- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Maşallah yaa darısı bize bende perşembe günü gideceğim inşallah kalp atışı içinHepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz ins. Gercekten anne olmak baskaymis yasadigimiz tum skntilara ragmen yinede ins iyidir ve besleniyorfur diye bebislerimizi dusunuyoruz. Anne olmak buymus demekki sadece onlarin sagliklari. Kalp atisini dinledim kndime geldim resmen iyi oldigunuda duyunca yetti bana umarim her gittigimizde mutlu haberlerle doneriz.
Sonucunuz iyi ama kese için erkenArkadaslar ya ben adetim bir gün geçince beta baktirdim 18di 5 gun sonra bir daha baktirdim 250 sizce sonuç iyi mi keseyi gorebilir miyim
Anladim tsklerSonucunuz iyi ama kese için erken
Arkadaslar ya ben adetim bir gün geçince beta baktirdim 18di 5 gun sonra bir daha baktirdim 250 sizce sonuç iyi mi keseyi gorebilir miyim
Adete 2 gun var 220.04 degerim.dusuk mu acabaBayanlar hamile olduğunu yeni öğrenenler var mı. Benim bat à daha 5 gün var ve dün beta hcg baktırdm 56 çıktıbenim gibi olan var mı toplanàlim
Meraba kızlar ben de geldim sat 10 kasım çarşamba beta hcg 112 cıktı cuma 287 cıktı pazartesi de ins yükselir ve sonra ins kese kalp atışı duyarım
Hayır düşük değil benim adet 5 gün geçtikten sonra 600 çıkmıştı ve kalp atışları başlamış şimdi çok şükürAdete 2 gun var 220.04 degerim.dusuk mu acaba
benimde ikiz ama ikisininde kalp atışını duydum canım ama biri ğerinin mamasını yemiş biraz daha gelişmiş biriBenim tüp bebek kuzum 8.gün 283 11.gün 875 di ikiz gebelik birinin kalp atışı görüldü diğer küçücük mu kucucuk bu hafta gorecegiz insallah
Hayırlı olsun bendekilerde öyle biri tombiş biri cirozbenimde ikiz ama ikisininde kalp atışını duydum canım ama biri ğerinin mamasını yemiş biraz daha gelişmiş biri
seninkiler ne kadarlık canımHayırlı olsun bendekilerde öyle biri tombiş biri ciroz
inşallah duyarsın canımbenimde ikiz ama ikisininde kalp atışını duydum canım ama biri ğerinin mamasını yemiş biraz daha gelişmiş biri
14.haftadayim biri önden önden gidiyorseninkiler ne kadarlık canım
benimkiler daha küçük ya 2 aylık peki seninkiler altlı üstlümü kesede yoksa karşılıklımı inşallah bişey olmaz ya ilaç kullanıyomusun canım14.haftadayim biri önden önden gidiyor
Hayırlı olsun canım. Bende yeni ögrendim. Adetim 10 gün gecikmişti. Idrar testi yaptim pozitif cikti. Cok şaşırdım hiç beklemiyorduk. Sevinçten gözlerim doldu. Randevu alip Cuma gunu doktora gittim. Kese ve yolk göründü. Hafta ya da kalp atışını duhmaya gidicem inşallah. Çok guzel değişik bi duygu. Allah her isteyene nasip etsin.Bayanlar hamile olduğunu yeni öğrenenler var mı. Benim bat à daha 5 gün var ve dün beta hcg baktırdm 56 çıktıbenim gibi olan var mı toplanàlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?