Tazminat ödemek zorunda kalmasam 7 senemi çöpe atacağım

Gizli ses kaydi suc normalde. ama mobingde ispat zor oldugu icin boyle durumlarda hakimler tolerans gosterebilirler. Bir avukata sorun. Ruh hastasi bir danusman var cunku karsinizda.
OYP li demek kole demek degildir. Angarya isleri de size yuklemesi cok sacma. Bu kadar olmamali. Hele ki ozel hayatiniza mudahale, sut izni gibi durumlardan yararlandirmamasi insanlik disi.

Gecenlerde bir toplantida dekanimiz oyp nin kaldirildigi soylemisti. biz de doktorasini baska ilde yapan doktora sonrasi biz de calisacak oyp li arkadaslar var. Dekanimiz doktora bittikten sonra gelmek istemezlerse gelmeyebilirler dedi. Bir zorunluluk kalmadi dedi. Senet odeme yukumlulugu bitti diye biliyorum ben.

İlla para ödiceksen iyi bir avukat tut. . Süt izni kullandırmamasından, psikiyatrist raporlarına, kamera kayıtlarına.. hepsini delil olarak su.. gecenin 3 ünde seni arayamaz.. taciz bu.. mutlaka iyi bir avukat bul. . Gerekirse cumhurbaşkanına başbakana mektup yaz.. rezil et o pisliği..

Evet şu an bu aşamadayız ama karşı tarafın siyasi gücü sebebiyle olumsuz sonuçlanmayacağı konusunda çok rahat
Yaa Allah mı bu adam?? Bu dünyada olmasa öbür dünyada cezasını çekecek.. size hakkımı helal etmiyorum de..her istediğini yapmasan bolur..

Yuh yani kesinlikle bu adamin seninle bir derdi var aşik falan olmasın evlendin diye böyle yapiyor bence..

canım en iyi ben anlarım ne paylaşımlar yaptım burada 2 sene boyunca mobbing yüzünden. hatta yeni üyelik istedim sağolsun verdiler. şahitler denedim telefonuma ses kayıt programı kurdum beni arayınca her türlü gürşmeyi kaydediyordum. yasal mı bilemedim zaten bir mucize oldu ve tayinim çıktı kurtuldum bunlara gerek kalmadan. sonrası da kötü herkesi onun gibi sanıyorsun. o adamla aynı sendikadandım. esasında güçlü olmaması gerekirdi ama adam ülke genelinde reklam yapıyordu haliyle olmaz bu eğitimci bunu yapmaz dediler. şimdi de bir arkadaşa şahit olmak istedim ama işin değişti şimdi mi anladın örgütlenme var derler diye engel oldular.ben mobbing yaşarken susanlar şimdi yaşıyor ve bana kızıyorlar sen desen arkanda dururduk diye kendini ezdirdin diye geçin onları diyorum içten içe. o zamanlar benle uğraşmaktan kimseye bakmıyordu çünkü onlarda sustu.

ben nedense kadın olduğunu düşündüm

Yaşadıklarınız çok zor gerçekten. Herşeyi çöpe atmayı göze aldıysanız, dava açarak oyp barçlarından kurtulabilirsiniz. Benim birçok tanıdığım emsal davaları göstererek bu borçları ödemedi. Davanın temeli de "ben zaten bana verilen paranın karşılığını, üniversitede asistan olarak çalışarak onlara verdim. İlave bir ücret ödeme zorunluluğum bulunmuyor"a dayanıyor. Bir avukata danışabilirsiniz.

Diğer yandan, bu adam zaten sizin tezinizi olabildiğince uzatacak ise, alır karşıma konuşurum. Derim ki ben elimden gelen herşeyi en iyi şekilfe yapmaya çalışıyorum. Ama bu sizi tatmin etmiyorsa, artık benden bu kadar. Mesela sunum mu verdi. Son dakika yapamadım derim. Zaten o sunum onun işi, ama size yaptırıyor. Sunum düzgün yapılmazsa kendi rezil olacak. Size bir şey olmaz. Zaten yemediğiniz laf kalmamış. Yani daha ilave ne yapabilir, söylenmeye azarlamaya devam eder. Ayrıca telimi de değiştiririm. Mevcut telimi iş teli yapar, mesai saatleri dışı için ise yeni bir hat kullanırım ve bu yeni hattı asla işten kimseye söylemem. Mesai dışında ulaşılamayan telefonu arasın dursun.

Allah ıslah etsin boylelerini.Cok zor bir durum sizinki ya.Hic mi vicdani yok acaba her kimse.Butun sikayetleriniz mi geri cevrildi bu arada.Nasil bu hakkı buluyor kendinde.

COK UZGUNUM. Burada gordugum en trajik konu oldu.
Ne yazik ki TCdeki akademik isleyisi bilemedigim icin onerim yok. Sabir diliyorum.

Akdemik diskriminasyon dunyanin HER universitesinde mevcut hic supheniz olmasin.
Normal bir profesore denk gelmek bile mucize.
Resmen haydutluk mafya anlayisi politika entrika nepotizm favoritizm misogonizm irkcilik ....

AKADEMI------> Jurassic Park

Benim de aklıma aşık olabileceği geldi

Ben de araştırma görevlisiyim. Sizinki gibi değil çok daha hafif mobbing sebebiyle hocamı değiştirdim. Benimki neyse ki ben değiştirmek istediğimi söyleyip önüne kağıdı misafirleri varken koyunca gurur yapıp imzaladı.
Yapman gereken şey kanuni olarak zorunlu olduğun minimum şeyi yapmak. Mesai saati bitince çık git. Seni okulda istiyorsa görevlendirme çıkaracak. Gece verdiği işleri hiç duymamış gibi yap. Telefonlarını açma gece aradığında. Verdiği işlerin yapabildiğin kadarını yap. Bağırıp çağıracak. Yapsın. Hiç yapmadığı şey değil.
Senin kendi yaptığın onun adını yazdığı her şey için dava açabilirsin. Bir bilgisayardan anlayan arkadaşınla konuş. Nasıl ispatlayabilirsin senin bilgisayarında hazırlandığını öğren. Bunları belge olarak çıkar. Masasına koy. İstediğim an sana intihal davası açabilirim de.
Benimki de evlenmemi istemiyordu. Düğünümde takı törenimde kocama laf söyledi. Bir çok gün eve geldiğimde kendimi yatağa atıp ağladım. Sonunda çareyi dediklerini yapmamakta buldum biraz. Yapabildiğim kadarını yapıyordum. Adam sadece benim değil, babamın da kendisi için çalıştığını düşünüyordu mesela. Babamın işi dolayısıyla ona lazım olan bazı şeylere erişimi vardı, sürekli ona iş veriyordu şunu bulsun bunu bulsun diye benim aracılığımla. En son babamla aram kötü söyleyemem dedim.
İstifa edip kendini yakma.
Ben doktoramın dördüncü yılındayım ama büyük ihtimal altıncı yılda verebileceğim ben de, hocanın değil okulun kendisinin zorlamasından dolayı. Çok kafana takma.
Doktoranın beşinci yılındasın en fazla bir sene daha onun elindesin demek bu. Altı yılda bitirmek lazım malum. Sabret hepsi geçecek.

Yok akademinin kodamanları evlenmeye karşı çıkar genelde. Aşıklıktan falan değil. Güç gösterisi. Ve dikkati dağılmasın evlenip de her şeyini bana versin diye.
Benim evlenmemi istemeyen hoca zamanında yurtdışına eğitim için gittiği sırada hocasına söylemeden evlenip gelmiş. İki sene karısıyla beraber yaşamasına izin verilmemiş. Beklemiş, hocası tamam deyince öyle yapmış düğünü ve beraber yaşamaya başlamışlar. İkisi de erkek. Bana da baskı yapmaya çalıştı ama yemedi. Sonrasında her misafirinin önünde beni tanıştırırken "işte bu da evlendi ama ilkokuldan beri sevgililermiş de o yüzden, ben de beklemeyin artık dedim hehe" falan diyerek kendini savunurdu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…