tecavüz evliliği

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.306
198
1 mayıs resmi tatili nedeni ile üniversiteden tanıştığım sevdiğim ve herzaman çok mütavazi bulduğum kız arkadaşım bana ziyarete geldi
sohbet muhabbet uzadıkça uzadı
derken sevgime birde acıma ekleyen bu aile sırrını öğrendim

ben herzaman onları sakin sessiz kendi hallerinde kimseye zararı olmayan geçinip giden bir aile olarak bilirdim
eşinide bir çok kez takdir etmişimdir.

neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum
üniversiteden beri arkadaşlıklarını bilirdik
evlilik öncesi de uzun bir birliktelik yaşadılar
biz aşk ve sevgi olduğunu düşünmüştük herzaman
meğer işin aslı öyle değilmiş

arkadaşımla eşi o dönemlerde ayrılık kararı almışlar (üniversitedeki flört dönemleri)
ancak eşi bu durumu kabullenmemiş
ve arkadaşımın rızası dışında onunla birlikte olmuş
tutucu bir aileye sahip olan arkadaşımda
kimseye birşey söylememiş ve okul biter bitmezde evlenmişlerdi zaten

ben bunları hiç bilmiyordum
hatta bu olayı yaşadığında yurda geç kalmış
biz sormuşuz nedenini ama söyleyememiş
(ben bu olayı hatırlayamadım )

neyse şimdi bir tane çocukları var
ama malesef dışardan göründüğü gibi değilmiş
''çok mutsuzum'' dedi
ve ben o an zaten dolan gözlerime daha fazla hakim olamadım

eşine dair: aklımdaki tüm düşünceler bir anda değişti
resmen düşman olmuş hissediyorum kendimi

işin en acısı ne biliyormusunuz
boşanmayı da hiç düşünmemiş

kavga gürültümüz yok bana kötü de davranmıyor ama sevmiyorum diyor

cinsellik anlamındada çok büyük sorunlar yaşamışlar
o olaydfan sonra sağlıklı bir ilişkileri hiç olmamış

malesef evladına bile sahip olduğu gece
dişlerini sıkıp gözlerini kapatarak yaşamış

evladına olan sevgisini etkilemediğini söyledi

bense ne denir ?
sorusuna doğru bir cevap veremedim kendi içimde

oysaki söylemek istediklerim şunlardı

hayvan herif
dünyanın en iyi insanı olsa bile
bu hata onu hayvan yapmaktan kurtarmaz

boşannnn
demek istedim

gözüm birlikte oynayan kızlarımıza takıldı
dilimi ısırdım
çenemi kapattım
ve balkondaki eşlerimize çay servisi yaptım

başka ne yapılabilirdi ki ?

canım ne diyeceğimi bilemedim çok korkunç bir olay,Allah size de ona da sabır versin peki kocası nasıl biri tam olarak,yani sizde nasıl bir izlenim uyandırdı?bu arada buna benzer olayları ne yazık ki ben çevremden duydum daha önce tecavüz şeklinde değildi gönüllü olarak ya da alkol alıp kız arkadaşlarıyla birlikte olduktan sonra bunu şantaj olarak kullanan erkekleri

Keşke çocuk yapmasaydı
Sevmediği bir adamla ne kadar yaşayabilir ki
İt herif, pislik
Kendisi sineye çekmiş, başkasının yapabileceği bir şey yok zaten
Allah sabır versin

gerçekten çok acı birşey benim çevremde 2 kadın var böyle evliliklere mecbur kalmış bir tanesi babamın halası kadın şu anda 60 yaş civarında ama eşine hep nefretle bakıyor ömrü o adamla geçmiş ama mecburiyetten hemde teyzesinin oğluymuş, başkasıyla nişanlıyken tecavüz etmiş evlenmeye mecbur kalmış 4 çocukları var ama halam kocasına hiç iyi demiyor içten içe ondan nefret ediyor ama onunla yaşamayada devam ediyor hep içim sızlar onu gördükçe acısı hep gözlerinde ( bir başka yakınımda aynı şekilde başkasına nişanlıyken ona da teyzesinin oğlu tecavüz etmiş o intihara kalkışmış zehir içmiş ama kurtarmışlar ve yine aynı adamla evlendirmişler onlarında 2 çocuğu var.. maalesef toplumumuzdaki değer yargıları insanları bu hayatlara mahkum ediyor..
yine bir arkadaşıma üniversitede ayrılmak istediği erkek arkadaşı tecavüz etti ama o onunla evlenmedi tiksindiğim bir adamla hayat geçiremem dedi güçlü durdu öyle olmak zorundaydı okulu bitirip mesleğini yapmaya başladı bir süre sonra başka birini tanıdı sevdi ve onunla evlendi şimdi bir çocukları var ve mutlular keşke arkadaşınızda bazı önyargıları yıkıp evlenmeseymiş ömür boyu ızdırapla o adamla yaşamak çok zordur eminim Allah sabır versin...

bu olayı öğrenmeden önce
adam için hiçbir olumsuz düşünce taşıdığımı hatırlamıyorum
dediğim gibi kendi hallerinde
insanlardır
aslında nazik bile denilebilir eşi için
ama şimdi içimde öyle bir soğukluk oluştu ki bir daha ailece ziyaret fikrine bile sıcak bakmayabilirim
bana kötü gözle bakıcak gibi bir endişe değil sakın yanlış anlaşılmasın
sanırım tiksindim

Bu ne korkunç bişey Allah arkadaşınızın yardımcısı olsun

ahhh ahh ne hayatlar var işte... insanlar neler yaşıyor Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın:113:

Doğruysa çok üzücü ama yine de çok kendini kaptırma derim.
Tam olarak anlatıldığı gibi olmayabilir.
Güle oynaya evlenen kişiler bile sonradan beni kandırdı diyebiliyorlar.

Öncesinde uzun bir arkadaşlıkları varmış ve siz onları bugüne kadar aşık zannediyormuşsunuz.
Belki rızası dışında olmasa bile ısrarı ile olmuştur.Arkadaşın gerçekte vajinismustur,yenememiştir.
Cinsel sorunları olduğu için tüm suçu ilk birlikteliklerine yüklüyor olabilir.
İnsanlar mutsuzluklarına başka kılıflar bulabiliyorlar.
Birlikte olmasaydık evlenmezdim,birliktelik onun zoruyla oldu zaten gibi...

Sussan olmuyor susmasan olmaz.
Çok kötü bir durum bu ya. Ben de olsam artık o adama iğrentiyle bakardım. Ama bunun arkadaşına ne faydası var dimi.
Bu insan hiç mi vicdan azabı duymaz acaba? İç yüzünü de bilmiyoruz ama Allah biliyor.

Ne kadar acı çok çok üzüldüm . Bedel ödeyen hep kadın maalesef .
Lanet olsun.

evlenmekle hata etmiş.onu o şekilde sevip kabul edebilecek birini bulurdu eninde sonunda.çocuk yapmakla daha da büyük hata etmiş. zorla sahip olabilir bi adam bi kadına ama zorla çocuk yapamaz. doğum kontrol hapı denen bişey var. bence size herşeyi doğru anlatmamış. fazla üzülmeyin

bence tespitiniz çok doğru
. evlendikten sonra eşine karşı kini nefreti devam ettiyse bir evlat sahibi olmak istemezdi.
Bir şekilde korunurdu. artık cahil cühela değil kimse korunma yöntemlerini bilmeyecek kadar. bakın ki olmuyor ayrılıp devam edersin yoluna .
gözlerini kapatıp çocuk sahibi olmak ta ne demek. şartmıydı yani

ben de sizinle aynı fikirdeyim , artık korunma yöntemi var ,bu kadar sevmediği bir adamdan neden çocuk yapsın ki ..
yarın bir gün bu adamdan ayrılsa o zaman da aynı şeyleri söyleyecek belki de bu kadın ,biraz bana şüpheli geldi durumu

Tek taraflı dinlemek ile olmaz direk karşı tarafı suçlayamayız.

Belki kendi rızası ile birlikte sonradan pişman olup ailesine karşı çevreye karşı evleneyim artık demiş olabilir ? Bana dürüst gelmedi size anlatmış oldukları.

çok korkunç ya anlattıklarınız;umarım söz konusu kadın olunca tek baktıkları yer bekaret olan erkeklerimiz görürler bu takıntılarının nelere sebep olduğunu.Anlattığınız hikayelerdeki en korkunç taraf da ailerinin hiçbir müdahelede bulunmamış olması ve ay ailemizin namusuna laf gelmesin diyerek bu insanların ekmeklerine yağ sürmeleri.

haklılık payınız var yorumlarda
nitekim bende düşündüm bunu
çünki üniversitedeyken sürekli birlikte ve mesut görünüyorlardı
ama şuan yalan söylemesini ve böyle ağır bir ithmada bulunmasını gerektiren de hiçbirşey yok ki

bide tanıyorum ben bu insanı kızlar
hani sınıflardaki arka sıradaki öğrenciler vardır ya aman çok göze batmıyım diye sessiz sakin oturan tipler
aynen öyle
yani gündem oluşturmak yada kendini ortaya atıp acındırmak içinde yapmaz böyle bir şeyi
başta sevmişler denemişler iş ciddiye binince bazı nedenlerden ötürü fikri değişmiş arkadaşımın ve ayrılık kararı almışlar bana anlattığı bunlardı

ya kızlar bu arada çok şüpheci bir insan gibi görünmek istemem ama şimdi konu sahibi arkadaşın diğer konularına bir göz attım ve kimi çelişki ve tutarsızlıklarla karşılaştım.Günahının almak istemiyorum ve haksızsam binlerce kez özür dilerim ama bana yalnızca konu değil de arkadaş da ''fake''gib geldi.ve ciddiye alıp yazdıklarımdan pişmanlık duymaya başladım açıkçası kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum bu sahte hesaplar yüzünden.

evet maalesef aileler göz yummuşlar namus belası yüzünden intihara kalkışan kızlarını bile kurtarıp tecavüzcüsüyle evlendirmişler hemde nişanlısı o halde kabul etmiş birbirlerini çok seviyorlarmış ona rağmen tacavüzcüse vermişler...

Son düzenleme:

Ee hadi tecavüz olayı oldu . yazık gerçekten bir kadın için çok aşağılayıcı tamam ama
tecavüz edenden bedenini hoyratça kullanandan çocuk yapmak
o daha da büyük bir hata. Bak arkadaşın üniversite mezunu belli bir ortam görüp
sağlıklı kararlar alabilecek yeterlilikte bir insan .
ee şimdi bunu sana anlattıda noldu. kabullenmiş çocuk yapmış ne diye ortalığa döküyor ki kendini şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…