Taze yeni hamişler buraya gelin

kizlar rabbim hepimize kolaylik versin. bulantilar mahfediyor insani. Halsizlik yorgunluk uykudan uyanma sirt bel agrilari kusma bas agrisi ne ararsaniz var bende. Doktorum hatta bana dedi boyle devam edersen dehidrasyon icin test yapmamiz gerekcek boyel devam edemezsin dedi. Siz nasil bas ediyorsunuz bunlarla ?

Bende yazdıklarına ek olarak iştahsızlık var pek baş edemiyorum mide bulantı hapı kullanabileceğimi söyledi doktor ve bol su içmeliymişim

Bende yazdıklarına ek olarak iştahsızlık var pek baş edemiyorum mide bulantı hapı kullanabileceğimi söyledi doktor ve bol su içmeliymişim

aynen canim istahsizlik bendede var. Ama benim ilk hamileligimde 3 ay sonra bulanti gecmisti ama istahsizlik 9 ay boyunca devam etmisti. Ben kilo vermistim bebek almisti. Bulanti ilaci bende kullanmistim ama agri doz olanlari fayda ediyor. Mesela kemoterapi goren hastalara verilen bulanti ilaclari var onlar iyi fayda ediyor ilk hamileligimde kullanmistim ben. Ama sana sunu soyliyim ikinci hamileligim simdi ilk kadar yogun degil bulantim ve bulanti ilaci baya fayda ediyor. Ama ilk gunler resmen usuttum hasta oldum sandim meger hamilelik bulantisiymis

Galiba benim de iştahsızlığım hep sürecek gibi bebek için iyi birşey mi bilmiyorum, Peki hamileliğinizi kaç kilo ile tamamladınız

meraba sizinle ayni hafta icindeyiz siz kalp atisini duydunuzmu bebeyinizin benim son adet tarihim 26 eylul sali gittim duyamadim

Merhabalar, grubun eski bir üyesiyim ama uzun zamandır aktif değildim:) ben de taze gebeyim ve araniza katilmak istedim. Bu ara cok uyuyorum ve ara ara da bulantim basladi. Insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi:)

Merhabalar, grubun eski bir üyesiyim ama uzun zamandır aktif değildim:) ben de taze gebeyim ve araniza katilmak istedim. Bu ara cok uyuyorum ve ara ara da bulantim basladi. Insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi:)
Inşallah canım. Bende de uyku hali, haksizlik,kasık ağrısı ve bulantı var, hayırlısı :)

Hoşgeldin, o haftalarda bende de durum aynıydı sabır diyeceğiz artık

Evet duyduk, aramızda bir gün varmış,kaç haftalık olduğunu söyledi mi
son adetime gore sali gittigimde 7haftalikti ama ultrasyonda 6hafta 1gunluktu kalp atisi yok dedi 1hafta sonra gel dedi muhtemelen gec yumurtalamadan olabilir siz ne zaman ultrasyona girdiniz kalp atisi icin

son adetime gore sali gittigimde 7haftalikti ama ultrasyonda 6hafta 1gunluktu kalp atisi yok dedi 1hafta sonra gel dedi muhtemelen gec yumurtalamadan olabilir siz ne zaman ultrasyona girdiniz kalp atisi icin
Pazartesi günü gittim 7+2 dedi ama son adete göre o gün 6+5ti,dediğin gibi geç döllenme olabilir benim sat 27eylüldü

Kızlar bende taze Hamişim bugün tam 5 hafta oldu.benim 4+3 günlükken değerim 670 ti 3 gün sonrası yaptırdım 4873 çıktı artış normal mi sizce.aslında benim üçüncü bebeğim olacak ama öncekilerde hiç beta takibini önemsemedim o yüzden artışı nasıl olmalı bilmiyordum taki dış gebelikten amelyat olana kadar . Şimdi merak ediyorum acaba bu artış normal mi

Bulantı-kusma-iştahsızlık hayattan soğudum resmen, çok az yiyebiliyorum yediklerim de corba ve kahvaltı türü, nasıl geçecek bu süreç bilemiyorum

Benim neden hala bulantım yok inşallah aksi bişi yoktur ne göğsüm şiş ne bulantım var 5+3 üm erken mi bulantı için daha önce hiç dikkat etmedim hangi hafta hangi belirti olur diye bu hamileliğimde herşeyi takip etmeye çalışıyorum belirti yok göğsüm şiş değil ama ortadan bastırınca hafif acıyo ve yemyeşil koca koca damarlarım var adet günlerine yakın hafiften bacaklarım ağrır aynı onun gibi ağrım var başkada bişi yok

Merhaba arkadaslar bende 5 haftalik hamileyim. Aşiŕı bulanti ve kusmalarim basladi ve bunla birlikte 1-2 gundur ishal. Tedirgin oldum.Bisey yiyemiyorum ve tiksiniyorum. Bu sekilde olan arkadaslar var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…