Tecavüz olayı kolay kolay unutulmaz canım..O iğrenç sapık herif sözlüsünün yanındayken bile böyle mesajlar yazmaya cesaret edebiliyorsa ilerde evlendiğinizde o sana yazdığı mesajları uygulamaya,evliyken de sana tecavüze devam eder..Sen hala susabilicekmisin o zaman ? Rezillik çıkarsa çıksın yaa..Rezil olacak sen değilsin o...Ama ya bir gün ortaya herşey çıkarsa o zaman ne diyecekler ? Neden sustun,hoşuna mı gitti derler..Ya da o iğrenç sapık birşeyler uydurur ailene......O da istedi vs der...
Seni ve yaşadığın duyguları çok iyi anlayabiliyorum.Banada aynısını annemin amcası yapmıştı.Çok küçüktüm ne yaptığından bile habersiz anlamıyordum.Büyüdükçe bana kötülük yapmak istediğini anladım.Babam dahil tüm erkeklerden nefret ediyordum.O bize geldiğinde başka odaya kaçıyordum.Aileme anlatamadım babam baskıcı biriydi bunu yapandan önce bana zarar verir diye düşünüyordum.Bunu söyleyemediğim içinde babama kinlendim hep o küçük beynimle.Yaşım büyüdü ve hayatıma birini dahil etme zamanım geldi ve bende senin gibi korkulara kapıldım.Acaba bana birşey yapmışmıydı? Birgün geldi ve anneme anlatmak zorundaydım artık.Anneme çok zor anlattım ve baygınlık geçirdi nerdeyse.Çünkü amcası İstanbula gelmiş evi yokken bizde kaldığı günler olmuştu.Kapısında beslediği çok afedersiniz köpek torunu yerinde olan birine bunu yapmıştı.Anneme dr gitmek istediğimi söyledim.Dr gittik ve kaşıntım olduğu için kendimi kaşıdığımı kan geldiğini söyledim.Muayene etti.Ama oraya çıkarken ölmek istedim bir şerefsizin yüzünden düştüğüm durum çok feciydi.Muayene oldum ve yok hiçbirşey olmamış dedi çok şükür.Ama annem eğer aksi birşey çıksaydı onu öldürecektim dedi.Hep yakınlarımızın olduğu biryerde oturuyoruz ve böyle bir durumda kız başkasıyla oldu şimdi amcasının üstüne atıyolar derler diye sustu oda.Ama amcası yaptıklarının farkında ve beni,annemi görünce kaçacak delik arıyor.İntikamımı alacağım ama ahdım var.Şuanda çok şükür birşeyim olmadığını biliyorum ve sözlüyüm düğün zamanı yaklaştıkça hala içimde bir acaba kaldı ve buda beni daha stresli yapıyor.Burda birçok anne var ve hepinizden ricada değil yalvarıyorum resmen abisi dahi olsa kız çocuklarınızı yanlız bırakmayınn.....!
Öyle bir insandan bahsediyorsun ki;yarın sen bir evlilik yapsan bile,o kişi tehditleriyle yine [/U]hayatında olur.[/U]Eşine söyleme tehditiyle bu kez yapacağını yapar.Kesin ve köklü çözüm;ailene söylemen!
canım çok üzüldüm :çok üzgünüm:
çok haklısın gerçekten baksana deden yaşındaki adamın yaptığına.Allahım sen şaşırtma :Saruboceq: Gerçekten dikkat etmek lazım küçük bebek olan oğlunuz,kızınız neyiniz olursa olsun asla kimse ile yalnız bırakmayacaksın.
Evet öyle şerefsizler,sütsüzler çıkabiliyor.
O psikolojiyi zor attım üstümden.Arkadaşımada tavsiyem ondan korkarmış gibi davranmasın ben gördüğümde başım dim dik gözlerinin içine nefretle bakıyorum.sende öyle yap korkarsan eline koz verirsin ilerki yaşamınıda etkiler.Birde hemen en azından annene konuyu aç,paylaş.Kendi içinde yaşadıkça daha çok psikolojin bozulur.
Bir şey sormak istiyorum.Cidden anlayamadığım için bir sürü kişi bakire olup olmadığını öğren yazmış. Bakire olsa bile nasıl ilişkiye girecek kocasıyla ilerde. Veya neyi değiştirecek bakire olması. Bakireyse ne olacak bakire değilse ne olacak?
Yani...Bakire olsa af mı edilecek o sapık herif ? Aklanıcak mı ?
:1no2:
Zorla küçük yaşta kızla cinsel ilişki kurmaya çalıştığı için son derecede suçlu..Arkadaş ister bakire olsun ister olmasın bence....Ruhunda açtığı yara yeter..Zarda açtığı yaradan çok daha önemli bence bu...
Ben de onu diyorum ya işte. Bu zar mı kurtaracak hayatını. Bakireyse mutlu mesut yaşamaya devam mı edecek. Ha bakireyse ve bu yüzden rahatlayacaksa ayrı bir konu tabii. Ama ister bakire olsun ister olmasın yapılacak şey bu heriften bir an önce kurtulmak, kardeşini ve potansiyel tecavüz mağdurlarını kurtarmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?