Taze yeni hamişler buraya gelin

Mrb kızlar... Bugün kontrole gittim 5 haftaliğım keseyi gördük çok şükür... Herkese sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmesini diliyorum...

Ya kızlar ben de yarin kese icin doktora gidecegim adetim 10 gun gecikti gecen lersembe beta 481 di bi daha da korktum baktirmadim :))) gerginimmm

hayırlı olsun canım 5. haftamdayım demişsin doktora gittiğinde bende nasipse 4+3 olacam görebilirmiyim ki keseyi

Kızlar benimde son 3 gün kaldı adetime oturup kalkarken kasigima bıçak saplanır gibi oluo ve yatınca sol kasigimda bişey atio szce hamiş olablirmiyim test yapsam erken mi geçsin mi günümü

Merhaba;ben de kan testi ve idrar testiyle hamile olduğumu 30 Kasımda öğrendim.İlk olarak kan testi beta hcg 11.2 çıkmıştı sınır dedi aile hekimim 1 hafta sonra kadın doğumcuma gittim kan testi yapıldı ve hamilesin dedi ama ultrasona girmedim daha 18nde sanırım kaç haftalık olduğunu öğreneceğim.Düşük önleyici progestan ilacını ve vitaminler verdi onları kullanıyorum.Herhangi bir belirtim yok göğüs ağrısı ve yumurtalıklarımın ara ara ağrısından başka.Mide bulantımda olmuyor.Korkuyorum bende kimyasal hamilelik falan mı diye acaba? İlk hamileliğim tam olarakta bilmiyorum.

Hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz ins. Gercekten anne olmak baskaymis yasadigimiz tum skntilara ragmen yinede ins iyidir ve besleniyorfur diye bebislerimizi dusunuyoruz. Anne olmak buymus demekki sadece onlarin sagliklari. Kalp atisini dinledim kndime geldim resmen iyi oldigunuda duyunca yetti bana umarim her gittigimizde mutlu haberlerle doneriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…