- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Bende yazdıklarına ek olarak iştahsızlık var pek baş edemiyorum mide bulantı hapı kullanabileceğimi söyledi doktor ve bol su içmeliymişimkizlar rabbim hepimize kolaylik versin. bulantilar mahfediyor insani. Halsizlik yorgunluk uykudan uyanma sirt bel agrilari kusma bas agrisi ne ararsaniz var bende. Doktorum hatta bana dedi boyle devam edersen dehidrasyon icin test yapmamiz gerekcek boyel devam edemezsin dedi. Siz nasil bas ediyorsunuz bunlarla ?
Bende yazdıklarına ek olarak iştahsızlık var pek baş edemiyorum mide bulantı hapı kullanabileceğimi söyledi doktor ve bol su içmeliymişim
meraba sizinle ayni hafta icindeyiz siz kalp atisini duydunuzmu bebeyinizin benim son adet tarihim 26 eylul sali gittim duyamadimBende yazdıklarına ek olarak iştahsızlık var pek baş edemiyorum mide bulantı hapı kullanabileceğimi söyledi doktor ve bol su içmeliymişim
Inşallah canım. Bende de uyku hali, haksizlik,kasık ağrısı ve bulantı var, hayırlısı :)Merhabalar, grubun eski bir üyesiyim ama uzun zamandır aktif değildim:) ben de taze gebeyim ve araniza katilmak istedim. Bu ara cok uyuyorum ve ara ara da bulantim basladi. Insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi:)
Evet duyduk, aramızda bir gün varmış,kaç haftalık olduğunu söyledi mimeraba sizinle ayni hafta icindeyiz siz kalp atisini duydunuzmu bebeyinizin benim son adet tarihim 26 eylul sali gittim duyamadim
Hoşgeldin, o haftalarda bende de durum aynıydı sabır diyeceğiz artıkMerhabalar, grubun eski bir üyesiyim ama uzun zamandır aktif değildim:) ben de taze gebeyim ve araniza katilmak istedim. Bu ara cok uyuyorum ve ara ara da bulantim basladi. Insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi:)
Kasık ağrısı bende de var ara ara bulantı da oluyor ama çıkartacak kadar değil henüz çok şükür ki. Hayırlısı inşallah:)Inşallah canım. Bende de uyku hali, haksizlik,kasık ağrısı ve bulantı var, hayırlısı :)
Hoşbuldum:) sağlıkla doğdunlar da başka birşey istemem. Katlanırım sabırla ne yapalım:)Hoşgeldin, o haftalarda bende de durum aynıydı sabır diyeceğiz artık
sali gittim 6hafta 1gunluk dediEvet duyduk, aramızda bir gün varmış,kaç haftalık olduğunu söyledi mi
son adetime gore sali gittigimde 7haftalikti ama ultrasyonda 6hafta 1gunluktu kalp atisi yok dedi 1hafta sonra gel dedi muhtemelen gec yumurtalamadan olabilir siz ne zaman ultrasyona girdiniz kalp atisi icinEvet duyduk, aramızda bir gün varmış,kaç haftalık olduğunu söyledi mi
Pazartesi günü gittim 7+2 dedi ama son adete göre o gün 6+5ti,dediğin gibi geç döllenme olabilir benim sat 27eylüldüson adetime gore sali gittigimde 7haftalikti ama ultrasyonda 6hafta 1gunluktu kalp atisi yok dedi 1hafta sonra gel dedi muhtemelen gec yumurtalamadan olabilir siz ne zaman ultrasyona girdiniz kalp atisi icin
hayirlisi olsun canim saglikli sihatli kucaklarimiza almayi nasip etsin isteyenlerinde kucagini bos birakmasin amin insallahPazartesi günü gittim 7+2 dedi ama son adete göre o gün 6+5ti,dediğin gibi geç döllenme olabilir benim sat 27eylüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?