te bu benim yllardr herkesten gizlediim srrm=(

Seni ve yaşadığın duyguları çok iyi anlayabiliyorum.Banada aynısını annemin amcası yapmıştı.Çok küçüktüm ne yaptığından bile habersiz anlamıyordum.Büyüdükçe bana kötülük yapmak istediğini anladım.Babam dahil tüm erkeklerden nefret ediyordum.O bize geldiğinde başka odaya kaçıyordum.Aileme anlatamadım babam baskıcı biriydi bunu yapandan önce bana zarar verir diye düşünüyordum.Bunu söyleyemediğim içinde babama kinlendim hep o küçük beynimle.Yaşım büyüdü ve hayatıma birini dahil etme zamanım geldi ve bende senin gibi korkulara kapıldım.Acaba bana birşey yapmışmıydı? Birgün geldi ve anneme anlatmak zorundaydım artık.Anneme çok zor anlattım ve baygınlık geçirdi nerdeyse.Çünkü amcası ıstanbula gelmiş evi yokken bizde kaldığı günler olmuştu.Kapısında beslediği çok afedersiniz köpek torunu yerinde olan birine bunu yapmıştı.Anneme dr gitmek istediğimi söyledim.Dr gittik ve kaşıntım olduğu için kendimi kaşıdığımı kan geldiğini söyledim.Muayene etti.Ama oraya çıkarken ölmek istedim bir şerefsizin yüzünden düştüğüm durum çok feciydi.Muayene oldum ve yok hiçbirşey olmamış dedi çok şükür.Ama annem eğer aksi birşey çıksaydı onu öldürecektim dedi.Hep yakınlarımızın olduğu biryerde oturuyoruz ve böyle bir durumda kız başkasıyla oldu şimdi amcasının üstüne atıyolar derler diye sustu oda.Ama amcası yaptıklarının farkında ve beni,annemi görünce kaçacak delik arıyor.ıntikamımı alacağım ama ahdım var.Şuanda çok şükür birşeyim olmadığını biliyorum ve sözlüyüm düğün zamanı yaklaştıkça hala içimde bir acaba kaldı ve buda beni daha stresli yapıyor.Burda birçok anne var ve hepinizden ricada değil yalvarıyorum resmen abisi dahi olsa kız çocuklarınızı yanlız bırakmayınn.....!

Canım yaa ne küçücük yaşında ne büyük korkular geçirmişsin.
Binlerce söyleyemeyen senin gibi ömür boyu taşımak isteyen ama taşıyamayan kadın vardır.
Bence hiçbir şey için geç değil mutlaka söylemen lazım. Sevgilin seni gerçekten seviyorsa anlayacaktır. Böyle endişeler içinde evlensen de seni hep rahatsız edecektir düşüncelerin.
Senin bir suçun yok. Bir karar ver ve hem ailene hem de sevgiline anlat. Ne olacaksa olsun ve hayatına bir yön ver. :a015:

tabikide unutulmaz canım.tacize uğradığını bile insan unutamıyor.benim kasdettiğm şey eğer konu sahibi arkadaşımız ilerde kendi hayatını kursada bazı şeyleri unutup önüne bakmayı istesede hiç olmadık bir anda yüzüne vurulabilir bu konu.vicdansız insan çok:1no2:

Bu konu asla kapatılması gerekende bir konu değil ..Ama aile çok önemli Türkiyenin töre adet deyip şimdiye kadar kaç küçük yaşta kızlar istemedikleri şeylere zorlandılar ve bunun cezasını onlara yüklediler,dışladılar.Bu konu çok önemli!

Kesinlikle annesine söylemesi lazım hem bu durum saklancak bir durum değil,hemde ezelin olmadığı yerde annesi kucuk kızını koruyabilir,dikkat edebilir..Susmakta yanlış ezel yıllarca onun tehditlerinden korkmuş aslında ezelın tehdit edip söylerim demesi lazımdı.Ama işte sustukca üstüne gitmiş bu adi,şimdi nasıl olsa susuyorlar deyip eminim kac kişiyede aynısını yapıyordur.Allah korkusu yok ki pislikte:tomato:

Annesi ile karar vermeleri en iyisi bir psikiyatri yardımı hareket etmeleri lazım.:a015:

Baba neysede annene hala anlatmamakda cok gec kalmışın...
Bi an önce anneni al karşına konuş...
Kız kardeşinde olsun hatta yanında ve bir bir anlat hepsini.
Yarın bi gün düğün hazırlıkalrın başladıgında napıcaksın...
Gec kalmış olmucakmısın...

Canım,öncelikle durumuna çok üzüldüğümü bilmeni isterim.Ama şunu bil ki;bu ülkede yüzlerce,belki de binlerce bayan var senin yaşadığını yaşayan.Benim bir arkadaşım da yaşadı senin yaşadığını.Öz dayısı tarafından.30 lu yaşlara kadar evliliği bir türlü düşünemedi.İçinde fırtınalar kopuyordu.O, ailesine hiç söylemedi bunu. En sonunda biriyle evlilik kararı aldı. O kişiyle de paylaşmadı bunu ama erkeklerden ürktüğünü ve hiç güvenmediğini herzaman belli etti.Evlilik öncesi kızlık zarını diktirdi.(Ben bunu sebep ne olursa olsun onaylamıyorum) Ya sen de sünger çekeceksin ve mutlu bir yuva kurmaya çalışacaksın ya da ailene hemen söyleyeceksin.Benim fikrim;ailene mutlaka söyle!Çünkü; bu insan senin sessizliğinden sonuna kadar yararlanıyor.Bu olabildiğince çirkin.Bence yaptıkları ve hala yapıyor oldukları yanına kalmamalı.Öyle bir insandan bahsediyorsun ki;yarın sen bir evlilik yapsan bile,o kişi tehditleriyle yine [/U]hayatında olur.[/U]Eşine söyleme tehditiyle bu kez yapacağını yapar.Kesin ve köklü çözüm;ailene söylemen!

çok üzüldüm canım yaşadıkların yenilir yutulur cinsten değil...

öncelikle bence bir doktora git ve bakire olup olmadığını öğren çünkü,

bazen sen tecavüze uğradığını zannedersin ama o adi sapık livata yolu ile ilişkiye girmiş olabilir senle

yani kızlık zarın duruyor olabilir ki bence öyle çünkü o zaman yaşın küçük diye cesaret edememiş

olabilir kan gelseydi ispatlardın ya da hatırlardın muhtemelen...

ha livata ya da normal yol, bu senin tacize uğradığını değiştirmez...aradan yıllar geçmiş ailene anlatsan

inanırlar mı bilmiyorum çünkü ortada ispat...vs yok jinekolağa gittikten sonra bir psikiyatriste git ve o

kişiyi sen huzursuz et savcılığa şikayet etmekle tehdit eti rahat uyuyamasın hayvan herif...

canım çok üzüldüm :çok üzgünüm:
çok haklısın gerçekten baksana deden yaşındaki adamın yaptığına.Allahım sen şaşırtma :Saruboceq: Gerçekten dikkat etmek lazım küçük bebek olan oğlunuz,kızınız neyiniz olursa olsun asla kimse ile yalnız bırakmayacaksın.

Öyle bir insandan bahsediyorsun ki;yarın sen bir evlilik yapsan bile,o kişi tehditleriyle yine [/U]hayatında olur.[/U]Eşine söyleme tehditiyle bu kez yapacağını yapar.Kesin ve köklü çözüm;ailene söylemen!

çok haklısın canım.eminim bunuda yapmaya kalkacaktır.söylemese bile bir şekilde uzaklastırmalı sözlüsü ile onu.Keşke söylebilcek cesareti desteği ailesinden görebilsemafoldumben

Evet öyle şerefsizler,sütsüzler çıkabiliyor.

O psikolojiyi zor attım üstümden.Arkadaşımada tavsiyem ondan korkarmış gibi davranmasın ben gördüğümde başım dim dik gözlerinin içine nefretle bakıyorum.sende öyle yap korkarsan eline koz verirsin ilerki yaşamınıda etkiler.Birde hemen en azından annene konuyu aç,paylaş.Kendi içinde yaşadıkça daha çok psikolojin bozulur.

senin için sevindimcanım.umarım diğer arkadaşımızın ki de öyledir

Bir şey sormak istiyorum.Cidden anlayamadığım için bir sürü kişi bakire olup olmadığını öğren yazmış. Bakire olsa bile nasıl ilişkiye girecek kocasıyla ilerde. Veya neyi değiştirecek bakire olması. Bakireyse ne olacak bakire değilse ne olacak?

Yani...Bakire olsa af mı edilecek o sapık herif ? Aklanıcak mı ?

:1no2:

Zorla küçük yaşta kızla cinsel ilişki kurmaya çalıştığı için son derecede suçlu..Arkadaş ister bakire olsun ister olmasın bence....Ruhunda açtığı yara yeter..Zarda açtığı yaradan çok daha önemli bence bu...

Ben de onu diyorum ya işte. Bu zar mı kurtaracak hayatını. Bakireyse mutlu mesut yaşamaya devam mı edecek. Ha bakireyse ve bu yüzden rahatlayacaksa ayrı bir konu tabii. Ama ister bakire olsun ister olmasın yapılacak şey bu heriften bir an önce kurtulmak, kardeşini ve potansiyel tecavüz mağdurlarını kurtarmak.

Ben de aynı fikirdeyim demek istedim canım..Herkes neden sadece bekareti kaybetip kaybetmediği ile ilgilendi anlamadım..CADIARZU

Bu adam cezasını çekmeli...

öncelikle çok geçmiş olsun.ilk önce sözlüne söylemektense ailene söyle eğer sözlüne anlatırsan olay büyür zaten ailen öğrenir ailenin o şekilde öğrenmesindense senden öğrensinler sen önce ailene anlat onların desteğini al sonra sözlüne anlatırsın ailen bildiği için o da sorun çıkarmaz zaten.ama nolursa olsun bunu içinde tutma cezasını çeksin bak amcanın kızına da yapıyormuş o susmuş sende susmuşsun bu pislik böylece cesaret alıp daha da ileri gidebilir böyle iğrenç bişeyi kuzenine yapan daha neler yapmaz ki susma sakın sana bu acıları yaşatmaya hakkı yok.annen ya da baban hangisine daha yakınsan onunla paylaş allah yardımcın olsun

Siz ve diğer tacize tecavüze uğramış akrabalarınız sustukça ailenizde tecavüz etmedik kız-kadın bırakmaz bu sapık herif...
Allah bilir ondan da hevesini alır ailedeki erkek çocuklarına başlar..klava:

canım acıdı ya okurken...allahım sen cocuklarımız koruu...

çok zor bi durum gerçekten.keşke en başından söyleseydin bunu ailene.bu kadar zaman olayın ağırlığıyla tehditlerle yaşamasaydın.bence kesinlikle önce annene anlat bu olayı.babanın akrabası sonuçta inanması kabullenmesi daha zor olabilir.sözlüne birşey söyleme şimdilik.böyle bir durumda nasıl bi tepki vereceği belli olmaz.onun da başını belaya sokma.

Ya ben hukukçu arkadaşlara sormak istiyorum özellikle..

Tecavüze uğrayan madur bayan eğer bekareti bozulmamışsa ona tecavüz eden kişi nasılsa bekaret bozulmadı diye serbest mi bırakılıyor?
Ya da tecavüz direk evli olan ya da bakire olmayan bir bayana yapılıyorsa durum nedir ?

Bana sanki ister bakire olsun ,ister olmasın ,bekaret ister bozulsun ister bozulmasın tecavüzcü sapık muhakkak yasalar önünde suçlu bulunmalı ceza almalıdır gibi geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…