[/B]
bak hayatım çok denedm ama öyle basit birşey değildi o psikolıjiyi yaşamayan bilemez benm ailem öyle çok anlayışlı bir aile deilki.. bnm amcam bi keresnde kardesm ve beniçekti uyardı işte iki kızsınız hareketlerinize dkkat edin ii yetişin ki bu aileye leke gelmesn gelirse ilk bnden korkun demişti. bizim ailemiz yapı olarakta biraz ağır ve tepkili bir aile anne babamzdan önce baskaları koyar tepkiyi anneme sölersemde korktum babama kızar die nden bunlarla iş yapıosn vs gbisinden:gitme: snraları tehdit edildim ama artık kuru gürültüye papuç yok bugn bana msj atmıs nbr die önmli gelişmeler vr sanırm sizlerle paylasıcam
o pek namuslu amcanın korkutması bi kızlara mı yetiyo. kızları böyle yetiştirirken erkekleri önüne gelen senindir diye yetiştiren aile yine kendileri. Allah müstehaklarını versin. canım senin için teke yapabileceğim şey dua etmek, ediyorum da. ama daha önce de yazdım ben senin yerinde olsam ne anne ne baba, o çocuk şu an mezarda ben de hapiste olurdum çok ciddiyim. öldürmesem de yaralardım bi bıçak kaptığımla, kimse de umrumda olmazdı. ama sen bakma bana, delilik var az. Allah yardımcın olsun.
aileye anlatırsan inanmama olasılıklarını da göz önünde bulundur ancak bence erkek arkadaşına aç herşeyi. seni en iyi o anlayacaktır
yok arkadaşım kk. bana yasaklanmalı..napsam adminlere mi yalvarsam banlayın beni diye
böyle konular okuyunca kahroluyorum,helede konu sahibi hiçbirşey yapmamışsa çıldırıyorum..
kuzenin sana tecavüz ediyo,sen hiçbir şey yapmıyosun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bu adam kim pardon ama?padişahın oğlumu? başbakanmı? kim yani azgın bi veletten fazlasımı?ne demek tehtid ediyor?!tehtid etse kaç yazar?
sen babana polise bunu anlatsan o çocuk ne yapabilir ki?hadi sen korkaksın safsın idare etmişsin yıllarca,ama yazık değilmi kardeşine,o her zaman senin koruman altında büyümeyecek ya,gerçi kardeşine de yapsa bence sen tepki vermezsin,bu seferde başka bişeyle tehtid eder,
sen burda gözün yaşlı bunları yazarken o ..... gününü gün ediyor.neden biliyomusun,sen sustuğun için
ya sert yazmak istemedim inanın kaç satır yazıp sildim,ama yok bunun bir tarifi inanın yok..benim namusuma kastedeni,hadi onu da geçtik gözümden sakındığım kardeşime başka niyetle bakanı ...
neyse ellerim titriyor bunları yazarken bu konuyu görmezden gelmeye çalışıcam!!!
bakın bazen olay başka yerlere gidiyor ben birşey yapmadm die bişey yok yaşamazsanız bu psikolojinin ne demek oldugunu bilemezsnz bunu herkese söylüyorum ben kaç kez söylemeye çalıştım ama olmadı ben evde yere tabak düşürsem annemin ağır tepkisi ile karşılaşırdm böyle bişeyi ne cesaretle söyleyebilrdm? hiç mi bişey yapmadm sanıyorsnuz kaç kez yaraladm onu tabakla olsun jiletle olsun çok kz yürüdm üstüne zarar verdm bu kezde sen bana bunu yaptn gidip sölicem derdi umrumda olmazdı bi süreden snra bi gün karar verp ben onu tehdt ettm kararlıydımda ddmki polise gidicem herseyi anlatcm vs seyler söyledm bana dediği kelimeler şunlar oldu '' git kızım kime ne söylersen söyle benm ailem bile umrumda olmadıktn sonra kaybedecek bişeym yok istersen gir koluma kendin götr karakola yada al tlfnu ara ddi belkide blöf yaptı her neyse bilemem ama gercektn hiç bişey umrunda deil cehenneme bile gideceğinin farknda onun amacı yani düşüncesi şu: ben nede olsa cehennemlik adamım en azından gidiyorsam da boş gitmim gbi düşünceler böyle bi insandan korkulur işte yaşamadnız bilemezsnz o yüzdn kmsenin burda beni bu şklde yargılamaya hakkı yok :enbuyukkk:
Bu topikte her yazdığının altına imza atasım geliyor nedense vereliniortak:1hug:Akıl hastanesine yatırılması gerek o zaman. Ya da canım benim bir şekilde cezasını çekmeli. Hadım edilmeli.
Neden ayak olsun.. ?arkadas haklı..
asarım keserim bırakın bu ayakları..
bi b.k yapamasınız..
davulun sesı uzaktan hos gelir..
yasamayan bılemez dıyoruz herseferınde ama bu kk nedense hıc anlamıyor..
yolda yururken bıle tacıze ugrasan bagıramıosun kilitlenıp kalıosun..
ne sonra aklın basına geliorr keske sole yapsaydım bole yapsaydım dıe..
baskalarına anlatıncada herkes aslan kesılıyor !!aaa ben olsam sole yapardım bole yapardım..''
buyk konusmayalım hıcbır zaman...
insanın basına ne gelecegı hıc bellı olmaz hersey ınsanlar ıcın..
arkadas haklı..
asarım keserim bırakın bu ayakları..
bi b.k yapamasınız..
davulun sesı uzaktan hos gelir..
yasamayan bılemez dıyoruz herseferınde ama bu kk nedense hıc anlamıyor..
yolda yururken bıle tacıze ugrasan bagıramıosun kilitlenıp kalıosun..
ne sonra aklın basına geliorr keske sole yapsaydım bole yapsaydım dıe..
baskalarına anlatıncada herkes aslan kesılıyor !!aaa ben olsam sole yapardım bole yapardım..''
buyk konusmayalım hıcbır zaman...
insanın basına ne gelecegı hıc bellı olmaz hersey ınsanlar ıcın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?