Taze yeni hamişler buraya gelin

Maşallah yaa darısı bize bende perşembe günü gideceğim inşallah kalp atışı için

Arkadaslar ya ben adetim bir gün geçince beta baktirdim 18di 5 gun sonra bir daha baktirdim 250 sizce sonuç iyi mi keseyi gorebilir miyim

Meraba kızlar ben de geldim sat 10 kasım çarşamba beta hcg 112 cıktı cuma 287 cıktı pazartesi de ins yükselir ve sonra ins kese kalp atışı duyarım

Selam kizlar, benim bat geceli 11 gun oldu. P.tesi randevum var. Ilk haftalar eklem ağrısı vücutta kirginlik halsizlik oldu mu sizde?
Iki gündür hasta gibiyim vücudum cok sızlıyor, istahsizlik ve midemde hafif bulanti var, bunlar normal mi? Acile gitsem mi diye düşünüyorum. P.tesi 6 haftalik olacak, sizler nasil geciriyorsunuz ilk haftalari

Selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum gunum geceli bugun 5.gun..ilk hcg 45 cikti bugun tekrar baktiracaim insallah yukselmistir..bel ahrim ve bacak agrim var sadece onun disinda hic bi sikayetim yok...sizde durumlar nedir..bacak agrisi beni dusunduruyor

Meraba kızlar ben de geldim sat 10 kasım çarşamba beta hcg 112 cıktı cuma 287 cıktı pazartesi de ins yükselir ve sonra ins kese kalp atışı duyarım

Nerde kalmisim :)) 3.beta hcg 1150 cıktı çok şükür keseyi de gördük hafta ici kalp atisi icin gidicem ins duyarım çok korkuyorum

Merhaba hanımlar,ben de 5+5 hamileyim çok şükür,2 gün önce keseyi gördük,şu an herşey yolunda 10 gun sonra gel dedi doktor kalp atışlarını dinlemeye...kan verdim dün,ve toxsoplazma bagisikligim olmadigini öğrendim,çok korkuyorum çok dikkat etmem lazim...birde şimdiden hiçbir şey yiyemiyorum,midem bulanıyor adeta aç geziyorum,bu durum beni çok üzüyor,kilo alacağım yerde kilo veriyorum

arkadaşlar benimde ikiz bebeklerim var biri az gelişmiş bunu yaşıyan varmı öncelerde bide ilk bebeğimin kalp atışını duyamadılar kürtaj oldum bundada aynısını yaşamaktan korkuyorum bide bu ikizler için kan sulandırıcı iğne ve progeston kullanıyorum vajinadan yeşil akıntı geliyo sıkıntılı bi durum mu sizce

Bayanlar hamile olduğunu yeni öğrenenler var mı. Benim bat à daha 5 gün var ve dün beta hcg baktırdm 56 çıktı benim gibi olan var mı toplanàlim
Hayırlı olsun canım. Bende yeni ögrendim. Adetim 10 gün gecikmişti. Idrar testi yaptim pozitif cikti. Cok şaşırdım hiç beklemiyorduk. Sevinçten gözlerim doldu. Randevu alip Cuma gunu doktora gittim. Kese ve yolk göründü. Hafta ya da kalp atışını duhmaya gidicem inşallah. Çok guzel değişik bi duygu. Allah her isteyene nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…