te bu benim yllardr herkesten gizlediim srrm=(

ah canım benim ya keske o zaman anlatabılseydın ama sen de haklısın nası bı korku nası bı bunalım yasadın kım bılır...serefsız ya tuylerım dıken dıken oluyo yazarken.aılene anlat tabıkı guzelım benım onların varlıgı destegı sana ne kadar ıyı gelcek gorceksın.korkma sen ayıplancak hıcbısey yapmadın o gozu donmus serefsz namussuz psikopat korksun allahım bıde nasıl hala ınsan ıcıne cıkabılıyo lanet adam cıldrcam ya! erkek arkadasına da soyle bence canım herseyı senı gercekten sevıyosa yanında olcaktır sneı anlıcaktır ve destek olcaktır bu sorunu asabılmen ıcın elınden gelen herseyı yapcaktır.canım kardesım benım annene anlat ona sıgın cok ii olcak hersey senn için insallah.bütün dualarım seninle..

o pek namuslu amcanın korkutması bi kızlara mı yetiyo. kızları böyle yetiştirirken erkekleri önüne gelen senindir diye yetiştiren aile yine kendileri. Allah müstehaklarını versin. canım senin için teke yapabileceğim şey dua etmek, ediyorum da. ama daha önce de yazdım ben senin yerinde olsam ne anne ne baba, o çocuk şu an mezarda ben de hapiste olurdum çok ciddiyim. öldürmesem de yaralardım bi bıçak kaptığımla, kimse de umrumda olmazdı. ama sen bakma bana, delilik var az. Allah yardımcın olsun.

Ben de katil olmuştum..

Ben de biraz deliyimdir...Haksızlığa uğradım mı ya da sevdiklerime zarar verildi mi ,rezalet mezalet dinlemem..Anne baba da dinlemem..Her gün bana yapılanı düşünüp ki unutmam imkansız, kafayı yemektense muhakkak bişeyler yaparım..Korkup sineye çekilemem..Millet ne derse desin derim..Sonuçta ben suçlu değilim,tecavüz eden ben değilim..Yaptığı yanında kalmamalı der o sapık herifin içtiği suyu burnundan getiririm...Yaşadığına pişman olmadan bırakmam bu işin peşini..:mymeka: Hele hele suskun kalabilmek asla yapamayacağım,benim tabiatıma aykırı şeyler..:1no2:

Herkes bizim kadar gözü kara,bizim kadar deli değil farkındayım........CADIARZU

bir cinnet herşeyi halleder.
tertemiz.. oh..

direk zehirlerdiim töbe töbe allahım sen sabır ver
hadım etmek lazıım böylelerini

ya gidin ailenize anlatın annenize anlatın o size inanır anlar. bunu saklamakta neymiş. hiç bişey yapamaz o herif. siz böyle korkarsanız üstünüze gelir tabiki. hemen anlatın daha fazla vakit kaybetmeden sonra ne olacaksa olur, test yaptırırsınız, sevgilizle de paylaşırsınız sizi seviyorsa kabul edecektir. sonuçta tecavüz bu suç değil. kolay değildir muhakkak ama iğreniyorum böyle şeyler duyunca erkeklerden Allah bildiği gibi yapsın bunları şerefsiz adam.çok sinirlendim ya siz burda ağlayıp sızlanıyorsunuz o orda elini kolunu sallayarak dolaşıyo mu?

aileye anlatırsan inanmama olasılıklarını da göz önünde bulundur ancak bence erkek arkadaşına aç herşeyi. seni en iyi o anlayacaktır

aileye anlatırsan inanmama olasılıklarını da göz önünde bulundur ancak bence erkek arkadaşına aç herşeyi. seni en iyi o anlayacaktır

Erkek arkadaşı ne yapabilir ki. Gider herifi vurur en fazla. Ezelle birlikte yine erkek arkadaşı sıkıntıya düşer. Ailen senden sorumlu evet seni korumak ve kollamak zorundalar. Elbette her şeyden koruyamazlar ama bir zahmet evin içine giren çıkan bir heriften de korusunlar. Kimse bana ailenin ne suçu var demesin. Anlatmaktan korkması dahi aradan yıllar geçmişken yeterlidir aileye tepki göstermeye.

bakın bazen olay başka yerlere gidiyor ben birşey yapmadm die bişey yok yaşamazsanız bu psikolojinin ne demek oldugunu bilemezsnz bunu herkese söylüyorum ben kaç kez söylemeye çalıştım ama olmadı ben evde yere tabak düşürsem annemin ağır tepkisi ile karşılaşırdm böyle bişeyi ne cesaretle söyleyebilrdm? hiç mi bişey yapmadm sanıyorsnuz kaç kez yaraladm onu tabakla olsun jiletle olsun çok kz yürüdm üstüne zarar verdm bu kezde sen bana bunu yaptn gidip sölicem derdi umrumda olmazdı bi süreden snra bi gün karar verp ben onu tehdt ettm kararlıydımda ddmki polise gidicem herseyi anlatcm vs seyler söyledm bana dediği kelimeler şunlar oldu '' git kızım kime ne söylersen söyle benm ailem bile umrumda olmadıktn sonra kaybedecek bişeym yok istersen gir koluma kendin götr karakola yada al tlfnu ara ddi belkide blöf yaptı her neyse bilemem ama gercektn hiç bişey umrunda deil cehenneme bile gideceğinin farknda onun amacı yani düşüncesi şu: ben nede olsa cehennemlik adamım en azından gidiyorsam da boş gitmim gbi düşünceler böyle bi insandan korkulur işte yaşamadnız bilemezsnz o yüzdn kmsenin burda beni bu şklde yargılamaya hakkı yok :enbuyukkk:

bence erkek arkadaşına bahsetme, bir de ordan darbe yersen yıkıcı olmasın sonra. o kabullense bile ailesi ne der, hem belki çocuğun başı da belaya girer.

iki ucu ...lu değnek. ailene söyleyip mahkemeye versen, çoğu kişi duyacak. saçma adalet sistemimizi de düşünürsek kaç yıl ceza alacak ki. sadece annene söylersen, bu olayı annenin bildiğini bilmesi ve annenin ona çok sert bir tepki koyup belki de tehdit etmesi onu geri püskürtebilir ama o zaman da cezasını çekmez...

Şu an için tecavüzle ilgili değil belki ama tacizle ilgili dava edebilirsin elinde mesajlar varsa. Böylece olayın tam boyutu kişilerce bilinmez ama o da ceza alır. Gerçi 18den büyüksün yine çok cezası olmaz.

çok kızıyorum şu yasaları koyanlara. böyle ceza hukuku mu olur abuk subuk işlerle uğraşacaklarına mağdur insanlara yardımcı olacak yasaları çıkartmakla uğraşsınlar.

Akıl hastanesine yatırılması gerek o zaman. Ya da canım benim bir şekilde cezasını çekmeli. Hadım edilmeli.

Canım çok zor bir durum..Bende erkek arkadaşından ziyade en önce ailen bilmeli..En azından annen...Şuan erkek arkadaşın var ama yollarınız bir gün ayrılabilir..İnan şu zamanda ailenden başka (anne baba) kimseye güvenmeyeceksin..Erkek arkadaşın bu durumu bilmemeli...Ailen bilsin canım..Bunu yapanında Allah belasını versin...Bela okumayı sevmem ama böyleleri hak ediyor

arkadas haklı..
asarım keserim bırakın bu ayakları..
bi b.k yapamasınız..
davulun sesı uzaktan hos gelir..
yasamayan bılemez dıyoruz herseferınde ama bu kk nedense hıc anlamıyor..
yolda yururken bıle tacıze ugrasan bagıramıosun kilitlenıp kalıosun..
ne sonra aklın basına geliorr keske sole yapsaydım bole yapsaydım dıe..
baskalarına anlatıncada herkes aslan kesılıyor !!aaa ben olsam sole yapardım bole yapardım..''
buyk konusmayalım hıcbır zaman...
insanın basına ne gelecegı hıc bellı olmaz hersey ınsanlar ıcın..

Akıl hastanesine yatırılması gerek o zaman. Ya da canım benim bir şekilde cezasını çekmeli. Hadım edilmeli.
Bu topikte her yazdığının altına imza atasım geliyor nedense vereliniortak:1hug:
Neden ayak olsun.. ?
İnsanların kişiliklerini ve neler yapıp neler yapamayacaklarını nerden bileceksiniz..Cinnet geçirmek diye bir şey duymadınız mı hiç ? yerimseniben

bence ailen ne tepki verirse versin onlara anlat sevgiline anlatma annen seni yönlendirir sen neden korkup çekinecekmişsin şerefsiz olan o

böyle şeyler okudukça nefret etmeye başladım bu dünya nereye gidiyor ya!! yarın bir gün sokaktaki masum çocuklara yapmayacağı ne malum?? lütfen cezasını çekmesi için bir şeyler yapın, polise gidin.

çok doğru söylüyorsunuz..
yolda yürürken yanımdan geçen tarafından tacize uğradım yaygarayı bastım neler dedim herkes toplandı ve sonra ne mi oldu?
bu kadar çok yaygara yaptığım için suçlu ben oldum ve kendimden nefret ettim sanki ben davetiye çıkartmışım gibi...o kadar kapalıydıki üstüm kıştı montum pantolonum vardı ben önüme bakarak yürürüm bakınmam yani tacize davetiye çıkarmışsın diyeceklere verecek bir cevabım vardı...yani ne oldu ben utancım ve sinirimle yoluma devam ettim tacizi elini kolunu sallayarak yeni kurbanlarını seçerek yoluna devam etti ayıran toplanan kalabalık da benim hakkımda kötü şeyler söyleye söyleye dağılıştı...burası Türkiye hanımlar burada normal kurallar geçerli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…