- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi gececikedi
-
Oyle olmuyor iste yatak odasindada tiklim tikis esyalar arasinda bikac goz yer actim kendime ama siginti gibi oluyor oyle hissediyorum kendime ozel alan ihtiyaci duyuyorum en azindan bi oda olsaydi ama hicbisiy benim degil oyuzden ugrasasimda yok mecbur 2-3 ay daha durucam boyle annem zaten yeni eve gecmeden ceyiz yollamiyorAnnesi evi size bırakmışsa onu niye oraya koydun demez. Bir de dolaplarda tabakların bardakların her şeyin yeri bellidir. Ben kendi düzenimi, eşimin ananesinin ve annesinin evinin dolaplarını bile avucumun içi gibi bilirim. Madem ev size bırakılmış, orayı kullanacağınız da biliniyor. Birkaç çekmece boşalt da yerleş. Yardıma gelelim istersen?
MEmleketinde okv nerede
MEmleketinde o
Tamam o zaman yaşadığın anın tadını çıkar, ne yapalım her şey mükemmel olmuyor işte. 2-3 ay sabret, sonra da yeni ev kurarsınız.Oyle olmuyor iste yatak odasindada tiklim tikis esyalar arasinda bikac goz yer actim kendime ama siginti gibi oluyor oyle hissediyorum kendime ozel alan ihtiyaci duyuyorum en azindan bi oda olsaydi ama hicbisiy benim degil oyuzden ugrasasimda yok mecbur 2-3 ay daha durucam boyle annem zaten yeni eve gecmeden ceyiz yollamiyor
Donecek ve dondugunde hemen cikmak istiyorum biz yerlesirken gitmistidönecekmi oradamı oturuyor
NoluYo ya agzini topla sen ilk birsey oldugu yok allaha sukur huzurumuz bol burda 6sene flort edip evlenip sonra ilk ayda zirlayanlar var biz degiliz Allahta utandirmasin cogu kadinin hayal sanabilcegi kadarda fedakar kocam var ama hersey 4 4luk olmuyor birden malesef ve 2-3 ay sabretmemiz gereken ev meselemiz var bunun disindada harika bi ciftiz :) guzel haberlerle donucem ins ne meraklisiniz insanin basina cokmeye oh olsun der gibi :)EE KOCAYI İNTERNETTEN İNDİRİP 1 AY İÇİNDE KAÇARAK EVLENİRSEN YAPACAK BİŞİ YOK TABİ EV İÇİN BEKLEYECEKSİN
İNŞALLAH EVLİLİĞİN ÖMÜR BOYU OLUR
SEN EVDEN ÖNCE BUNA TAKIL ADAMI NE KADAR TANIDIN DA 1 AY İÇİNDE EVLENMEYE KARAR VERDİN
O KADAR MI EVLİLİK DELİSİYDİN
NoluYo ya agzini topla sen ilk birsey oldugu yok allaha sukur huzurumuz bol burda 6sene flort edip evlenip sonra ilk ayda zirlayanlar var biz degiliz Allahta utandirmasin cogu kadinin hayal sanabilcegi kadarda fedakar kocam var ama hersey 4 4luk olmuyor birden malesef ve 2-3 ay sabretmemiz gereken ev meselemiz var bunun disindada harika bi ciftiz :) guzel haberlerle donucem ins ne meraklisiniz insanin basina cokmeye oh olsun der gibi :)
NoluYo ya agzini topla sen ilk birsey oldugu yok allaha sukur huzurumuz bol burda 6sene flort edip evlenip sonra ilk ayda zirlayanlar var biz degiliz Allahta utandirmasin cogu kadinin hayal sanabilcegi kadarda fedakar kocam var ama hersey 4 4luk olmuyor birden malesef ve 2-3 ay sabretmemiz gereken ev meselemiz var bunun disindada harika bi ciftiz :) guzel haberlerle donucem ins ne meraklisiniz insanin basina cokmeye oh olsun der gibi :)
Yazdigin senaryo guzel olmus git bir dizi film cek istersen 2-3ay icinde yeni evimize cikacagimizi belirttim mis gibide ceyiz esyalarim var evimde duruyor annem yeni eve gecince yollayacak ayrica sanane acele edip etmemenden ben orda erken mi sizce diye soru sormusmuyum kimin kismeti nereden cikar belli olmaz bu isler cicim aylari tarzi birsey yok degisecek adam cicim ayi beklemiyor ayrica gelecektede kimin ne olacagi hep mechul kimse garantiye alamaz 20sene evlilikler bosuna bitmezdi oyle olsa kocamin iiyibi isi var sabredip 2-3 ay bekledigim takdirde guzel bir yerden eve gecip ceyizlerimi orada kullanacagim :) ailemde arkamdan cekilmis degil kirginliklar olsada bu felaket senaryolarini burayi okuya okuya herkesin ustunde kurmmabanane kızım senden ya niye oh olsun diyeyim de
Yüce Mevlam akıl vermiş fikir vermiş
yaşın 21 neydi acelen kaçacak kadar
ailenin günahı neydi
cicim ayları geçer inşallah sonrasıda iyi olur senin için
insanlar senelerce birliktelik yaşıyorlar da genede tanıyamıyorlar birbirlerini
sen 1 ayda tanıdın sevdin evlenmeye karar verdin aileler sıkıntı çıkarttı sende kaçtın
aferinnn alkışşş alkışşş
seni tebrik ediyorum cesaretin için bu ayrı konu ben o kadar cesur olmazdım
sonrada esas mevzuu hakkındaki fikrimi söylüyorum kaçarak evlendiysen mecburen bir müddet hatta büyük ihtimal uzun bir müddet kayınvalidenin yanında o eşyalarda oturacaksın
sana bir yatak odası alıcaklar büyük ihtimal ha belki onu bile almayacaklar
derme çatma bir düğün sonra sen evde tüm gün kayınvaliden ile didişicen sonra kocanla didişcen
ee çalışmıyorsun çalışmayacanda
bide çocuk yapacan
kayınvalide-koca-çocuk ve sen üçgeninde bol kavgalı bir evlilik
inşallah sonun hazin olmaz ama sonunda ayrılık olur gibi görünüyor ben sana söyleyeyim
heeee kocan çok mu potansiyeli düşük kendine güvensiz bir tip
reelde bulamamış sanalda seni bulmuş bakmış evlilik meraklısı alayım bunu demiş ayrıca merak ettim
birde tahsil durumunuzu merak ettim
Ceyizim var esyalarimda var bu eve getirmedim tasinacagimiz icin okadar 2-3 ay var assagi yukari cikmamiza sadece bekleme kismi icersinde moralimin bozulmasina engel olamiyorumSanırım kaynananızın evi ama onlar sizinle oturmuyorlar siz eşinizle oturuyorsunuz evi eşyalı size verdiler öyle algıladım ben. Şimdi düşünün kaçmışsınız hiç birşey planlı olmamış bu insanın birikim olmadığını o evde yaşayacağınızı biliyordunuz. Bunları da düşünmeniz bilmeniz gerekirdi. Planlı kendi evinizi düzmek gibi olmaz kaçıp kaynana evine gelmek bir de eşyalı. Hiç çeyiziniz yok, eşinizin birikimi yok hazır eşya ev. Ama görümcenizin eşyalarını dert ediyorsunuz bence şikayet etmeye hakkınız yok bilerek geldiniz ben bunları istemem alsınlar derseniz eşinizin ailesiyle kötü olursunuz bir bebek yatağının ne zararı olabilir hele siz asla araya girmeyin eşiniz desin biz ancak sığıyorsuz alabilir misiniz diye ayrıca orası hala görümcenizin de evi gelip kalıyormuş bebekle de zordur her dk yatak taşımak bir tane de oraya koymuşlar. Biraz anlayışlı olun dişinizi sıkın iatemiyorsanız eşinize birikim yaptırın kendi evinize çıkın gönlünüzde eşyanızı alın.
Ayni evde yasamicaz o geldiginde gidecegiz laftan anlamayip inatla konuma yorum yapmassan mutlu olucam sen muneccimmisin kader yaziyorsun kendi icinde bi sikintin mi vvar burada cosuyorsunha birde o huzurun tadını sür çünkü uzun soluklu olmayacak
kayınvaliden memleketten döndümü senin sultanlığın biter
bir evde bir sultan olur oda o evin sahibidir kadınıdır
inşallah işlerin istediğin gibi olurda seninde gerçek bir evin bir yuvan olur
evinin hanımı olursun sığıntı olmaktan kurtarsın Allah seni
Ayriyetten madem bu kadar cok biliyorsun millet hic yorulmasin sana iki anlatsin sen zaten kaderi ciziyorsun masallah yarin oburgun kendine ne olacagindan haberin var mi acaba bu kadar kesin misin ? Umarim hayal kirikligina ugramassinAyni evde yasamicaz o geldiginde gidecegiz laftan anlamayip inatla konuma yorum yapmassan mutlu olucam sen muneccimmisin kader yaziyorsun kendi icinde bi sikintin mi vvar burada cosuyorsun
bu şekilde evliliğini yıpratırsın ama. adamın suçu yokken kavga çıkartıp bağırırsan ilerde haklı oldugun durumlarda da kimse seni dinlemezAldik durumumuz var esyada alacagiz kiraya cikacagiz onada durumumuz var ama uzayacak biraz ina sabredemiyorum ben kurulu duzen icersinde
Yazdigin senaryo guzel olmus git bir dizi film cek istersen 2-3ay icinde yeni evimize cikacagimizi belirttim mis gibide ceyiz esyalarim var evimde duruyor annem yeni eve gecince yollayacak ayrica sanane acele edip etmemenden ben orda erken mi sizce diye soru sormusmuyum kimin kismeti nereden cikar belli olmaz bu isler cicim aylari tarzi birsey yok degisecek adam cicim ayi beklemiyor ayrica gelecektede kimin ne olacagi hep mechul kimse garantiye alamaz 20sene evlilikler bosuna bitmezdi oyle olsa kocamin iiyibi isi var sabredip 2-3 ay bekledigim takdirde guzel bir yerden eve gecip ceyizlerimi orada kullanacagim :) ailemde arkamdan cekilmis degil kirginliklar olsada bu felaket senaryolarini burayi okuya okuya herkesin ustunde kurmma
Ayriyetten madem bu kadar cok biliyorsun millet hic yorulmasin sana iki anlatsin sen zaten kaderi ciziyorsun masallah yarin oburgun kendine ne olacagindan haberin var mi acaba bu kadar kesin misin ? Umarim hayal kirikligina ugramassin
kaçarken ne düşünmüştünüz??IYi geceler 21 yasindayim yeni evlendim kacarak oldu annesinin evinde ikimiz kaliyoruz evde esya var ama ben birturlu alisamadim yatak odasinda ablalarinin esyalari dolu bebek yatagi filan var onlar evliler gelince orda kaliyorlarmis baya icerlemeye basladim bu duruma kendi esyalarimi koyacak zor yer actim siginti gibiyim kendimi evimde hissedemedim daha oncede konustum bu konuyu ama aldiririz esyalari vs dedi bugunde artik evi toplarken gordumki bisey yapmak bile gelmiyor icimden her yerde baskalarinin esyalari dolu istedigimi istedigim gibi kullanamiyorum esimle tartistim buyuzden agladimda hatta tartistim diyorum cunku o tartismadi benimke sakin durdu konusmaya calisti durumumuz kotu degil aslinda iyi sayilacak maasi isi var 29 yasinda ama bu zamana kdr birikim yapmamis bizim iste aceleye gelince durum bu oldu herseyi halledicez duzelecek ayri evede cikcaz dedi ama ben cok kirdim bunlari ona dile getirirken cunku halledilmeyecek birseyler degil cok az bi zaman daha gerek sadece ve cok uzuldum boyle yaptigima nasil gonlunu alabilirim agzimdan cikanlara hic dikkat etmedim ama zavallim sesini cikartmadi agir seylerde dedim uyuyor simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?