- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Insallah cnm insallah rabbim hepimize sorunsuz saglikli bir sekilde saglikli evlatlar dogurmayi nasip etsinAnladım cnm, umarım yaşamazsın sağlıklı gecer hamileliğin
Beta kaçtı canım ilk öğrendiğindeMrb kızlar... Bugün kontrole gittim 5 haftaliğım keseyi gördük çok şükür... Herkese sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmesini diliyorum...
773 tü cuma günü öğrenmiştimBeta kaçtı canım ilk öğrendiğinde
Maşallah Allah tamamına erdirsin ins773 tü cuma günü öğrenmiştim
Amin inşallah... Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin vede sorunsuz hamileliklerMaşallah Allah tamamına erdirsin ins
Bence korkma git bakalım kese oluşmuş mu? Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahYa kızlar ben de yarin kese icin doktora gidecegim adetim 10 gun gecikti gecen lersembe beta 481 di bi daha da korktum baktirmadim :))) gerginimmm
Bence korkma git bakalım kese oluşmuş mu? Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
hayırlı olsun canım 5. haftamdayım demişsin doktora gittiğinde bende nasipse 4+3 olacam görebilirmiyim ki keseyiBugün kesemizi gördük çok şükür bi sorun yok beşinci haftamdayım iki hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicezŞuan için kasık batmalarım var hafif baş dönmesi ve hafif mide bulantısı rabbim hepimizin bu süreçte yar ve yardımcısı olsun
Bence bekle geçsin günün tabii yinede sen bilirsin...Kızlar benimde son 3 gün kaldı adetime oturup kalkarken kasigima bıçak saplanır gibi oluo ve yatınca sol kasigimda bişey atio szce hamiş olablirmiyim test yapsam erken mi geçsin mi günümü
Nasıl bir kasilman oluo cnm göbek bolgendemi yoksa bacak kalça kasılması miMerhaba arkadaşlar. 5-6 haftalık gebeyim. Bu kasılmalar hep olacak mı ya da normal mi? Sebebi ne bileniniz var mı
Nasıl bir kasilman oluo cnm göbek bolgendemi yoksa bacak kalça kasılması mi
Bence gayet güzelBenim adet günü yani ayın 5 inde 281 ayin 7 sinde yani dun 598 çıktı yani iyimi acaba önceden iki kimyasal gecirmistim
Aynı benim gibi cnm cevremdekiler de hamilelik belirtisi dio son 2 gün kaldıÖzellikle kalktığım zaman regl ağrısı gibi ağrı oluyor ama çok kısa 3 saniye falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?