagiz kiraya cikacagiz onada durumumuz var ama uzayacak biraz ina sabredemiyorum ben kurulu duzen icersinde
bu şekilde evliliğini yıpratırsın ama. adamın suçu yokken kavga çıkartıp bağırırsan ilerde haklı oldugun durumlarda da kimse seni dinlemez

SANA GERÇEKTEN ACIDIM
ÇOK CAHİLSİN DOĞAL TABİ DAHA ÇOK KÜÇÜKSÜN
BUGÜN BURDA YAZILANLARIN DOĞRULUK PAYINI ŞU AN ANLAYAMAZSIN AMA İLERDE DANK EDER
HATA YAPMIŞSIN ÇOK BÜYÜK BİR HATA YAPMIŞSIN HEMDE
İNŞALLAH ALLAH UTANDIRMAZ İNŞALLAH GÜVENDİĞİN DAĞLARA KARLAR YAĞMAZ UMUTLARIN YERLE BİR OLMAZ
SENİN İÇİN KÖTÜ DÜŞÜNMÜYORUM SADECE EĞİTİMİNİ-KARİYERİNİ GELECEK PLANLARINI DÜŞÜNECEĞİN UYGULAYACAĞIN YAŞTA BU DEVİRDE BÖYLESİNE BÜYÜK HATA YAPMANA AŞIRI KIZDIM
BUNUN ADI CEHALET
AMA DİLERİM RABBİM HAKKINDA HAYIRLIYA ÇEVİRİR
ÇALIŞ BARİ EVDE KOCANA KAYINVALİDENE BAĞLI KALMA
AYAKLARINI YERE SAĞLAM BAS BAŞINA BİR HAL GELİRSE (İNŞALLAH GELMEZ)KARŞILARINDA DİK DURABİLECEK GÜCE SAHİP OL
DAHA YAŞIN KÜÇÜK BİR İŞE GİR VE O İŞTE EN İYİSİ OL

Ayriyetten madem bu kadar cok biliyorsun millet hic yorulmasin sana iki anlatsin sen zaten kaderi ciziyorsun masallah yarin oburgun kendine ne olacagindan haberin var mi acaba bu kadar kesin misin ? Umarim hayal kirikligina ugramassin

MÜNECCİM DEĞİLİM
KADERİ DE BEN YAZMAM TÖVBE HAŞA
AMA BAZI ŞEYLER GÖZLE GÖRÜLÜYOR BUNU BİLMEK İÇİN MÜNECCİM OLMAYA GEREK YOK
HİÇBİRİMİZİN EVLİLİĞİ GELECEĞİ GARANTİ DEĞİL HEPİMİZİN BAŞINA KÖTÜ OLAYLAR GELEBİLİR
AMA AKIL LAZIM ÖNCE ALLAH VERMİŞ HEPİMİZE BİZ KULLARINA SADECE KULLANMAK DÜŞÜYOR
SENDE VAR OLAN AKLI KULLANAMAMA GİBİ BİR SIKINTI GÖRÜLÜYOR
YAZDIKLARINDAN ÖLE ANLAŞILIYOR
ÇOK CAHİLSİN ÇÜNKÜ ÇOK KÜÇÜKSÜN
AKLIN 10 KARIŞ HAVADA TOZ PEMBE GÖRÜYORSUN DÜNYAYI ÖYLE DEĞİL
KENDİ İÇİNDE BİR SIKINTIN VAR BURDA COŞUYORSUN DEDİN YA
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR ALLAH HERKESE BENİMKİ KADAR GÜZEL BİR HAYAT NASİP ETSİN
İYİ BİR EŞİM VAR VE BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ SEVGİ DOLU BİR EVLİLİĞİM VAR YANİ
İYİ BİR İŞİM VAR
GÜZEL ŞİRİN BİR EVİM VAR-ARABAMIZ VAR-MADDİYAT SIKINTIMIZ YOK
MANEVİYAT SIKINTIMIZ YOK SAĞLIĞIMIZ YERİNDE
AİLEM İLE FARKLI ŞEHİRLERDE AMA MESAFELERE RAĞMEN YAKINIZ DAHA NE OLSUN
TEK BİR EKSİĞİMİZ VAR ODA YAKINDA TAMAM OLUCAK
YARAM YOK YANİ BİN KERE ŞÜKÜR HALİME

Son düzenleme:
Diger konunuzu da okudum...

Orada esinizin gece yarilarina kadar yemek, temizlik, utu ile ilgilendigini, size ben bunlari yaptiracak birini bulmak icin evlenmedim diyerek elinizi hicbir ise surdurmedigini, yemegi de ya onun yaptigini ya da disarida yediginizi yazmissiniz.

Butun gun hicbir is yapmadiginizi surekli yineleyerek, esiniz isten gelince ev islerini halletigi icin en azindan utu yapmayi ogrenerek bir sey yapmis olayim demissiniz.

Kk hatunlari da yansittiginiz tabloya tepki gosterdiler hakli okarak, adami bu kadar yormayin, siz calismiyorsunuz o disarida erkek evde kadin gibi yoruluyor diye.

Bu konunuzda da goruyorum ki o kadar da gulluk gulistanlik degilmis durum.

Hatta bir cogumuzun icinde olmak istemeyecegi bir hayat yasiyorsunuz, insallah dediginiz olumlu gelismeler olur.

Size onerim herkesin derdini anlattigi bir platformda konu acarken zor durumda oldugunuz halde icinde bulundugunuz vaziyeti ben elimi hicbir ise surmem, her seyi kocam yapar, bu arada utu nasil yapilir?
diye anlatmak yerine halinizi tek konuda ve de oldugu gibi anlatin cunku gercekten bir derdiniz var, esiniz o kadar seyi yok yere yapmiyor ve duzeniniz oturdugunda sizin de sorumluluklariniz artacak.

O zaman insanlar diger konunuzda oldugu gibi nispet yaptiginizi, abarttiginizi, hayal kurdugunuzu vs dusunmez, yardimci olurlar cunku gercekten cok iyi niyetli ve canla basla yardimci olmak isteyen hanimlar da var burada...

Daha yeni evlisiniz, buraya cok ihtiyaciniz olacak...

kaçarken ne düşünmüştünüz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…