Taze yeni hamişler buraya gelin

Ya arkadaslar bende 6. Haftanin icindeyim ben idrarimi yaparken aşırı derecede alt karnim ağrıyor geçen hafta doktorum enfeksiyon var dedi toz verdi içtim ama acaba gecmedi mı sizde de boyle oluyor mu birde ilk cocugumda preeklampsi olduğum icin bunda ecopirin kullaniyorum acaba ondan da olabilir mi

benimkiler daha küçük ya 2 aylık peki seninkiler altlı üstlümü kesede yoksa karşılıklımı inşallah bişey olmaz ya ilaç kullanıyomusun canım
Gozluk gibi yanyanalar benim daha önceden 2 kimyasal gebeliğin oldu bu gebeliğin de riskli Dr beni hep rahatlatıyor inan çok ilaç kullandım progestan önce iğne 15 gün sonra 1 ay kadar 8 saatte bir fitil proluton igne estrofem bu da 8 saatte bir cleoxne gobekten gergin aynı saat coraspin demir çinko folik asit kalsiyum gynefom çok zordu çok zor korkuyorum ama Rabbime sığınıyorum inşallah sende sağlıklı ve hayırlı evlatlarına kavusursun

amin bende çok korkuyorum canım ya allhım sanada nasip etsin kucağına almayı

İyi akşamlar hanımlar. Rabbim nasip ederse bende aşılama ile hamile kaldım. Aşılamanın 13. Günü 83.63 çıktı.4 gün sonra yaniü 17. Gün 429 çıktı. Bat tarihim yarın. Kontrolüm var. Rabbim hamileliğimizin sağlıklı bi şekilde tamamını erdirir inş.

Kızlar ben daha once de yazmistim benim bebegim geriden geliyor ama gelisiyor
8 hafta olmasi lazimken 6+1 ama hep takip ettik gelismesi bu haftaya gore hep normal kalp atisini da duyduk cok sukur dktorum yine de coraspirin ve progestan fitil verdi her sey yolunda dedi geriden gelmesi normal mi ya gec dollenme dusunmuyorum ayrica dun resme kurtaja gitmistik kalp atisini duyduk

Bende aynı durumdayım normalde 15 ekim son adet tarihim ama geç döllenmeden dolayı daha 6.haftadayım.Adet tarihime göre 9 hafta olması lazımdı ama sorun değil adet düzensizliğinden böyle oluyor.bebek geç gelişmiyor yani.

Ya iste benim adeg duzensizligim yok
Cok duzenlidir adetlerim artik bilemeyiz noldu dedi doktorum onemi de yok gelisiyor sonucta dedi ama ben de gaktim kafama

Nerde kalmisim :)) 3.beta hcg 1150 cıktı çok şükür keseyi de gördük hafta ici kalp atisi icin gidicem ins duyarım çok korkuyorum
Canım senin kesen kaç mm idi ben bugün 6+2 yim cuma çağırdı dr um ama erken gibi geliyor bana geçen çarşamba 6 mm idi kese senin nasıl... cevap yazarsan sevinirim

Ben de cuma günü gidicem kalp atışı için umarım duyabilirim korkuyorum 7+0 oluyor tam olarak
Ben de cuma gideceğim canım 6+5 oluyor bebisle kalp atışı için.... korkma ben de korkuyorum ama nasip yaa strese girmek daha riskli sonuçta su an hamişiz yani.... takma sen de .... (söyleyene bak diyorum icimden)

İyi akşamlar kızlar bende gebe olduğumu yeni öğrendim perşembe günü kan testi yaptırmıştım 885 di değer. Bugün kontrole gittik keseyi gördük Allah nasip ederse 15 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz

Hayirli olsun cnm benim bende ocağın ilk haftasi gideceğim kalp atisini dinlemeye bakalim artik hayirlisi neyse o olsun

arkadaşlar merhaba bana acil bi şekilde yardımcı olurmusunuz ikizlere hamileyim tek yumurta ikizlerine 2 aylık be bi damla kadar kan geldi neden olabilir normalmidir acba bide adet tarihim bugün ondan kaynaklanabilirmi ilk 3 ayda normal diyolar ama bilmiyoruö ya korkuyorum.

Canım korkma olabiliyor yat dinlen bugün dr unu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…